Vaadi aina paras yhdistelylaina


bullit illustration

Lainaa 1 000 € – 60 000€


bullit illustration

Todellinen vuosikorko alkaen 4,78%


bullit illustration

Ilmainen lainahakemus joka ei ole sitova

Löydä kätevästi yhdellä hakemuksella parhaan vakuudettoman lainan.

30000
15

Arvioitu kuukausierä 7 €

Meiltä edullisimman lainan - turvallisesti.

Suomalaiset hakevat lainaa yhä enemmän verkon välityksellä, erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, useilta erilaisilta lainantarjoajilta. Parhaan lainaratkaisun löytäminen monista vaihtoehdoista voi olla vaivalloista ja hidasta.
Varmista juuri sinulle paras laina - ilman lisäkustannuksia.

Komplett Bank
Saldo
GF Money
Halino
Brocc
POP Pankki
Vippi
Svea
Nordax Bank
Laina.fi
Instabank
Resurs Bank
Avida
Risicum FI
Banknorwegian
Bondora
Bigbank
TF Bank Laina
Credit24
Lainasto
My Lender
Lainaamo
Lea bank
Credigo
Bondora
EuroLoan
Fellow Pankki
Collector

Yli 400 000 tyytyväistä asiakasta

rahoitu on auttanut yli 400 000 pohjoismaalaista vuodesta 2016 alkaen ja palvelun käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Palvelumme on ilmainen ja lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Kokeile lainavertailupalveluamme tänään.

Lainoja yhdistämällä voit pienentää kuukausittaista lyhennyssummaa

Monella henkilöllä saattaa olla useampi kuin yksi laina, jolloin hän maksaa kuukaudessa useampaa eri lyhennystä. Näistä voi tulla yhteenlaskettuna todella suuri summa, joka näin ollen rasittaa taloutta joka kuukausi.

Yhdistämällä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi tämän kuukausittaisen summan voi saada huomattavasti pienemmäksi. Joten säästät selvää rahaa. Kun maksettavaksi jää vain yhden lainan lyhennykset ja kuukausittainen lyhennyssumma voi pienentyä sadoilla euroilla ja rahaa jää kuukaudessa käyttöön enemmän, esimerkiksi vaikka säästöön laitettavaksi.

Useamman lainan, kulutusluoton tai laskun maksaminen on monesti huomattavasti kalliimpaa ja työläämpää. Useiden samanaikaisesti maksettavien laskujen kohdalla voi helposti käydä inhimillisiä unohduksia esimerkiksi eräpäivien tai summien kanssa, jotka aiheuttavat ylimääräistä päänvaivaa ja selvittelyä. Yhdistelylaina ratkaisee tämän ongelman sillä maksat vain yhtä lainaa, joka on huomattavasti helpompi hoitaa.

Lainan korot ovat myös tänä päivänä paljon pienemmät kuin mitä ne olivat esimerkiksi pari vuotta sitten, joten yhdistämällä lainat voi saada myös korkokulut alhaisemmaksi, jolloin lainan poismaksamiseen kuluu vähemmän aikaa. Korkojen madaltuminen johtuu Suomessa säädetystä laista, joka määrittelee lainoille korkokaton.