Hae lainaa jopa 60 000 euroa


bullit illustration

Lainaa 1 000 € – 60 000€


bullit illustration

Todellinen vuosikorko alkaen 4,78%


bullit illustration

Ilmainen lainahakemus joka ei ole sitova

Voit hakea lainaa netistä jopa 60 000 euroon asti, ilman että tarvitset vakuuksia tai takaajia

30000
15

Arvioitu kuukausierä 7 €

HAE LAINAA NETISTÄ PANKKITUNNUKSILLA.

Kun eteen tulee isompi yllättävä meno tai suuri tarpeellinen hankinta, on hyvä tietää että voit hakea lainaa netistä nopeasti. Nykyisin lainan saaminen ei enää edellytä lainaneuvotteluja pankin konttorissa tai paperisten lainasopimusten allekirjoittamista, sillä sekä lainan hakeminen että lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu kätevästi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Muista kuitenkin, että pankkitunnukset ovat henkilökohtaiset ja sen vuoksi on tärkeää, että käytät lainaa ottaessasi omia pankkitunnuksiasi.

Bondora
Lainaamo
Bondora
EuroLoan
POP Pankki
Risicum FI
Credit24
Halino
Lea bank
Credigo
Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia
Svea
Bank Norwegian - a part of NOBA Bank Group
Bigbank
Avida
Laina.fi
GF Money
Lainasto
My Lender
Instabank
Kaarnalaina
Alisa Pankki
TF Bank Laina
Resurs Bank
Brocc
Morrow Bank
Collector

Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta

rahoitu on auttanut yli 400 000 pohjoismaalaista vuodesta 2016 alkaen ja palvelun käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Palvelumme on ilmainen ja lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Kokeile lainavertailupalveluamme tänään.

VOIT SAADA LAINAA NETISTÄ PÄIVÄSSÄ

Rahan lainaaminen on nykyisin nopeaa, sillä kun haet lainaa netistä, käsitellään hakemus todennäköisesti automaattisesti. Saat lainapäätöksen todennäköisesti heti ja parhaassa tapauksessa rahat tilille jo saman päivän aikana.

Tämän mahdollistaa se, että pankit ovat panostaneet sähköisiin palveluihin ja esimerkiksi henkilö- ja luottotietojan tarkistaminen tapahtuu silmänräpäyksessä. Lainahakemuksia ei siis pääsääntöisesti enää käsitellä asiakaspalvelussa, vaan lainapäätöksen tekee tietokoneohjelma, joka käsittelee suuren määrän tietoja parissa sekunnissa.

Etenkin kun tarvitset rahat heti tilille, kannattaa huolehtia siitä että sinulla on pankkitunnukset käden ulottuvilla. Rahoitun kautta saatu lainatarjous ei ole sinua sitova ennen kuin olet allekirjoittanut lainasopimuksen, ja tämä tapahtuu pankkitunnusten avulla.

Kun otat lainaa netistä pankkitunnuksilla, lainaaminen on lisäksi turvallista.


LAINAA ILMAN VAKUUKSIA TAI TAKAAJIA

Lainan hakeminen netistä pankkitunnuksilla on tullut mahdolliseksi siitä syystä, että lainoille ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Sinun ei siis tarvitse asettaa asuntoa tai taloa lainan pantiksi, tai neuvotella esimerkiksi perheenjäsenen kanssa takaajaksi ryhtymisestä. Kun lainalle asetetaan vakuudeksi esimerkiksi asunto, liittyy lainahakemuksen käsittelyyn aina enemmän asiakirjoja ja tämä vie aikaa.

Vakuudeton laina netistä on siis mainio vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahat nopeasti tilille, etkä halua käyttää aikaasi pankin kanssa neuvotteluun tai asuntoa lainan vakuutena.


MIHIN TARKOITUKSEEN VOI HAKEA LAINAA NETISTÄ ILMAN VAKUUKSIA?

