Autolaina ilman vakuuksia – Kilpailuta hetkessä | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Autolaina ilman vakuuksia

Löydä sopiva autolaina 1 000 - 60 000 €

Rahoitu.fi:n kautta voit hakea autolainaa tarpeidesi mukaan. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, ja voit maksaa auton helposti myös yksityiseltä myyjältä ostaessa.

Yhdellä hakemuksella pääset käsiksi kymmenien pankkien ja luotonmyöntäjien tarjouksiin. Lainahakemuksen täyttämällä voit siis helposti kilpailuttaa lainan ja valita edullisimman vaihtoehdon.

Tarpeisiisi sopiva autolaina

Autolainahakemuksella voit helposti räätälöidä lainan tiedot sinulle sopiviksi. Rahoitu.fi:n kautta lainaa voi hakea seuraavin parametrein:

Autolainaa voi hakea meiltä ilman vakuuksia haluamillaan ominaisuuksilla. Osa lainayhtiöistä voi tarjota myös valinnaisia lisätoimintoja, kuten lainaturvaa tai -vakuutusta. Voit aina itse päättää, minkä tarjouksista haluat valita – tai hylätä kaikki tarjoukset niin päättäessäsi.

Mitä vaihtoehtoja auton rahoitukseen on?

Perinteinen autorahoitus viittaa yleensä autoliikkeestä hankittavaan rahoitussopimukseen, jolla auto voidaan maksaa osissa. Perinteisen autorahoituksen ohella auton voi kuitenkin rahoittaa myös autolainalla.

Jokaisessa autorahoitustyypissä on omat hyvät ja huonot puolensa. Autolainaa harkitsevan kannattaakin tutustua tarkoin eri vaihtoehtoihin ja valita omien tarpeiden mukaan paras vaihtoehto.

Keräsimme lisätietoa erilaisista auton rahoitusvaihtoehdoista. Tässä erilaisia lainoja, joita voit hakea auton ostoa varten.

Vakuudeton autolaina

Vakuudeton autolaina on nopea ja helppo lainavaihtoehto. Sitä voi hakea suoraan pankkien tai lainayhtiöiden sivuilta - tai kilpailuttaa suoraan useat lainanmyöntäjät meidän kauttamme.

Vakuudettoman autolainan hakeminen onnistuu suoraan netistä, eikä hakemusta varten tarvita mitään ylimääräistä. Riittää, että syötät omat henkilötietosi ja taloudelliset tietosi. Eri lainayhtiöt tarjoavat lainaa puhtaasti näiden tietojen perusteella – vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Vakuudettoman autolainan saat suoraan tilillesi. Voit siis maksaa auton helposti myös yksityiselle suoraan käteiskauppana.

Autorahoitus liikkeestä

Autorahoitus suoraan autoliikkeestä on perinteinen vaihtoehto auton rahoittamiseen. Monet autoliikkeet tarjoavat autorahoitusta yhteistyössä jonkin rahoitusyhtiön kanssa.

Autorahoituksessa ostettavaa autoa käytetään lainan vakuutena. Auton ostaja ei siis aluksi saa autoa omiin nimiinsä, vaan auto on ennen viimeisen lainaerän maksamista rahoitusyhtiön nimissä.

Vakuudellinen autolaina

Vakuudellinen autolaina on pankista haettava pankkilaina. Vakuutena käytetään jotain hakijan omaisuutta, tyypillisesti esimerkiksi omistusasuntoa tai vaikka kesämökkiä. Vakuuksien ansiosta lainalle voi saada edullisemman koron.

Joissain tapauksissa vakuudellisessa autolainassa myös ostettavaa autoa voidaan käyttää rahoituksen panttina. Pankit saattavat tehdä suoraan yhteistyötä esimerkiksi autoliikkeiden kanssa.

Auton rahoitus yksityiseltä ostaessa

Perinteinen autorahoitus ei aina ole edes vaihtoehto. Jos autoa ostaa yksityiseltä myyjältä, ei tarjolla ole perinteistä liikkeestä saatavaa rahoitusvaihtoehtoa.

Sen sijaan yksityiseltä ostettaessa esimerkiksi vakuudeton autolaina tai autolaina ulkopuolisilla vakuuksilla toimii. Tällöin saat autolainan rahat suoraan omalle tilillesi, ja voit maksaa auton yksityiseltäkin ostettaessa helposti.

Autolainapäätös kannattaa hakea jo hyvissä ajoin. Rahoitu tarjoaa maksuttoman autolainakilpailutuksen ilman sitoumuksia. Voit hakea meiltä lainatarjouksen jo ennakkoon, ja rahatkin saat nostettua tilille vain parissa päivässä.

Vakuudeton autolaina on helppo ratkaisu

Vakuudeton autolaina on yksinkertainen ja nopea laina. Sen hakemiseen ei tarvita monimutkaisia lainaneuvotteluja, vakuuksien arviointeja tai useita päiviä. Sen sijaan vakuudetonta lainaa voi saada nopeallakin aikataululla yksinkertaisesti.

