Vaadi aina paras käyttöluotto


bullit illustration

Lainaa 1 000 € – 60 000€


bullit illustration

Todellinen vuosikorko alkaen 4,78%


bullit illustration

Ilmainen lainahakemus joka ei ole sitova

Löydä kätevästi yhdellä hakemuksella parhaan vakuudettoman lainan.

30000
15

Arvioitu kuukausierä 7 €

Meiltä edullisimman lainan - turvallisesti.

Suomalaiset hakevat lainaa yhä enemmän verkon välityksellä, erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, useilta erilaisilta lainantarjoajilta. Parhaan lainaratkaisun löytäminen monista vaihtoehdoista voi olla vaivalloista ja hidasta.
Varmista juuri sinulle paras laina - ilman lisäkustannuksia.

Laina.fi
Morrow Bank
Halino
GF Money
EuroLoan
Alisa Pankki
Bank Norwegian - a part of NOBA Bank Group
Lainaamo
Bondora
Svea
Bondora
Collector
Resurs Bank
Lea bank
POP Pankki
Lainasto
Avida
Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia
Credit24
Bigbank
Instabank
Credigo
Brocc
Risicum FI
My Lender
TF Bank Laina

Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta

rahoitu on auttanut yli 400 000 pohjoismaalaista vuodesta 2016 alkaen ja palvelun käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Palvelumme on ilmainen ja lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Kokeile lainavertailupalveluamme tänään.

Käyttöluoton hakeminen

Koska käyttöluottoa voi hakea netistä, voit tehdä hakemuksen nopeasti mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, minä tahansa päivänä. Koska käyttöluotolle ei vaadita panttia tai takaajaa, kysytään hakemuksessa yleensä tarkkaan tietoja tuloistasi ja menoistasi.

Näin tehdään sen vuoksi, että yksikään pankki tai rahoitusyhtiö ei halua myöntää lainaa asiakkaalle, jolla on erityisen pienet tulot ja jo vaikeuksia selvitä elämisen peruskustannuksista, tai asiakkaalle jolla voi olla suuretkin tulot, mutta myös vastaavasti paljon lainaa.  Ratkaisevinta lainan saamiselle on se, että sinulle jää tulojen ja menojen jälkeen maksuvaraa.

Suomessa toimii suuri määrä käyttöluottoa myöntäviä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, ja Rahoitus helpottaa lainan hakemista kilpailuttamalla lainat puolestasi. 

Kun täytät hakemuksen Rahoitun kotisivuilla, lähetämme sen eri pankeille käsiteltäväksi. Mahdollistamme sen, että pankit kilpailevat sinusta sen sijaan, että sinun olisi täytettävä useita hakemuksia ja vertailtava lainatarjouksia, jotka on esitetty eri muodoissa.