Lainojen yhdistäminen | Yhdistä lainat - Rahoitu.fi

LAINOJEN YHDISTÄMINEN VOI SÄÄSTÄÄ RAHAA JA AIKAA

Rahan säästäminen lainojen lyhentämisen yhteydessä on tänä päivänä todella helppoa. Tämän mahdollistaa lainojen yhdistäminen. Lue lisää

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.
Lainoja yhdistämällä voit pienentää kuukausittaista lyhennyssummaa

Monella henkilöllä saattaa olla useampi kuin yksi laina, jolloin hän maksaa kuukaudessa useampaa eri lyhennystä. Näistä voi tulla yhteenlaskettuna todella suuri summa, joka näin ollen rasittaa taloutta joka kuukausi.

Yhdistämällä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi tämän kuukausittaisen summan voi saada huomattavasti pienemmäksi. Joten säästät selvää rahaa. Kun maksettavaksi jää vain yhden lainan lyhennykset ja kuukausittainen lyhennyssumma voi pienentyä sadoilla euroilla ja rahaa jää kuukaudessa käyttöön enemmän, esimerkiksi vaikka säästöön laitettavaksi.

Useamman lainan, kulutusluoton tai laskun maksaminen on monesti huomattavasti kalliimpaa ja työläämpää. Useiden samanaikaisesti maksettavien laskujen kohdalla voi helposti käydä inhimillisiä unohduksia esimerkiksi eräpäivien tai summien kanssa, jotka aiheuttavat ylimääräistä päänvaivaa ja selvittelyä. Yhdistelylaina ratkaisee tämän ongelman sillä maksat vain yhtä lainaa, joka on huomattavasti helpompi hoitaa.

Lainan korot ovat myös tänä päivänä paljon pienemmät kuin mitä ne olivat esimerkiksi pari vuotta sitten, joten yhdistämällä lainat voi saada myös korkokulut alhaisemmaksi, jolloin lainan poismaksamiseen kuluu vähemmän aikaa. Korkojen madaltuminen johtuu Suomessa säädetystä laista, joka määrittelee lainoille korkokaton.

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa

Yhdistelylainan hakeminen on tänä päivänä helppoa, sillä lainojen etsimiseen ja vertailemiseen ei enää tarvitse käyttää omaa aikaansa. Yhdellä hakemuksella voit saada useamman tarjouksen monelta lainoja tarjoavalta taholta, ja näet nopeasti ja helposti lainojen ehdot, jolloin voit valita niistä itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Menneitä ovat ne päivät, jolloin täytyi itse käydä kyselemässä pankista toiseen sitä, millaista lainaa heillä on sinulle tarjota.

Lisäksi lainoja tarjoavia tahoja on enemmän kuin ennen, mikä on lainanottajan kannalta hyvä asia, sillä tästä syystä lainantarjoajat tarjoavat entistä halvempia lainoja. Voit saada rahoituksen aina 60 000 euroon asti ja voit valita itsellesi sopivimman takaisinmaksuajan 1 - 15 vuoden väliltä. Lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista eikä sido mihinkään. Ammattitaitoiset ja kokeneet asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan sinua koko lainaprosessin läpi, jotta prosessi olisi sinulle mahdollisimman helppo ja vaivaton.

Yhteistyökumppanit

Lea bank
Bondora
Collector
Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia
Halino
My Lender
Bank Norwegian - a part of NOBA Bank Group
Resurs Bank
Credigo
Lainasto
Kaarnalaina
Avida
EuroLoan
Morrow Bank
Brocc
Risicum FI
Svea
Bigbank
Laina.fi
GF Money
Alisa Pankki
TF Bank Laina
Instabank
Bondora
Lainaamo
Credit24
POP Pankki

Kannattaako minun yhdistää useampi laina yhdeksi?

Kyllä! Velkojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään parhaimmillaan satoja euroja kuukaudessa, mikä taas tarkoittaa sitä, että säästöä voi tulla useita tuhansia vuodessa. Keksit varmasti tällaiselle rahasummalle jotain käyttöä, oli se sitten säästäminen tai vaikka kodin pieni pintaremontti.

Kilpailuttamalla lainatarjoukset varmistat, että saat varmasti halvimman yhdistelylainan. Olethan kuitenkin tarkkana, että käytät uuden rahan vain lainojen poismaksuun, etkä lisää lainataakkaasi entuudestaan – idea ei toimi, jos et yhdistä lainojasi uudella lainalla. Voit myös halutessasi hakea isompaa lainaa, jolla saat yhdistettyä lainasi ja ylijäävän osan voit käyttää muihin tarpeisiin. Yksi laina on siis järkevä ratkaisu niille, jotka haluavat laittaa taloutensa kuntoon. Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Mitä siis vielä odotat? Yhdistä lainat! Asiakaspalvelumme odottaa yhteydenottoasi!

