Vertaile juuri sinulle paras joustoluotto - nopeasti ja edullisesti | Rahoitu.fi
Kaikkien uusien lainojen nimelliskorko 4,5%-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.
Trustpilot

Vertaile juuri sinulle paras joustoluotto

Joustoluoton vertailu kannattaa - voit säästää rahaa, joka kuukausi. Rahoitu.fi on kotimainen ja maksuton luotonvertailupalvelu jolle on myönnetty suomalaisen työn sinivalkoinen Avainlippu -merkki. Tehtävämme on auttaa etsimään juuri sinulle paras, edullinen joustoluotto heti silloin kun sitä eniten tarvitset. Voit myös järkeistää kauttamme kalliit vanhat joustolainat. Vain yksi hakemus riittää - lähetämme sen usealle tunnetulle pankille. Saat puolueettoman ja luotettavan vastauksen palvelustamme nopeasti. Valitse juuri sinulle sopivin tarjous - voit saada joustoluottoa tilille helposti ja nopeasti.

Rahoitu.fi - vertailupalvelun tavoite on auttaa etsimään juuri sinulle sopiva joustoluotto helposti, juuri sillä hetkellä kun sitä eniten tarvitset. Joka päivä jo yli viiden vuoden ajan olemme auttaneet käyttäjiämme hakemaan joustoluottoa edullisesti elämän eri tilanteisiin. Juuri silloin kun arjen ylimääräinen meno yllättää, elämäntilanne muuttuu tai haluat toteuttaa pieniä tai suuria elämän unelmia. On tarpeesi sitten pienempi joustolaina tai vähän suuremmankin hankinnan toteuttaminen, joustolainan vertailu kannattaa. Joustolainan hakemisen ei tarvitse olla monimutkaista. Mikä tärkeintä, siitä ei pidä maksaa liikaa.

Perustimme rahoitu.fi -luotonvertailupalvelun sillä yhä useamman valinta on vakuudeton joustoluotto netistä - mahdollisimman nopealla tavalla. Verkossa toimii monenlaisia toimijoita ja yrittäjiä. Me haluamme olla kotimainen, puolueeton vaihtoehto markkinoilla ja toimia lainojen parissa selkeällä ja avoimella tavalla. Saman suuruisten joustoluottojen korot ja muut ehdot voivat kuitenkin vaihdella yllättävän paljon. Erilaisten ehtojen vertailu voi olla aikaavievää ja vaikeaselkoista mutta niiden vertailu kuitenkin kannattaa, se säästää selvää rahaa. Rahoitu.fi toimii vain tunnettujen, vakavaraisten, Suomen Finanssivalvonnan hyväksymien yhteistyökumppanien kanssa. Vertailupalvelumme on sinulle aina maksutonta, me saamme palkkiomme erikseen pankeilta.

Talousasiat voi ottaa avullamme helposti haltuun. Autamme löytämään edullista uutta joustoluottoa ja yhä useampi päätyy myös järkeistämään jo olemassa olevat kalliit vanhat joustolainat uudeksi ja edullisemmaksi avullamme. Uuden joustoluoton edellisiä paremmilla ehdoilla kuukausittaiset lainakulut voivat pienentyä selvästi. Pienemmät kuukausikulut ovat selvää säästöä arjen muihin menoihin tai vaikkapa pahan päivän varalle. Meidän mielestämme jokainen kuukausi on uusi kuukausi. Tästä syystä joustoluotto vertailu, vanhan joustoluoton ehtojen tarkastelu ja sen korvaaminen uudella ja edullisemmalla  usein kannattaa.

Rahoitu.fi -palvelun joustoluottohakemus on helppo ja nopea täyttää. Vain yksi hakemus riittää. Täytä hakemus ja anna meidän hoitaa loput. Lähetämme valmiin hakemuksen sen täytettyäsi samanaikaisesti usealle eri pankille. Rahoitu.fi -palvelu vertailee pankkien vastaukset puolestasi, tehokkaasti ja puolueettomasti. Vastaus saapuu sinulle nopeasti - valitse tämän jälkeen juuri sinulle sopivin mahdollinen joustoluottotarjous ja saa joustoluotto heti tilille.

Haluatko kysyä lisää? Käyttäjiemme palvelu, ystävällisesti ja suomen kielellä on meille tärkeä  asia. Löydät lisää tietoa sekä neuvoja myös nettisivuiltamme. Mikäli sinulle on lisää kysyttävää, Rahoitu.fi asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Meille on tärkeää, että yhä useampi löytää joustoluottoa netistä järkevästi ja turvallisesti, ilman turhia kommervenkkejä. Voit lukea käyttäjiemme joustoluotto kokemuksia sekä palautteita lisää täältä. Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi.

Me olemme onnistuneet kun arki rullaa.

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.