LISÄTIETOA RAHOITU.FI –PALVELUSTA

LISÄTIETOA RAHOITU.FI –PALVELUSTA

RAHOITU.FI ON SUOMALAINEN PALVELU SUOMALAISILLE

Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan. Palvelumme auttaa sinua sekä juuri sinulle parasta mahdollista lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta hetkellinen rahantarpeesi häviää.

Me haluamme, että pääset toteuttamaan unelmiasi mahdollisimman edullisesti tai kenties vain hoitamaan arjen haasteita pois päiväjärjestyksestä. Mikä kaikkein tärkeintä: haluamme, että tämä tapahtuu nopeasti, turvallisessa ympäristössä ja täysin maksuttomasti.

Yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Meille on myös myönnetty oikeus käyttää avainlipputunnusta. Avainlipulla merkittyihin tuotteisiin ja palveluihin voit luottaa - ne on suunniteltu juuri suomalaisia varten.

Kirjautumalla asiakkaillemme tarkoitettuun turvalliseen OmaRahoitu.fi-palveluun voit vertailla lainatarjouksia ja päättää itse, minkä lainan hyväksyt. Kokenut ja asiakaslähtöinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle aina henkilökohtaista palvelua ja auttaa sinua lainanhakuprosessissa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 045 493 3200.

TURVALLINEN

Turvallisuus on meille tärkeä sana ja se on mukana kaikissa päätöksissämme. Asiakkaamme antavat meille arvokkaan tehtävän etsiä juuri heille parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Parhaan löytäminen, varsinkin verkon monista vaihtoehdoista, voi olla usein monimutkaista. Riski liian kalliin lainan ottamiseen on tällöin suuri. Tavoitteenamme on siksi ymmärtää asiakastamme ja tietää, mitkä lainantarjoajat sopivat juuri hänelle.

Noudatamme jatkuvasti tietosuojaa koskevia lakeja, määräyksiä ja vaatimuksia. Seuraamme tietoturvauhkien ja –ratkaisujen kehitystä ja otamme niitä huomioon omissa ratkaisuissamme.

NOPEA

Verkossa toimiminen antaa mahdollisuuden olla erittäin nopea. Sinulla lainanhakijana on oikeus vaatia nopeuden lisäksi myös vaivattomuutta ja laatua. Rahoitu.fi antaa sinulle mahdollisuuden olla, ainoastaan yhden hakemuksen täyttämällä, dialogissa useamman lainantarjoajan kanssa, vieläpä melkein reaaliajassa! Järjestelmämme antaa sinulle mahdollisuuden nopeaan, vaivattomaan lainanhakuprosessiin.

MAKSUTON

LYHYESTÄ VIRSI KAUNIS: RAHOITU.FI-PALVELU ON SINULLE, LAINANHAKIJA, TÄYSIN MAKSUTON. ME SAAMME PALKKIOMME PANKEILTA