Vaadi aina paras laina


bullit illustration

Lainaa 1 000 € – 60 000€


bullit illustration

Todellinen vuosikorko alkaen 4,78%


bullit illustration

Ilmainen lainahakemus joka ei ole sitova

Löydä kätevästi yhdellä hakemuksella parhaan vakuudettoman lainan.

30000
15

Arvioitu kuukausierä 7 €

Meiltä edullisimman lainan - turvallisesti.

Suomalaiset hakevat lainaa yhä enemmän verkon välityksellä, erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, useilta erilaisilta lainantarjoajilta. Parhaan lainaratkaisun löytäminen monista vaihtoehdoista voi olla vaivalloista ja hidasta.
Varmista juuri sinulle paras laina - ilman lisäkustannuksia.

Credit24
Resurs Bank
TF Bank Laina
Bank Norwegian - a part of NOBA Bank Group
Kaarnalaina
Svea
Credigo
Avida
Instabank
Lainaamo
POP Pankki
Brocc
EuroLoan
GF Money
Bondora
Morrow Bank
Bondora
Risicum FI
My Lender
Alisa Pankki
Lainasto
Lea bank
Halino
Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia
Bigbank
Laina.fi
Collector

Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta

rahoitu on auttanut yli 400 000 pohjoismaalaista vuodesta 2016 alkaen ja palvelun käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Palvelumme on ilmainen ja lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Kokeile lainavertailupalveluamme tänään.

Ota lainanvertailupalvelu osaksi lainan hakmista

Usean eri lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen pankille voi olla uuvuttavaa kaiken kiireen keskelle. Lainanvertailupalvelu on helppo tapa verrata lainoja ja hyväksyä omaan talouteen sopiva lainatarjous. Aikaa ei kulu kuin tovi ja lompakko kiittää, kun lainakuluissa säästyy rahaa.

Lainahakemuksen tekeminen saattaa tulla osalle meistä ajankohtaiseksi, kun olemme tekemässä suurempaa investointia tai vain tukkimassa joululahjaostosten tekemää rahareikää. Oli syy lainalle mikä tahansa, yksi asia kannattaa pitää mielessä: kilpailuta lainasi.

Nykyaikana kilpailuttaminen on oiva tapa selvittää, mikä pankki tarjoaa halvinta lainaa. Kilpailu rahoitusalalla on kovaa, joten fiksu lainanhakija pitää tämän mielessä ja lähettää lainahakemuksen usealle pankille. Rahoitu.fi on lainanvertailupalvelu, joka lähettää lainahakemuksesi usealle lainanmyöntäjälle, joilla on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä hyväksyntä.

Kotimainen Rahoitu.fi kantaa avainlipputunnusta. Se on suunniteltu palvelemaan suomalaisia kuluttajia ja kokenut henkilökunta on valmiina ottamaan kaikki lainaan liittyvät kysymykset ja opastamaan lainahakemuksen jokaisessa vaiheessa. Kaiken tämän lisäksi palvelu on maksuton. Lainatarjoukset tulevat kätevästi yhteen paikkaan, jossa niihin voi rauhassa tutustua ja hyväksyä sen, joka sopii itselleen parhaiten.