Lainojen yhdistäminen käy näin helposti:

1. Aloita hakuprosessi

Täytä hakemus sivullamme – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja sen täyttämiseen ei kulu paljon aikaa. Hakemukseen pääset tästä. Täytä lainahakemus huolellisesti, se helpottaa ja nopeuttaa hakemuksesi läpikymistä. Jos tarvitset apua lainahakemuksen tekemisessä tai lainojen yhdistäminen kiinnostaa mutta haluat lisää tietoa, voit olla yhteydessä asiakaspalvelijoidemme kanssa soittamalla numeroon 045 493 3200.

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme hakemuksesi yli 20 luotettavalla ja turvallisella pankilla sekä rahoituslaitoksella. Näin varmistamme, että saamasi tarjous on varmasti markkinoiden edullisin ja juuri sinulle sopiva. Hakemuksen jätettyäsi alat saamaan tarjouksia pankeilta. Pidämme sinut ajan tasalla lainaprosessin etenemisestä. Pääset näkemään saamasi lainatarjoukset viesteissämme olevien linkkien kautta ja ilmoitamme kun kaikki lainatarjoukset ovat saapuneet.
Vertaile lainoja omassa rauhassa, jotta voit varmasti valita saamistasi tarjouksista juuri sen, joka sopii sinun tarpeisiisi. Voit vertailla lainatarjouksia helposti todellisen vuosikoron avulla ja valita itsellesi sopivimman tarjouksen ja edullisimman lainan.

3. Hyväksy haluamasi tarjous

Kun olet käynyt läpi kaikki saamasi lainatarjoukset, valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Tämän jälkeen saat vielä valitsemastasi lainanmyöntäjältä sähköpostiisi lainan ehdot, jotka sinun tulee hyväksyä. Näistä ehdoista käy selville kuukausittainen lyhennyssumma, lainan korko sekä todellinen vuosikorko. Lisäksi sähköpostissa kerrotaan siitä, miten toimia, jos haluaa hakea lyhennysvapaata kuukautta tai siirtää eräpäivää.

Lainojen yhdistäminen käy näin helposti:

Voit hakea yhdistelylainan kellonajasta tai ajankohdasta riippumatta mutta muistathan, että huolellisesti täytetty hakemus parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi. Tässä muutamia vinkkejä hakemuksen tekemiseen:

  • Hae lainaa vain sen verran, kun tarvitset, summan, joka on sinun talouteen sopiva. Käytä laina kuitenkin alkuperäiseen tarkoitukseen eli yhdistämiseen. Mahdollisen ylijäävän osan voit käyttää muihin tarpeisiin
  • Merkitse hakemukseen säännölliset palkka- ja/tai eläketulosi, jotka voit tarvittaessa todentaa myöhemmin tositteilla.
  • Selvitä nykyiset velkasaldot ja lyhennykset ja merkitse ne kaikki hakemukseen
  • Hae lainaa mahdollisuuksien mukaan rinnakkaishakijan kanssa; saat paremmat lainaehdot ja parannat lainansaantimahdollisuuksiasi.

Hakemukseen pääset suoraan tästä

Lainojen yhdistämisen etuja

Lainojen yhdistämisellä on monia etuja, jotka voit huomata jo ensimmäisen kuukauden aikana

  • Kuukausittainen lyhennyssumma on pienempi, joten sinulla jää enemmän rahaa muuhun käyttötarkoitukseen.
  • Voit saada korkokuluja alhaisemmiksi.
  • Pienempien korkokulujen ansiosta lainan poismaksaminen on nopeampaa.
  • Laskujen määrä pienenee ja usean eri eräpäivän sijaan sinun täytyy muistaa vain yksi eräpäivä.
  • Taloutesi tila paranee ja sillä on positiivinen vaikutus mielialaasi.

Mietitkö vielä sitä, kannattako sinun hakea tarjouksia lainojen yhdistelemiseksi? Haluatko lukea muiden kokemuksista, ennen kuin teet päätöksen lainojen kilpailuttamisesta? Lue siitä, millaisia kokemuksia Johannalla ja Jukalla on ollut lainojen yhdistämisestä ja miten se helpotti heidän arkeansa. Heidän positiiviset kokemukset ovat hyvä esimerkki siitä, millaisia etuja lainojen yhdistämisellä voi saavuttaa ja miten suuri vaikutus sillä on jokapäiväiseen elämään. Ja kun olet itse valmis lainojesi yhdistämiseen, voit täyttää hakemuksen täällä.