Kun vakuudettoman autolainan kilpailuttaa, kilpailevat pankit ja luotonmyöntäjät sinusta. Näin lainalle on helppo saada mahdollisimman alhainen korko. Rahoitu.fi-palvelussa kaikki onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella.

Vakuudeton laina tarjoaa mahdollisuuden ostaa auton suoraan käteisellä. Auton saa heti omiin nimiinsä, ja ostaminen on helppoa - oli auto sitten käytetty tai uusi. Myös yksityiseltä ostettaessa nopean lainapäätöksen vakuudeton laina on helppo tapa rahoittaa auto.

Autolaina kannattaa kilpailuttaa

Autolaina kannattaa aina kilpailuttaa. Vain kilpailuttamalla on mahdollista löytää itselle parhaiten sopiva ja halvin autolaina.

Perinteisesti autolainan kilpailuttaminen onnistuu kysymällä tarjousta useasta pankista ja/tai autoliikkeestä. Näin eri rahoitustarjouksia voi verrata keskenään ja valita halvimman vaihtoehdon.

Rahoitu tekee kuitenkin vakuudettoman autolainan kilpailusta paljon helpompaa. Täytät vain yhden hakemuksen sivullamme, ja me välitämme sen suoraan kymmenille pankeille ja luotonmyöntäjille arviointia varten. Jokainen lainanmyöntäjä voi tehdä oman henkilökohtaisen tarjouksen sinulle, ja pääset itse valitsemaan edullisimman.

Näin toimii autolainan kilpailutus kauttamme:

Vaihe 1: Valitse hakemasi lainan summa ja laina-aika

Täytä lainahakemus aloittamalla lainan määrästä ja laina-ajasta. Voit hakea lainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon, ja laina-aika voi olla 1 vuodesta 15 vuoteen.

Vaihe 2: Täytä lainahakemus loppuun

Täytä lainahakemuksen muut tiedot, kuten omat henkilötietosi sekä mahdollisen rinnakkaishakijan tiedot. Kysymme hakemuksella kaikkia tietoja, joita pankit ja luotonmyöntäjät tarvitsevat lainatarjouksen määrittämistä varten.

Vaihe 3: Valitse edullisin autolaina

Ensimmäiset tarjoukset ja alustavat lainapäätökset saat heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainayhtiöt voivat itse päättää, tarjoavatko he lainaa vai jättävätkö tarjoamatta. Sinä voit itse valita halvimman ja parhaiten sopivan lainan. Todellinen vuosikorko tekee eri lainojen vertailusta helppoa.

Löydä halvin autolaina

Kilpailutuspalvelustamme löydät halvimman autolainan helposti. Todellinen vuosikorko on lakisääteinen tieto, joka kertoo kaikki lainan kulut vuositasolla. Sen avulla eri lainatuotteiden vertailu on helppoa – niiden hinnaston termeistä riippumatta.

Meillä sinä päätät, minkä tarjouksen haluat hyväksyä tai olla hyväksymättä. OmaRahoitu-sivullasi voit verrata eri lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja allekirjoittaa sopimuksen suoraan lainayhtiön kanssa.

Valitse tarpeisiisi sopiva autolaina ilman vakuuksia

Autolainan kustannuksiin vaikuttaa merkittävästi myös hakemasi laina. Esimerkiksi pidempi laina-aika tarkoittaa aina isompia kokonaiskustannuksia.

Sopiva autolaina valitaan ottaen huomioon oma talous, tarvittava rahoitussumma sekä kuukausittainen budjetti. Autoa valitessa on tärkeää huomioida rahoitusosuuden vaikutus kuukausittaisiin kuluihin.

Näin valitset talouteesi sopivan autolainan:

On hyvä muistaa, että lainaa on aina mahdollista lyhentää sovittua aikataulua nopeammin. Jos maksat lainan pois sovittua nopeammin, säästät lainan kokonaiskustannuksissa.

Useimmiten ylimääräiset lyhennykset kohdistetaan automaattisesti lainan loppupäähän – toisin sanoen laina-aika lyhenee ylimääräisistä lyhennyksistä.

Kannattaako ottaa lainaturva?

Osa lainayhtiöistä tarjoaa valinnaista lainaturvaa lainoillensa. Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus, jonka avulla lainanmaksun voi turvata myös yllättävissä tilanteissa. Se astuu voimaan esimerkiksi työttömyyden tai sairastumisen vaikuttaessa lainan takaisinmaksuun.

Lisätietoa lainaturvasta kannattaa katsoa suoraan lainayhtiön sivuilta tai lainaehdoista. Lainaturvan ominaisuudet vaihtelevat pankeittain.

