Korkokatto | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Korkokatto

Korkokatto on tällä hetkellä 10% ja se koskee niiden uusien lainojen nimelliskorkoa, jotka on otettu 1.7.2020 jälkeen. Korkokatto on voimassa vuoden loppuun saakka.

Me näytämme tarjoukset niiden pysyvillä koroilla, jotta asiakkaalle ei ole epäselvää, mikä on korko vuoden alusta. Kaikkiin yli 10%:n tarjouksiin sovelletaan korkokattoa.

Kilpailuttamalla myös korkokaton ulkopuolella olevat luottokortit ja osamaksusopimukset kulutusluotoksi voit saada paljon edullisemman pysyvän korkotason

Tämänhetkinen korkokatto on saanut pankit tarkastelemaan korkojaan myös pysyvästi, joten nyt on sinunkin aika päivittää korkosi.

-Rahoitu.fi etsii sinulle tarvitsemasi vakuudettoman lainan mahdollisimman alhaisella korolla sekä hyvillä lainaehdoilla

-Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, valitset itse tarjouksista sinulle sopivimman

-Olemme täysin maksuton palvelu ja palvelumme kautta kilpailutat yhdellä hakemuksella jopa 25 pankkia sekä rahoituslaitosta

-Lainaa voi hakea 1000 eurosta 60 000 euroon asti, sekä valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta ja räätälöidä itsellesi sopivan kuukausierän.

-Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, jolle on myönnetty oikeus käyttää avainlipputunnusta