Mistä halvin rahoitus? Hae rahoitustarjous hankintoihin | Rahoitu.fi

Rahoitusta kaikkiin tarpeisiin

Elämässä tulee vastaan odottamattomia käänteitä, kun kodinkoneet rikkoutuvat, lääkärikulut yllättävät ja autokin tulisi huollattaa. Perusarkeen sisältyy jos jonkinmoista kuluerää, jotka vaativat rahoitusta. Lisäksi monilla meistä on vaihtelevia tarpeita ja unelmia, joita haluaisimme kyetä toteuttamaan.

Toiset haaveilevat keittiöremontista, toiset uudesta autosta tai omasta unelmaveneestä. Myös yrittäjät tarvitsevat rahoitusta erilaisia hankintoja, kuten kaluston päivittämistä tai koneinvestointeja varten.

Rahoitu.fi-palvelustamme voit hakea rahoitusta kaikissa tilanteissa. Tarjoamme lainaa nopeasti ja luotettavasti turvallisessa ympäristössä.

Rahoitus auton hankintaan

Rahoitus Autoon

Auton hankinta on monelle merkittävä päätös myös taloudellisesti ja vain harvoin uuden auton ostamisesta selviää ilman lainarahaa.

Autolainojen välillä on keskinäisiä eroja. Uutta autoa ostaessa onkin fiksua selvittää, mikä olisi juuri itselle paras ja edullisin autolaina. Voit saada lainapäätöksen auton hankintaa varten jo ennen kuin suuntaat autokaupoille - tarvitsitpa lainaa auton käsirahaan tai auton hankintakustannusten kattamiseksi kokonaisuudessaan.

Auton hankinta kannattaa aloittaa lainojen kilpailuttamisella ja autorahoituksen varmistamisella. Näin pystyt selvittämään, minkä hintaluokan auton ostaminen on sinun tilanteessasi järkevää. Lisäksi voit vertailla autoja ja tehdä päätöksesi maltilla, kun olet jo hoitanut autolainan kuntoon ennen autokaupoille kirmaamista tai koeajon starttaamista.

Fiksu auton ostaja ei tartu ensimmäiseen lainatarjoukseen, vaan kilpailuttaa lainansa. Valitsemalla sinulle sopivimman autorahoituksen voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa huomattavia rahasummia. Autolaina on käytännössä ainoa rahoitusvaihtoehto, jos ostat auton yksityiseltä henkilöltä. Varsinkin käytettyjen autojen kohdalla on autorahoitusta haettaessa hyvä varautua myös mahdollisiin remontteihin, huoltoihin ja muihin käyttökuluihin.

Myönnämme lainaa 60 000 euroon asti, joten voit hakea autolainaa kauttamme olipa suunnitelmissasi arvokas katumaasturi, tyylikäs klassikkoauto, moderni sähköauto tai edullisempaa hintaluokkaa edustava käytetty auto.
Autolainan kilpailuttaminen on siis hyvä idea, olitpa ostamassa minkä kokoista tai tasoista autoa hyvänsä.

Autorahoituksen kilpailuttaminen onnistuu nykyään kätevästi verkossa ja hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja. Samalla hakemuksella saat nähtäväksesi useita lainatarjouksia, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi pankeissa jonottamiseen.

Lainahakemuksen lähettäminen on täysin maksutonta, eikä se sidoa mihinkään. Autolainalaskurin avulla pystyt selvittämään sopivan autolainan arvon suhteessa omaan maksukykyysi. Kilpailutamme lainavaihtoehdot puolestasi ja sinä voit rauhassa tutustua autolainatarjouksiin ja valita omaa tarvettasi parhaiten vastaavan autolainan.

Hakemuksen täytettyäsi pääset tutkimaan ensimmäisiä lainatarjouksia usein jo saman päivän aikana. Tarjousten joukosta pystyt valitsemaan autorahoituksen, jonka maksuehdot ovat sinulle sopivimmat ja jonka todellinen vuosikorko on kaikista alhaisin. Isompien autolainojen tapauksissa erot korkokustannuksissa voivat olla tuhansia euroja.

Autojen ohella rahoitusta voi luonnollisesti hakea myös muiden kulkuneuvojen hankintaan. Yleisiä rahoituskohteita ovat muun muassa moottoripyörät, moottorikelkat, traktorit, kaivinkoneet ja asuntovaunut. Näissä kaikissa rahoitustarpeissa palvelemme sinua mielellämme.

Veneen rahoitus

Veneily ja oman veneen omistaminen ovat monen suomalaisen suuria unelmia. Suomen niemeä ympäröivä meri ja tuhannet järvet luovat veneilylle houkuttelevat puitteet - haaveilitpa sitten näppärästä moottoriveneestä tai uljaasta purjeveneestä.