Toisin kuin perinteisten asuntolainojen ja autolainojen kanssa, päätät itse mihin käytät vakuudettoman lainan. Hakemuksessa kysytään lainan käyttötarkoitusta, mutta käytännössä voit käyttää lainan haluamallasi tavalla, esimerkiksi remontointiin tai auton ostoon.

Poikkeuksena on yhdistelylaina, joka on erityisesti muiden velkojen pois maksamiseen tarkoitettu vakuudeton luotto.

Yhdistelylainan tavoitteena on maksaa pois kaikki, tai ainakin suuri osa, olemassa olevista osamaksusopimuksista, luottokorteista ja vakuudettomista lainoista. Yksinkertaisesti selitettynä tämä tapahtuu siten, että lasket paljonko sinulla on entuudestaan eri luottoja ja haet tätä summaa vastaavan isomman lainan. Tällä lainalla maksetaan pois kaikki pienemmät luotot, ja jatkossa sinulla on vain yksi laina, jota maksat pois.


KUKA VOI HAKEA LAINAA NETISSÄ?

Rahoitun yhteistyökumppaneilla on erilaisia vaatimuksia sille, kuka voi saada lainaa. Esimerkiksi tulo- tai ikärajojen suhteen pankeilla on erilaisia vaatimuksia. Pääpiirteittäin tärkeimmät kriteerit ovat seuraavat:

Ikäraja. Alle 18-vuotias ei voi saada lainaa. Monesti ikäraja on korkeampi, esimerkiksi 22 vuotta tai 25 vuotta. Tämä riippuu pankista, eikä Rahoitu voi vaikuttaa ikärajoihin.

Luottotiedot. Yksikään pankki ei valitettavasti myönnä lainaa asiakkaalle, jolla on yksikin maksuhäiriö. Tämä sääntö on ehdoton kaikkien pankkien kohdalla, ja luottotiedot tarkistetaan aina automaattisesti hakemuksen yhteydessä.

Säännölliset tulot. Olitpa palkansaaja tai yrittäjä, on sinulla oltava säännölliset tulot. Joillakin pankeilla on tuloraja, ja tämän taustalla on laskelmat sen suhteen paljonko henkilön pitää ansaita pystyäkseen selviämään keskiverroista elämisen kustannuksista

Vakituinen osoite Suomessa. Jotkin pankit vaativat, että hakija on Suomen kansalainen, mutta kaikki edellyttävät että hakijalla on vakituinen osoite Suomessa. Tämä johtuu siitä, että ulkomailla asuvan henkilön luottotieotoja voi olla vaikea tarkistaa.


KUINKA PALJON VOIN SAADA LAINAA NETISTÄ ILMAN VAKUUKSIA?

Vakuudettomalla lainalla voi nykyisin rahoittaa suuretkin hankinnat. Voit hakea lainaa netistä jopa 60 000 euroa. Rahoitu kuitenkin välittää lainoja kaikenlaisiin tarpeisiin ja pienimmät lainat ovat 1000 euroa.

Vaikka hakisit isoa lainasummaa, joskus voi käydä niin että saat lainatarjouksen pienemmästä lainasummasta, sillä pankki ei laskelmiensa perusteella voi myöntää sinulle hakemasi suuruista lainaa. Voit tällöin itse päättää, hyväksytkö sinulle tarjotun lainan. Et koskaan sitoudu mihinkään ennen kuin olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Toisaalta joissakin tilanteissa voi käydä myös päinvastoin, eli pankki tarjoaa sinulle isompaa lainaa kuin olet hakenut. Voit itse päättää käytätkö hyväksesi tarjouksen lainan korotuksesta.


PALJONKO LAINAN TODELLINEN VUOSIKORKO ON?

Vakuudettomien lainojen korot ovat viime vuosina olleet laskussa, ja ne kilpailevat nykyisin jopa perinteisten pankkien myöntämien lainojen kanssa.

Korkojen laskun taustalla on ainakin seuraavat kolme keskeistä syytä:

  1. Kymmenet tuhannet suomalaiset ovat löytäneet Rahoitun lainojen vertailupalvelun, ja tämän kautta saaneet mahdollisuuden kilpailuttaa lainansa maksutta. Kun haluat hakea lainaa netistä, vertailupalvelut helpottavat hakemusprosessia huomattavasti sillä niiden avulla voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.
  2. Lainoille on hiljattain asetettu korkokatto. Ensinnäkin vuoden 2019 syksyllä tuli voimaan korkokatto, joka rajoitti nimelliskoron korkeintaan 20 prosenttiin. Lisäksi tällöin rajoitettiin lainoista perittävien muiden kustannusten määrää. Vuoden 2020 keväällä, koronakriisin seurauksena puolestaan korkokatto puolitettiin tilapäisesti 10 prosenttiin. Lokakuun 2021 alussa tilapäinen korkokatto kuitenkin muutettiin takaisin 20 % korkokatoksi.
  3. Markkinoille on tullut useita pankkeja, jotka tarjoavat lainaa netistä nopeasti.
Rahoitun välittämien lainan nimelliskorot ovat alimmillaan 4,5 %.
Kun tähän lasketaan mukaan lainan muut kustannukset, kuten avausmaksu ja tilinhoitopalkkio, todellinen vuosikorko on parhaimmillaan hieman alle 5 %.

On kuitenkin tavallista, että nimelliskorot vaihtelevat 5 ja 15 prosentin välillä. Näin etenkin niin kutsuttujen asiakaskohtaisesti hinnoiteltavien lainojen suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että pankki tarjoaa parhaan koron asiakkaille, joiden talous on erityisen vakaa, ja muille kalliimman koron suhteessa siihen kuinka suureksi pankki arvioi asiakkaaseen liittyvän riskin.

Asiakaskohtaiselle eli henkilökohtaiselle hinnoittelulle tyypillistä on se, että lainan hinta selviää vasta varsinaisessa lainatarjouksessa, ja on muutoin vaikea määritellä etukäteen.


MITÄ KULUJA LAINASTA PERITÄÄN?

Kun otat lainaa netistä, on tavallista että siitä peritään koron lisäksi muita kustannuksia. Avausmaksu tai nostopalkkio on yksi yleisimmistä kuluista, ja se vaihtelee 0 ja 200 euron välillä, riippuen hakemastasi lainasummasta. Koska kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa, moni pankki on luopunut kokonaan pienten lainojen avausmaksusta, kun taas suurempien lainojen kohdalla avausmaksut ovat olleet laskussa.

Lisäksi lainoista peritään tilinhoito- tai laskutuspalkkio. Tämä vaihtelee 1,5 ja 5 euron välillä, riippuen pankista ja valitsemastasi laskutustavasta. Paperinen lasku maksaa aina huomattaavasti enemmän kuin esimerkiksi e-lasku, joten maksutavaksi kannattaa valita jo lainan noston yhteydessä sähköinen lasku.


VALITSE SOPIVA LAINA-AIKA

Lainojen takaisinmaksuajat ovat tyypillisesti 1 ja 15 vuoden välillä, ja voit itse lainaa hakiessasi valita kuinka pitkä laina-aika sinulle sopii parhaiten.

Laina-aika vaikuttaa suoraan lainan kuukausierään, ja voitkin kokeilla Rahoitun kätevällä laskurilla minkä suuruinen kuukausierästä tulee eri pituisilla laina-ajolla.

Laina-aika kannattaa aina valita sen mukaan, että lainan kuukausittaiset kustannukset ovat sopusuhtaiset käytettävissä oleviin tuloihisi nähden. Vaikka haluaisit maksaa lainan pois mahdollisimman nopeasti, huomioi että arjessa voi tulla vastaan yllättäviä kuluja ja tällöin et varmaankaan halua ensimmäiseksi joutua turvautumaan uuteen lainaan.

