Vertaile juuri sinulle edullisin autorahoitus - nopeasti ja maksutta | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Vertaile juuri sinulle edullisin autorahoitus

Löytyikö sopiva, uusi auto? Rahoitustarjouksien vertailu kannattaa - voit säästää selvää rahaa, joka kuukausi. Vertaile autorahoitus kotimaisen Rahoitu.fi -rahoitusvertailupalvelun avulla nopeasti, helposti ja maksutta. Voit myös järkeistää pal-velussamme kalliin vanhan autorahoituksen uudeksi ja ehdoiltaan edullisemmaksi. Vain yksi hakemus riittää - lähetämme sen puolestasi usealle tunnetulle pankille. Saat puo-lueettoman ja luotettavan vastauksen palvelustamme - jopa minuuteissa. Valitse juuri sinulle sopivin rahoitustarjous ja voit saada pyörät pyörimään jopa saman päivän aikana.

Onko haaveissasi uusi tilavampi auto? Me Rahoitu.fi -palvelussa autamme käyttäjiämme löytämään juuri heilleparhaan ja edullisimman autorahoituksen netissä. Riippumatta siitä onko unelmiesi auto pieni tai vähän suurempikin - vertailu rahoitustarjous vaivattomasti Rahoitu.fi -palvelussa - nopeasti ja maksutta.

Eri pankkien tarjoamat autorahoituksen korko - sekä muut ehdot saattavat vaihdella merkittävästi. Rahoitusasioissa verkossa toimii myös monenlaisia yrittäjiä. Siksi rahoitustarjouksiin perehtyminen kannattaa aina. Rahoitu.fi -palvelu toimii puolueettomasti, tunnettujen ja vakavaraisten pankkikumppaneidemme rahoitustarjouksia vertaillen. Emme suosi tiettyjä pankkeja vaan järjestelmämme etsii juuri sinun elämääsi järkevintä, ehdoiltaan edullisinta ratkaisua.

Myös vanhojen autorahoitusten uudelleenvertailu kannattaa. Liian kalliit kuukausittaiset lainakulut aiheuttavat monille turhaa kitkaa taloudenhallintaan. Rahoitu.fi -palvelu vertailee myös vanhoja, kalliita rahoitusratkaisuja uusiksi - ehdoiltaan sinulle edullisemmiksi. 

Rahoitu.fi -rahoitusvertailu on sinulle maksuton. Me saamme palkkiomme erikseen pankeilta. Verkkosivuiltamme löytyvä autorahoitus laskuri auttaa alkuun jo tänään. Vain yksi hakemus riittää, anna meidän hoitaa loput. 

Rahoitu.fi -rahoitusvertailu on sinulle maksuton. Me saamme palkkiomme erikseen pankeilta. Verkkosivuiltamme löytyvä autorahoitus laskuri auttaa alkuun jo tänään. Vain yksi hakemus riittää, anna meidän hoitaa loput.  Löydät lisää tietoa rahoitusasioista Rahoitu.fi -verkkosivuilta. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse. Meille on tärkeää, että yhä useampi valitsee verkosta yhä järkevämmän autorahoituksen. Voit lukea käyttäjiemme autorahoitus kokemuksia sekä asiakaspalautteita lisää täältä. Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi.