Järkeistä vanhat lainat tai hae uutta lainaa heti - nopeasti ja edullisesti | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Järkeistä vanhat lainat tai hae uutta lainaa heti

Lainatarjousten vertailu kannattaa - voit säästää rahaa, joka kuukausi. Rahoitu.fi on kotimainen ja maksuton lainanvertailupalvelu jolle on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu -merkki. Voit järkeistää kauttamme myös vanhat, kalliit lainaratkaisut. Yksi lainahakemus riittää - lähetämme sen usealle tunnetulle pankille. Saat puolueettoman ja luotettavan vastauksen palvelustamme jopa minuuteissa. Valitse juuri sinulle sopivin lainatarjous ja voit saada lainaa heti.

Saman suuruisten lainatarjousten korot ja muut ehdot voivat vaihdella yllättävänkin paljon. Erilaisten ehtojen vertailu itse voi olla aikaavievää ja vaivalloista. On silti tärkeää tutustua useisiin eri lainatarjouksiin. Lainaehtojen vertailu kannattaa, se säästää rahaa. Rahoitu.fi - lainanvertailupalvelu auttaa löytämään juuri sinulle parhaan ja edullisimman lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Meille on tärkeää, että vertailupalvelumme on sinulle maksutonta, me saamme palkkiomme erikseen pankeilta.

Rahoitu.fi on kotimainen palvelu. Haluamme toimia lainamarkkinoilla selkeällä ja avoimella tavalla. Rahoitu.fi toimii vain tunnettujen ja vakavaraisten, Suomen Finanssivalvonnan hyväksymien yhteistyökumppanien kanssa. 

Vanhojen, kalliiden lainaratkaisujen liian suuret kuukausittaiset kulut aiheuttavat usein kitkaa arjen talouden sujuvaan pyörittämiseen. Yhä useampi päätyy järkeistämään jo olemassa olevat vanhat rahoitusratkaisunsa uudeksi ja edullisemmaksi netissä Rahoitu.fi -palvelun avulla. Uusilla, paremmilla ehdoilla kuukausittaiset lainakulut voivat pienentyä selvästi. Pienemmät kuukausikulut ovat säästöä arjen muihin menoihin tai puskuri pahan päivän varalle. 

Rahoitu.fi -palvelun lainahakemus on helppo ja nopea täyttää. Verkkosivuiltamme löytyvä laskuri auttaa alkuun nopeasti. Täytä hakemus ja anna meidän hoitaa loput. Lähetämme valmiin hakemuksen sen täytettyäsi samanaikaisesti usealle eri pankille. Rahoitu.fi -palvelu vertailee pankkien vastaukset puolestasi ja saat vastauksen nopeasti. Valitse tämän jälkeen juuri sinulle sopivin lainatarjous ja voit saada lainaa heti.

Haluatko kysyä lisää? Ystävällinen asiakapalvelu suomen kielellä on meille sydämen asia. Löydät lisää tietoa laina-asioista sekä hyviksi koettuja neuvoja myös nettisivuiltamme. Rahoitu.fi -asiakaspalvelu auttaa sinua myös puhelimitse. Meille on tärkeää, että yhä useampi löytää sopivan lainaratkaisun verkon kautta järkevästi ja turvallisesti, ilman turhia kommervenkkejä. Voit lukea käyttäjiemme lainakokemuksia sekä saamiamme asiakaspalautteita täältä. Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi.