MAKSATKO REMONTTILAINASTASI ENEMMÄN KUIN NAAPURISI? - Rahoitu.fi

MAKSATKO REMONTTILAINASTASI ENEMMÄN KUIN NAAPURISI?

Suomalaiseen mielenlaatuun liitetään yleensä kateellisuus. Onko kyse vanhasta stereotypiasta, joka ei enää pidä paikkaansa vai meitä edelleen vaivaavasta "kansantautista". Vastausta tuskin kukaan tietää varmasti. Sen sijaan erään määritelmän mukaan kateutta on kahta eri tyyppiä, amerikkalaista ja venäläistä. Venäläinen kokee toisen menestyksen vääryytenä, joka on häneltä pois ja koittaa tuhota toisen menestyksen. Amerikkalainen taas motivoituu kaverin menestyksestä ja tekee yhä enemmän töitä itsekin saavuttaakseen saman menestyksen.

Sama pätee myös ihmisen raha-asioihin. Ei ole mukava tehdä remonttia, jos tietää naapurin saaneen saman lopputuloksen puoleen hintaan. Mikäli remontti on rahoitettu edes osaksi remonttilainalla, onnistuiko naapuri saamaan lainansa alemmalla korolla? Nuku yösi rauhassa ja tietoisena ettet kuluta remonttilainaasi yhtään enempää kuin on pakko, kenties jopa naapuriasi vähemmän. Miten se on mahdollista?

MAKSUTON VERKKOPALVELU VERTAILEE REMONTTILAINAT PUOLESTASI

Tuskin otat remonttifirmojen tarjouksista ensimmäistä? Miksi et siis kilpailuttaisi myös projektiin liittyvän rahoituksen? Aivan kuten vakuutusten, lentolippujen tai hotellien kilpailutus on monelle itsestäänselvyys.

Kotimainen Avainlipun omaava Rahoitu.fi palvelu kilpailuttaa yli 20 pankkia, jotta sinä löytäisit halvimman mahdollisen remonttilainan. Käyttäjälle vertailu on helppo, nopea ja täysin ilmainen. Voit toki pyytää tarjoukset kaikista pankeista myös itse, mutta se on erittäin työlästä ja vie runsaasti aikaa. Koska useat luotonantajat tekevät asiakaskohtaisen tarjouksen jonka seurauksena lainan määrä, korko ja kulut sekä laina-aika ovat hyvin erilaisia. Siksi niiden vertailu itse ilman toimivaa ja asiantuntevaa palvelua on erittäin vaikeaa.

YHDELLÄ HAKEMUKSELLA JOPA 20 TARJOUSTA

Kun täytät ilmaisen hakemuksen Rahoitu.fi vertailupalvelussa, saat automaattisesti parhaat tarjoukset yli 20 pankin valikoimasta. Remonttilainan kilpailutus ei sido sinua mitenkään, vaan sinä päätät tarjoukset saatuasi, hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

HELPPO JA NOPEA ALOITUS

Pieni päivitys kylpyhuoneeseen vai koko asunnon "avaimet käteen" remontti? Olipa rahoitustarpeesi iso tai pieni, on remonttilainan kilpailutus helppo ja nopea. Aloita valitsemalta alta lähinnä tarvettasi oleva summa ja olet jo muutaman minuutin päästä päättämässä sinulle sopivinta ratkaisua!