Lainaa nyt 5000 € kätevästi netissä - Rahoitu.fi

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.
Lainaa 5.000

Nyt voit hakea helposti hyvän 5000 euron lainan. Kun täytät ilmaisen lainahakemuksen, niin kilpailutamme puolestasi useamman pankin ja rahoituslaitoksen samalla hakemuksella. Näin saat aina parhaan lainan kätevästi yhdestä paikasta.

Laskurilla voit hakea suoraan viiden tuhannen euron lainaa useammalta pankilta tai rahoituslaitokselta. Voit kokeilla miten takaisinmaksuajan säätäminen vaikuttaa kuukausittaiseen lyhennykseen. Suosittelemme pitämään takaisinmaksuajan lyhyenä, jotta korkomenot eivät kasva liian suureksi. Esimerkiksi 8 vuoden takaisinmaksuajalla arvio kuukausimaksuista on 80 euroa.

Valitse itsellesi ja taloustilanteeseen sopiva maksuaikataulu 1-15 vuoden väliltä. Huomaa, että voit maksaa lainan myös nopeammin takaisin ilman ylimääräisiä kuluja, jos rahatilanteesi antaa siihen mahdollisuuden. Lainaaminen on siis joustavaa ja kätevää palvelumme kautta.

Kannattaako sinun ottaa 5000 euron laina?

Halvimman lainan saat, jos voit tarjota vakuuksia tai takauksia lainan hakemisessa. Myös toinen hakija voi parantaa lainansaanti mahdollisuuksia.
Meiltä voit hakea myös lainaa 5000 € ilman vakuuksia.
Muista ottaa laina vain turvalliselta ja vastuulliselta pankilta tai rahoitusyhtiöltä ja laske tarkkaan oma maksuvarasi, jotta voit maksaa lainan maksusuunnitelman mukaan.
Vertaile aina lainakustannuksia ja valitse itsellesi halvin laina. Yhden hakemuksen jälkeen saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja vertailu on helppoa.

Mihin kannattaa lainata 5000 €?

Joskus rahantarve yllättää ja tarvitsee pikaisesti rahoitusta, kun omat säästöt eivät riitä.
Auton hajoaminen voi vaikeuttaa arkea ja töiden tekemistä, jolloin tarvitaan autolainaa. Käytetyn auton voi saada viiden tonnin rahoituksella tai summalla voi maksaa käsirahan kalliimmasta autosta.
Kodin remontoiminen on kallista ja varsinkin kylpyhuoneen tai keittiön uusiminen voi tarvita muutaman tuhannen euron lisärahoitusta. Lue lisää remonttilainasta.
Pienyrittäjä voi joskus tarvita rahoitusta, jolloin voi olla halvempaa hakea henkilökohtaista lainaa kuin yrityslainaa. Moottoripyörän hankinta voi olla unelma, jonka haluaa toteuttaa nyt eikä myöhemmin. Jos sopiva pyörä tulee vastaan juuri nyt, niin on hyvä kilpailuttaa lainat nopeasti netissä halvimman löytämiseksi.
Isot juhlat voivat, kuten häät, ylioppilasjuhlat tai muut koko suvun kestitykset pitopalvelulla ovat kalliita järjestää. Juhlien isäntä ja emäntä pääsee nauttimaan juhlista vieraiden kanssa, kun joku muu hoitaa juhlissa tarjoilun ja ruokien kattaukset.
Mieti aina tarkkaan ennen lainaamista mihin rahat käytät ja että sinulla on varaa maksaa laina takaisin kohtuullisessa aikataulussa.

Mistä halvin 5000 euron laina?

Kilpailuttamalla saat aina parhaan lainan. Rahoitu.fi palvelulla voit yksinkertaisesti ja nopeasti kilpailuttaa pankit ja lainantarjoajat yhdellä hakemuksella.

Halvemmalla rahoituksella voit yhdistää vaikka pikavipit ja kalliit kulutusluotot yhdeksi lainaksi. Yhdistelylaina voi tulla halvemmaksi kuin nykyiset lainat. Vertaile tarjouksia ja korkoja sekä muita lainanhoitokuluja, jotta saat parhaan sivulle sopivan lainan.