Kulutusluotto – olipa tarpeesi mikä tahansa - Rahoitu.fi
Kaikkien uusien lainojen nimelliskorko 4,5%-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.

Kulutusluotto – mikä se on?

Lainaa

Kulutusluotto on yleinen termi lainalle, joka tarkoitus käyttää kulutukseen. Useimmiten kulutusluottoja otetaan erilaisten hankintojen rahoittamiseksi tai yllättävien menojen kattamiseksi. Esimerkiksi autolaina, lomalaina ja remonttilaina ovat kulutusluottoja. Kulutusluotto voi olla vakuudellinen tai vakuudeton. Halvimman kulutusluoton löydät täältä

Kulutusluotto tiivistettynä:

  • Kulutusluotto on yksityishenkilölle myönnettävä kulutustarpeeseen käytettävä laina.
  • Kulutusluotto sopii erilaisiin tarpeisiin; autoon, remonttiin, lomamatkaan, veneeseen, lääkärikäyntiin tai esimerkiksi lemmikin hankintaan.
  • Haettava lainasumma vaihtelee 2000-60 000 euron välillä.
  • Takaisinmaksuaika 1-15 vuotta.
  • Korko ja muut lainaehdot vaihtelevat pankista riippuen. Kulutusluotto kannattaa aina kilpailuttaa.

Miten kilpailuttaa kulutusluotto?

Kulutusluotto on helppo ja nopea kilpailuttaa. Pankkien tarjoukset vaihtelevat paljon toisistaan, joten useamman pankin kilpailuttaminen kannattaa aina. Kilpailuttaminen on hyvin helppoa, täytä vain hakemus sivullamme ja saat tarjouksia jopa yli 20 pankilta. Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli hakemuksen tekeminen tai lainatarjouksen valitseminen mietityttää sinua. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 03-41092000. Halvin kulutusluotto on vain yhden hakemuksen päässä

Kulutusluotto joustaa tarpeen mukaan

Kulutusluotto on myös mahdollista valita joustavampana. Tällöin puhutaan usein joustoluotosta, tililuotosta tai käyttöluotosta. Perinteinen kulutusluotto poikkeaa joustoluotosta siten, että joustoluotossa asiakkaalla on käytössä luottoraja tai limiitti, jonka puitteessa rahaa saa nostettua käyttöön aina tarpeen tullen. Joustoluotto muistuttaa ominaisuuksiltaan paljon luottokorttia, joskin itse kortti ei kuulu joustoluottoihin.

Kulutusluotto – kuka voi saada?

Kulutusluotto on pankeilta haettava laina eli sitä koskee myös tietyt vähimmäiskriteerit, jotka hakijan tulee täyttää. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Hakijalla tulee asua vakituisesti Suomessa ja saada säännöllistä palkka-/ ja/tai eläketuloa. Mikäli täytät nämä kriteerit – tee nopea hakemus sivullamme ja saa markkinoiden halvin kulutusluotto!