Vertailuta kulutusluotto ilman vakuuksia - helposti ja nopeasti | Rahoitu.fi
Kaikkien uusien lainojen nimelliskorko 4,5%-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.
Trustpilot

Vertailuta kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluottojen vertailu kannattaa - voit säästää rahaa, joka kuukausi. Rahoitu.fi auttaa etsimään juuri sinulle parhaan kulutusluottotarjouksen helposti ja nopeasti. Voit myös järkeistää kauttamme kalliit vanhat luottoratkaisut. Vain yksi hakemus riittää - lähetämme sen usealle tunnetulle pankille. Saat puolueettoman ja luotettavan vastauksen palvelustamme jopa minuuuteissa. Valitse juuri sinulle sopiva tarjous ja sinun on mahdollista saada kulutusluotto heti.

Aiheuttiko yllättävä ylimääräinen meno tai muuttunut elämäntilanne lisähaastetta arjen taloudenhallintaan? Onko haaveissasi pienen tai vähän suuremmankin unelman toteuttaminen? Rahoitu.fi -luotonvertailupalvelun tavoite on jo viiden vuoden ajan ollut auttaa käyttäjiään löytämään juuri heille paras kulutusluotto netistä nopeasti ja helposti. Riippumatta siitä, onko haaveesi pieni tai vähän suurempikin - luottotarjousten vertailu kannattaa. Vertailu kannattaa sillä luotontarjoajien korko -  sekä muut ehdot samansuuruiselle kulutusluotoille saattavat vaihdella merkittävästi. Lisäksi verkossa toimii hyvin monenlaisia toimijoita sekä yrittäjiä. 

Rahoitu.fi -palvelun kautta luotonvertailu ei ole aikaavievää tai vaivalloista - verkkosivultamme löytyvä laskuri auttaa alkuun jo tänään. Vain yksi hakemus riittää, anna meidän hoitaa loput. Meille on tärkeää että vertailu on sinulle maksutonta, me saamme palkkiomme erikseen pankeilta.

Myös vanhojen luottoratkaisujen vertailu kannattaa. Liian kalliit kuukausittaiset lainanhoitokulut aiheuttavat usein kitkaa kotitalouksien arjen talouden pyörittämiseen. Rahoitu.fi -palvelu auttaa vanhan, kalliin lainaratkaisun järkeistämisessä uudeksi ja ehdoiltaan juuri sinulle paremmaksi.

Palvelumme on rakennettu löytämään juuri sinulle paras edullinen kulutusluotto. Toimimme puolueettomasti yhteistyökumppaneidemme lainatarjouksia vertaillen. Emme suosi tiettyjä luotontarjoajia vaan järjestelmämme etsii juuri sinun elämääsi järkevintä, ehdoiltaan edullisinta ratkaisua tarjousten joukosta. Rahoitu.fi toimii vain tunnettujen ja vakavaraisten, Suomen Finanssivalvonnan hyväksymien yhteistyökumppanien kanssa.

Palvelumme on rakennettu löytämään juuri sinulle paras edullinen kulutusluotto. Toimimme puolueettomasti yhteistyökumppaneidemme lainatarjouksia vertaillen. Emme suosi tiettyjä luotontarjoajia vaan järjestelmämme etsii juuri sinun elämääsi järkevintä, ehdoiltaan edullisinta ratkaisua tarjousten joukosta. Rahoitu.fi toimii vain tunnettujen ja vakavaraisten, Suomen Finanssivalvonnan hyväksymien yhteistyökumppanien kanssa. Löydät lisää tietoa kulutusluotoista Rahoitu.fi -verkkosivuiltamme. Jos sinulla on lisää kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä joko verkkosivujemme kautta tai puhelimitse. Ystävällinen asiakaspalvelu suomen kielellä on meille sydämen asia. Meille on tärkeää, että yhä useamman valinta on edullinen kulutusluotto nopeasti ja turvallisesti, ilman turhia kommervenkkejä. Voit lukea käyttäjiemme kulutusluotto kokemuksia sekä palautteita lisää täältä. 

Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi. Olemme onnistuneet kun arjen talous rullaa.

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.