Kulutusluotto – olipa tarpeesi mikä tahansa
Kaikkien uusien lainojen nimelliskorko 4,5%-10% 31.12.2020 asti. Vuoden 2021 alusta lainasopimuksen mukainen.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa ja aikaa

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että useampi pienempi laina maksetaan pois yhdellä, uudella lainalla. Useamman lainan tai laskun maksaminen on monesti huomattavasti kalliimpaa ja työläämpää. Useiden samanaikaisesti maksettavien laskujen kohdalla voi helposti käydä inhimillisiä unohduksia esimerkiksi eräpäivien tai summien kanssa, jotka aiheuttavat ylimääräistä päänvaivaa ja selvittelyä. Lainojen yhdistäminen ratkaisee tämän ongelman sillä maksat vain yhtä lainaa, joka on huomattavasti helpompi hoitaa. Lisäksi jokainen laina ja lasku kerryttää jatkuvasti korkoja ja kuluja, kun taas lainojen yhdistäminen niputtaa pienemmät kalliit lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, joten maksat jatkossa vain yhtä lainaa – ja näin ollen vain yhden lainan korkoa ja kuluja. Lainojen yhdistäminen vaikuttaa siis positiivisesti niin talouteesi, kuin myös ajankäyttöösi. Lainaa

Kilpailuta ennen kuin yhdistät

Yhdistelylainojen ehdot ovat pankkikohtaisia, jonka takia lainatarjoukset kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailuttamalla lainahakemuksen useilla pankeilla saat selville juuri sinulle edullisimman ja sopivimman tarjouksen. Lainojen yhdistäminen onnistuu aina 60 000 euroon asti ja voit valita itsellesi sopivimman takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista eikä sido mihinkään. Ammattitaitoiset ja kokeneet asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan sinua koko lainaprosessin läpi, jotta lainojen yhdistäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Kannattaako lainojen yhdistäminen

Kyllä! Lainojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään parhaimmillaan satoja, ellei jopa tuhansia euroja vuodessa. Kilpailuttamalla lainatarjoukset varmistat, että saat varmasti halvimman yhdistelylainan. Olethan kuitenkin tarkkana, että käytät yhdistelylainan lainojen poismaksuun, etkä lisää lainataakkaasi entuudestaan – lainojen yhdistäminen ei toimi, jos et yhdistä lainojasi uudella lainalla. Voit myös halutessasi hakea isompaa lainaa, jolla saat yhdistettyä lainasi ja ylijäävän osan voit käyttää muihin tarpeisiin. Lainojen yhdistäminen on siis järkevä ratkaisu niille, jotka haluavat laittaa taloutensa kuntoon. Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Mitä siis vielä odotat? Asiakaspalvelumme odottaa yhteydenottoasi!

Kiinnostaako lainojen yhdistäminen? Näin haet yhdistelylainaa:

1. Aloita hakuprosessi

Täytä hakemus sivullamme – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Hakemukseen pääset tästä. Jos tarvitset apua lainahakemuksen tekemisessä tai lainojen yhdistäminen kiinnostaa mutta haluat lisää tietoa, voit olla yhteydessä asiakaspalvelijoidemme kanssa soittamalla numeroon 03-41092000.

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme hakemuksesi yli 20 luotettavalla ja turvallisella pankilla sekä rahoituslaitoksella. Näin varmistamme, että saamasi tarjous on varmasti markkinoiden edullisin ja juuri sinulle sopiva

3. Hyväksy haluamasi tarjous

Hakemuksen jätettyäsi alat saamaan tarjouksia pankeilta. Pidämme sinut ajan tasalla lainaprosessin etenemisestä. Pääset näkemään saamasi lainatarjoukset viesteissämme olevien linkkien kautta ja ilmoitamme kun kaikki lainatarjoukset ovat saapuneet. Voit vertailla lainatarjouksia helposti todellisen vuosikoron avulla ja valita itsellesi sopivimman tarjouksen.

Onko lainojen yhdistäminen ajankohtaista?

Voit hakea yhdistelylainaa kellonajasta tai ajankohdasta riippumatta mutta muistathan, että huolellisesti täytetty lainahakemus parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi. Tässä muutamia vinkkejä lainahakemuksen tekemiseen:

  • Hae sen verran, kun tarvitset. Käytä laina kuitenkin alkuperäiseen tarkoitukseen eli yhdistämiseen. Mahdollisen ylijäävän osan voit käyttää muihin tarpeisiin
  • Merkitse hakemukseen säännölliset palkka- ja/tai eläketulosi, jotka voit tarvittaessa todentaa myöhemmin tositteilla.
  • Selvitä nykyiset velkasaldot ja lyhennykset ja merkitse ne kaikki hakemukseen
  • Hae lainaa mahdollisuuksien mukaan rinnakkaishakijan kanssa; saat paremmat lainaehdot ja parannat lainansaantimahdollisuuksiasi.

Hakemukseen pääset suoraan tästä