Vakuudettoman autolainan hinnasto

Yksi tärkeimmistä kriteereistä autolainaa valitessa on tietenkin sen hinnasto. Rahoitu ei itse tarjoa lainaa, vaan me kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja luotonmyöntäjien kautta. Jokaisella lainayhtiöllä on omanlaisensa hinnasto – lainahakemuksen tekemällä voit verrata tarjottavia lainoja keskenään.

Useimmiten vakuudettoman autolainan hinnasto jaotellaan kolmeen osaan: nimelliskorkoon, perustamismaksuun sekä kuukausittaiseen tilinhoitomaksuun. Nämä kaikki yhdessä muodostavat lainan kokonaiskulut.

Todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainakulut yhdessä vuositasolla. Se on lakisääteinen tieto, joka on aina ilmoitettava lainatarjouksen yhteydessä.

Miksi autolaina kannattaa kilpailuttaa meillä?

Rahoitu on kotimainen ja turvallinen palvelu vakuudettoman autolainan kilpailutukseen. Autolainan kilpailuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa tai aikaa vievää, vaan homma hoituu vain muutamassa vaiheessa.

Keräsimme listaan syitä, miksi autolaina ilman vakuuksia kannattaa kilpailutta kauttamme.

  1. Voit kilpailuttaa helposti autolainan koron. Kilpailuttamalla voit löytää halvimman vakuudettoman autolainan tarpeidesi mukaan. Kun autolainaa hakee useasta paikasta, ovat myös mahdollisuutesi saada sitä paremmat.

  2. Et tarvitse vakuuksia tai käsirahaa. Meiltä voit hakea autolainaa ilman vakuuksia tai käsirahaa. Voit itse valita, minkä kokoista lainaa haluat hakea.

  3. Olemme luotettava suomalainen palvelu. Rahoitu on suomalainen palvelu, jonka kilpailutuksen pariin kuuluu kymmeniä pankkeja ja luotonmyöntäjiä.

  4. Kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido mihinkään. Voit hakea tarjouksen vakuudettomalle autolainalle kerralla useasta paikasta – maksutta ja ilman sitoutumista mihinkään.

  5. Saat auton heti omiin nimiisi. Vakuudettomalla autolainalla saat auton heti kokonaan omiin nimiisi. Voit myös ostaa auton helposti suoraan yksityiseltä.

Muistilista autolainan hakijalle

Autolaina on yksi yleisimmistä suomalaisten lainoista. Autoja hankitaan niin rahoituksella, pankkilainalla kuin vakuudettomallakin autolainalla. Tässä vielä Rahoitu.fi:n muistilista autolainan hakijalle.

Hae autolainaa hetkessä

Meiltä haet autolainaa hetkessä. Saat lainatarjouksia pankeilta ja luotonmyöntäjiltä heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, ja pääset itse valitsemaan mieleisesi tarjouksen.

Todellinen vuosikorko kertoo suoraan jokaisen lainan kaikki kustannukset vuositasolla. Riippumatta siitä, miten lainan kulut jakautuvat esimerkiksi koron ja tilinhoitomaksun välille, sen avulla voit helposti löytää halvimman vakuudettoman autolainan.

Kokeile siis Rahoitu-palvelua kilpailuttaaksesi vakuudettoman autolainan hetkessä. Lainahakemuksen löydät tämän sivun yläreunasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vaihtoehtoja auton rahoittamiseen on?

Auton voi rahoittaa esimerkiksi vakuudettomalla autolainalla, pankkilainalla tai autoliikkeestä haettavalla autorahoituksella. Rahoitu-palvelussa voit kilpailuttaa kaikki vakuudettomat autolainat kerralla.

Miten löydän halvimman vakuudettoman autolainan?

Halvimman autolainan löydät kilpailuttamalla ja vertailemalla eri lainayhtiöiden tarjontaa. Todellinen vuosikorko kertoo suoraan kaikki lainan kustannukset, joten sen avulla voit verrata puolueettomasti eri lainoja keskenään.

Paljonko autolainan todellinen vuosikorko on?

Autolainan todellinen vuosikorko vaihtelee. Siihen vaikuttaa hakemasi lainatyyppi sekä omat taloudelliset tietosi. Voit täyttää Rahoitu.fi:n lainahakemuksen maksutta saadaksesi tarjoukset useasta paikasta kerralla. Se ei sido sinua mihinkään.

Kuinka paljon autolainaa voi saada ilman vakuuksia?

Meiltä autolainaa voi hakea ilman vakuuksia maksimissaan 60 000 euron verran. Haettava lainasumma on vapaasti päätettävissä 1 000 ja 60 000 euron väliltä.

Voiko autolainan saada ilman takaajia?

Autolainaa voi hakea ilman takaajia. Halutessasi voit myös liittää hakemukseen rinnakkaishakijan, jolloin mahdollisuutesi saada hakemaasi lainaa edullisella korolla paranevat.