Rahoitus Veneen

Monelle suomalaiselle oma vene edustaa vapautta liikkua, mahdollisuutta rentoutua, irrottautua arjesta ja nauttia luonnosta. Olipa venehaaven takana mikä syy tahansa, vaatii tavoitteen toteutuminen talouden huolellista suunnittelua. Veneily kun ei tunnetusti ole kovin edullinen harrastus.

Vene on monelle niin arvokas investointi, että sen ostoa edeltävään suunnittelu- ja kartoitustyöhön kannattaa nähdä aikaa ja vaivaa. Alkuun on fiksua selvittää, mihin tarkoitukseen venettä tullaan käyttämään ja minkälainen venetyyppi vastaa omiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Varsinkin ensi kertaa venettä ostavan on hyvä käydä läpi peruskysymyksiä, kuten kuinka monta henkilöä veneeseen tulisi mahtua, minkä pituisia matkoja veneellä tehdään, halutaanko veneessä myös yöpyä vai rajoittuuko veneen käyttö liikkumiseen paikasta A paikkaan B? Entä pitääkö veneen ehdottomasti olla uusi, vai onko käytetyn veneen ostaminen vaihtoehto?

Myös veneilyn muihin kustannuksiin tulisi varautua. Bensakulujen ohella kustannuksia kertyy venepaikasta, talvisäilytyksestä, vesille laskusta ja nostosta. Myös pakolliset huoltokulut ja odottamattomat remontit voivat yllättää.

Vain harvalla veneen ostajalla nykyiset omat säästöt riittävät veneen hankintaan, vaan monelle apu unelman toteutumiseen löytyy venelainasta. Lainan hankkiminen kannattaa aloittaa lainojen kilpailuttamisella, jolloin varmistat, että saat käyttöösi sinulle fiksuimman ja edullisimman lainan. Venerahoituksen hankinta on nykyään varsin nopeaa ja helppoa, sillä hakemuksen voi tehdä kätevästi verkossa vain muutamassa minuutissa.

Testaamalla lainalaskuria löydät itsellesi parhaimman venelainan ja olet askeleen lähempänä unelmasi toteutumista.

Remontin rahoittaminen

Oma asunto on monelle suomalaiselle suuri investointi ja myös asunnon remontointiin ollaan valmiita panostamaan. Asunnosta kannattaa pitää hyvää huolta asunnon arvon säilyttämiseksi ja turvallisen asuinympäristön varmistamiseksi.

Remonttilaina antaa mahdollisuuden parantaa asumisen viihtyvyyttä ja päivittää omaa asuntoa ajan hengen mukaiseksi. Oma asunto on useille suomalaiselle tärkeä elämänlaatuun vaikuttava tekijä ja merkittävä latautumis- ja rentoutumispaikka arjen kiireen keskellä. Tilan muokkaaminen asumistarpeiden, kuten perhekoon muuttuessa, sisustuksen uusiminen tai uusien huonekalujen hankkiminen ovat suosittuja tapoja taklata arjen käytännön haasteita ja lisätä kodin viihtyvyyttä. Parhaimmillaan remontointi nostaa asunnon arvoa merkittävästi.

Rahoitus Remontin

Useat asumisen remontit, kuten putkiremontit, sähköremontit ja kattoremontit ovat suorastaan välttämättömiä asunnon kunnossapidon kannalta. Lisäksi esimerkiksi vesivahingot synnyttävät yllättäviä kustannuksia, jolloin remontointi ja remontin rahoittaminen tulevat pakostakin ajankohtaisiksi. Vain harvoin remonttikustannukset pystytään hoitamaan riittävillä omilla säästöillä, vaan useat remontit rahoitetaan remonttilainalla.

Remonttilainan hakeminen on järkevä keino varmistaa, että remontin lopputulos on mahdollisimman onnistunut ja laadukas. Laina auttaa myös pysymään kiinni suunnitellussa remonttiaikataulussa, kun remontin eri työvaiheet pystytään maksamaan ajallaan.

Remonttihankkeissa on tunnetusti paljon suunniteltavaa ja monta liikkuvaa tekijää. Fiksun remonttilainan hankkiminen tekee koko projektista helpompaa ja nopeampaa, kun rahoitus on kerralla hoidettu kuntoon. Muiden lainojen tavoin myös remonttilaina kannattaa kilpailuttaa ennen lainan hankkimista.
Kätevän ja täysin ilmaisen lainalaskurin avulla löydät itsellesi edullisimman ja järkevimmän remonttilainan, jonka turvin pääset vapautunein mielin keskittymään asuntosi remontointiin.

Luotettava ja turvallinen rahoituskumppani

Hae kotimaista rahoitusta kauttamme. Se on nopeaa, turvallista ja maksutonta. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vakavaraisia ja tunnettuja lainanmyöntäjiä. Rahoituslaskurimme avulla löydät juuri sinulle sopivimman ja edullisimman lainan. Hakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Aloita täyttämällä ilmainen lainahakemus.