Vaadi aina paras käyttöluotto


bullit illustration

Lainaa 1 000 € – 60 000€


bullit illustration

Todellinen vuosikorko alkaen 4,78%


bullit illustration

Ilmainen lainahakemus joka ei ole sitova

Löydä kätevästi yhdellä hakemuksella parhaan vakuudettoman lainan.

30000
15

Arvioitu kuukausierä 7 €

Meiltä edullisimman lainan - turvallisesti.

Suomalaiset hakevat lainaa yhä enemmän verkon välityksellä, erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, useilta erilaisilta lainantarjoajilta. Parhaan lainaratkaisun löytäminen monista vaihtoehdoista voi olla vaivalloista ja hidasta.
Varmista juuri sinulle paras laina - ilman lisäkustannuksia.

Morrow Bank
Vippi
Risicum FI
Resurs Bank
Halino
Avida
Lea bank
Bigbank
Lainaamo
Collector
Banknorwegian
EuroLoan
POP Pankki
GF Money
Credigo
Alisa Pankki
Laina.fi
Instabank
TF Bank Laina
Svea
Lainasto
Brocc
Nordax Bank
Saldo
Bondora
Bondora
Credit24
My Lender

Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta

rahoitu on auttanut yli 400 000 pohjoismaalaista vuodesta 2016 alkaen ja palvelun käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Palvelumme on ilmainen ja lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Kokeile lainavertailupalveluamme tänään.

Käyttöluoton hakeminen

Koska käyttöluottoa voi hakea netistä, voit tehdä hakemuksen nopeasti mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, minä tahansa päivänä. Koska käyttöluotolle ei vaadita panttia tai takaajaa, kysytään hakemuksessa yleensä tarkkaan tietoja tuloistasi ja menoistasi.

Näin tehdään sen vuoksi, että yksikään pankki tai rahoitusyhtiö ei halua myöntää lainaa asiakkaalle, jolla on erityisen pienet tulot ja jo vaikeuksia selvitä elämisen peruskustannuksista, tai asiakkaalle jolla voi olla suuretkin tulot, mutta myös vastaavasti paljon lainaa.  Ratkaisevinta lainan saamiselle on se, että sinulle jää tulojen ja menojen jälkeen maksuvaraa.

Suomessa toimii suuri määrä käyttöluottoa myöntäviä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, ja Rahoitus helpottaa lainan hakemista kilpailuttamalla lainat puolestasi. 

Kun täytät hakemuksen Rahoitun kotisivuilla, lähetämme sen eri pankeille käsiteltäväksi. Mahdollistamme sen, että pankit kilpailevat sinusta sen sijaan, että sinun olisi täytettävä useita hakemuksia ja vertailtava lainatarjouksia, jotka on esitetty eri muodoissa.