Vaikka olisit valinnut lainalle esimerkiksi 5 vuoden laina-ajan, voit aina maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai koko lainan kokonaan pois nopeammin. Sinun ei siis tämän vuoksi tarvitse valita lyhyttä laina-aikaa.


VOIKO LAINAA KOROTTAA TAI SAADA LYHENNYSVAPAATA?

Joissakin tapauksissa lainaa voi myöhemmin korottaa tai sille voi saada lyhennysvapaata. Pääsääntöisesti tämä kuitenkin edellyttää ajallaan hoidettuja maksuja pidemmän aikaa, vähintään 6 kuukauden ajan.

Kaikki pankit ja rahoituslaitokset eivät kuitenkaan tarjoa lainan korottamista tai lyhennysvapaita, vaan käytännöt näiden suhteen vaihtelevat kovastikin eri toimijoiden välillä.


NÄIN SAAT VASTAUKSEN JO SAMANA PÄIVÄNÄ

Voit saada lainaa netistä nopeasti, parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana. Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada laina nopeasti ja varmasti tilillesi, ota huomioon seuraava asiat jo ennen kuin haet lainaa netistä:

  • Kasvatat mahdollisuuksiasi saada lainan jos sinulla on yhteisvastuullinen hakija. Tämä on usein puoliso. Molemmat ovat tällöin samalla tapaa vastuussa lainasta, joten tästä kannattaa sopia yhteishakijan kanssa jo etukäteen.
  • Huolehdi siitä, että sinulla on pankkitunnukset käden ulottuvilla, jotta voit hyväksyä lainatarjouksen ja allekirjoittaa lainasopimuksen kun olet valmis. Jos sinulla on yhteishakija, myös yhteishakijan on allekirjoitettava lainasopimus omilla pankkitunnuksillaan.
  • Ennen lainan tilille maksamista pankki saattaa pyytää lainahakemuksen liitteeksi kopion palkkakuitista, joten huolehdi siitä, että se on kätevästi saatavilla. Jos olet yrittäjä, pankki voi pyytää kopiota viimeisimmästä tilinpäätöksestä.
  • Mitä tarkemmin hakemuksessasi ilmoitetut tiedot vastaavat julkisissa rekistereissä olevia tietoja, sitä nopeammin lainan käsittely sujuu. Pankki saa tiedon muun muassa sinulla jo olemassa olevista lainoista, joten kannattaa ilmoittaa ne niin rehellisesti kuin mahdollista, jotta hakemuksen tiedot täsmäävät niiden tietojen kanssa, jotka pankki saa muualta.


SAAKO LAINAA HETI TILILLE?

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, pankki maksaa lainan tilillesi. Käytännössä rahat ovat käytössäsi joko seuraavana pankkipäivänä tai viimeistään parin pankkipäivän kuluessa. Monella Rahoitun kanssa yhteistyötä tekevällä pankilla on tapana lähettää vahvistus kun laina on maksettu, jotta tiedät että rahat ovat matkalla tilillesi.


HAE LAINAA NETISTÄ ILMAN VAKUUKSIA RAHOITUN AVULLA

Rahoitun lainavertailu on aina hakijalle maksutonta käyttää, ja lisäksi sen avulla hakeminen on helppoa. Täytä lainahakemus netissä tai kännykällä, ja tavoitat yhdellä hakemuksella suuren joukon pankkeja ja rahoituslaitoksia. Saat lainapäätöksen heti.

Moni asiakas saa useamman kuin yhden lainatarjouksen. Voit vertailla lainatarjouksia OmaRahoitu-palvelussa, mistä löytyy muun muassa kuinka paljon lainaa sinulle on myönnetty, lainan todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä.

Rahoitun yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja luotettavia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainaa netistä pankkitunnuksilla. Rahoitun avulla voit kilpailuttaa haluamasi lainan ja saada useita lainatarjouksia, ilman että joudut täyttämään useita hakemuksia.