Olemme nyt saaneet luotonmyöntäjiltä vastauksen koskien lainahakemustanne ja emme valitettavasti onnistuneet saamaan ainuttakaan myönteistä luottopäätöstä. Tämä tarkoittaa, että emme pysty, tällä hetkellä, annetuilla tiedoilla auttamaan sinua lainanhaussa.

Varmistatko vielä, että olet täyttänyt kaikki kentät oikein? Harkitse myös ”vanhojen lainojen yhdistämistä” tai ”yhteishakijan hankkimista”. Nämä tekijät nostavat merkittävästi todennäköisyyttä saada lainaa.

Lue lisää vinkeistämme onnistuneeseen lainanhakuun tästä: www.rahoitu.fi/q_and_a_fi

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, soita: 03-41092000.

Alhaalla olevat lainantarjoajat eivät ole mukana panelissamme. Toivottavasti nämä voivat tarjota sinulle lainan.

Eurolimiitti

Monta hyvää syytä valita Eurolimiitti! Saat heti 3000€ limiitin käyttöösi, jota nostat vaikka 10€ kerrallaan! Uutena asiakkaana saat ensinoston täysin kuluitta jopa 500€ asti, kun maksat takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Saat myös mahdollisuuden nostaa limiitin 4000 euroon, kun olet saavuttanut Eurolimiitin VIP asiakkuuden. VIP asiakkuus myönnetään, kun olet hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan.

Rahapalvelu

Rahapalvelu tarjoaa 10 - 4000 euron luoton ilman vakuuksia, 1-36 kk:n maksuajalla. Uutena asiakkaana voi nostaa jopa 2000€ luoton ja ensimmäinen kuukausi on ilman korkoa ja kuluja. Rahapalvelua ylläpitää globaalisti yli 500 000 asiakasta palvellut IPF Digital. Toimintamme nojaa vastuuntuntoiseen luotonantotapaan, josta kertoo myös koko yrityksen saavuttamat huimat asiakastyytyväisyyslukemat. Ensimmäinen kuukausi uudelle asiakkaalle, korko 0 % ja kulut 0 €.

Limiitti.fi

Limiitti on uudistunut! Limiitti on nyt entistä asiakasystävällisempi ja edullisempi suomalaisen arjen rahoittaja. Joustavat 500 € ja 2000 € lainalimiitit ovat henkilökohtaisesti hinnoiteltuja ja sopivat siten jokaisen asiakkaan kukkarolle. Kun avaat nyt oman Limiitti-lainasi, on se käytettävissäsi aina tarpeesi mukaan 24/7 vuoden jokaisena päivänä! Nostoja voit tehdä verkossa Omilla sivuillasi tai tekstiviestillä. Limiitti palvelee kuin luottokortti kännykässäsi ja kulkee aina mukanasi, kätevä

Fixura

Lainaa omilla ehdoillasi. Fixura välittää lainaa 1.000 – 10.000 edullisella ja kiinteällä lainakorolla jopa 5 vuoden maksuajalla. Lainaan ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta. Fixuran lainapalvelu eroaa muista lainapalveluista siten, että saat itse valita lainakorkosi. Näin lainat ovat monesti halvempia kun muissa lainapalveluissa. Kun jätät hakemuksen meidän kautta niin voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja päättää sen jälkee