Kilpailuta Bigbank - Rahoitu.fi

Bigbank

Bigbank on kansainvälinen lainapalveluihin erikoistunut vakavarainen pankki. Vuonna 2018 Bigbankilla oli huikea 446 miljoonan euron lainakanta. Bigbank myöntää lainoja aina 50 000 euroon asti.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Bigbank on monipuolisia palveluita tarjoava verkossa toimiva pankki, joka perustettiin Virossa vuonna 1992. Tänä päivänä Bigbank toimii Viron ja Suomen lisäksi myös Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Itävallassa, Latviassa sekä Liettuassa. Kyseessä on siis hyvin eurooppalaistunut pankki. Bigbank on yksi suurimmista Baltiassa toimivista kuluttaja-asiakkaille keskittyneistä pankeista heti kivijalkapankkien jälkeen. Suomessa Bigbank aukaisi sivuliikkeensä vuonna 2009 tarjoten asiakkailleen talletus- ja lainapalveluita. Kyseessä on hyvin vakavarainen pankki, jolla oli vuoden 2018 lopussa jopa 446 miljoonan euron lainakanta. Lainoja Bigbank myöntää aina 50.000 euroon asti maksimissaan 10 vuoden takaisinmaksuajalla.

RAHOITU.FI NEUVOTTELEE KORON PUOLESTASI

Rahoitu.fi on lainankilpailutuspalvelu, joka hoitaa lainaneuvottelut puolestasi. Saa Bigbankin ja kymmenien muiden pankkien tarjoukset helposti vain yhdellä hakemuksella. Näin sinulle ei jää kuin yksi tehtävä – valita sopiva lainatarjous. Toimi siis heti ja säästä rahaa kilpailuttamalla lainasi!

LUE LISÄÄ: