Ota laina haltuun. Järkeistä vanhat lainat tai hae uutta lainaa - nopeasti ja edullisesti. | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Ota laina haltuun

Lainan vertailu kannattaa - voit säästää rahaa, joka kuukausi. Rahoitu.fi on kotimainen ja maksuton lainanvertailupalvelu jolle on myönnetty suomalaisen työn sinivalkoinen Avainlippu -merkki. Tehtävämme on auttaa etsimään juuri sinulle paras, edullinen laina helposti ja nopeasti. Voit myös järkeistää kauttamme kalliit vanhat lainat. Yksi lainahakemus riittää - lähetämme sen usealle tunnetulle pankille. Saat puolueettoman ja luotettavan vastauksen palvelustamme nopeasti. Valitse juuri sinulle sopiva lainatarjous ja voit saada lainaa heti.

Järkevät lainat ovat meille sydämen asia. Rahoitu.fi - lainanvertailupalvelu auttaa etsimään juuri sinulle sopivaa lainaa helposti, juuri sillä hetkellä kun sitä eniten tarvitset. Joka päivä, autamme käyttäjiämme hakemaan lainaa edullisesti elämän eri tilanteisiin. Juuri silloin kun arjen ylimääräinen meno yllättää, muuttuva elämäntilanne aiheuttaa uusia kuluja tai haluat vain yksinkertaisesti toteuttaa pieniä tai suuria elämän unelmia. On tarpeesi sitten pienempi arkilaina tai vähän suuremmankin hankinnan toteuttaminen, lainan kannattaa aina olla paras mahdollinen. Lainan hakemisen ei tarvitse olla monimutkaista ja mikä tärkeintä, lainasta ei pitäisi joutua maksamaan liikaa.

Yhä useampi päätyy hakemaan lainaa ilman vakuuksia sähköisesti netin kautta. Verkossa toimii monenlaisia lainantarjoajia sekä monenlaisia yrittäjiä. Samansuuruisten lainojen korot ja muut ehdot voivat myös vaihdella yllättävän paljon. Erilaisten ehtojen vertailu itse voi olla aikaavievää ja vaikeaselkoista. On tärkeää tutustua mahdollisimman moniin eri lainatarjouksiin sillä pankkien lainaehtojen vertailu kannattaa, se säästää rahaa. On yhtä tärkeää että lainanmyöntäjä on luotettava toimija alalla.

Tämän takia perustimme rahoitu.fi -lainanvertailupalvelun viisi vuotta sitten. Haluamme olla kotimainen, puolueeton vaihtoehto markkinoilla ja toimia lainojen parissa selkeällä ja avoimella tavalla. Rahoitu.fi toimii vain tunnettujen, vakavaraisten, Suomen Finanssivalvonnan hyväksymien yhteistyökumppanien kanssa. Meille on tärkeää, että vertailupalvelumme on sinulle maksutonta, me saamme palkkiomme erikseen pankeilta. 

Laina-asiat voi ottaa avullamme helposti haltuun. Autamme löytämään edullista uutta lainaa. Yhä useampi päätyy myös järkeistämään jo olemassa olevat kalliit vanhat lainat uudeksi ja edullisemmaksi avullamme. Uuden lainan paremmilla ehdoilla kuukausittaiset lainakulut voivat pienentyä selvästi. Pienemmät kuukausikulut ovat säästöä arjen muihin menoihin tai puskurirahaa pahan päivän varalle. Meille jokainen kuukausi on uusi kuukausi, siksi vanhankin lainan tarkastelu ei ole koskaan liian myöhäistä.

 Laina-asiat voi ottaa avullamme helposti haltuun. Autamme löytämään edullista uutta lainaa. Yhä useampi päätyy myös järkeistämään jo olemassa olevat kalliit vanhat lainat uudeksi ja edullisemmaksi avullamme. Uuden lainan paremmilla ehdoilla kuukausittaiset lainakulut voivat pienentyä selvästi. Pienemmät kuukausikulut ovat säästöä arjen muihin menoihin tai puskurirahaa pahan päivän varalle. Meille jokainen kuukausi on uusi kuukausi, siksi vanhankin lainan tarkastelu ei ole koskaan liian myöhäistä.  Rahoitu.fi -palvelun lainahakemus on helppo ja nopea täyttää. Vain yksi hakemus riittää. Täytä hakemus ja anna meidän hoitaa loput. Lähetämme valmiin hakemuksen sen täytettyäsi samanaikaisesti usealle eri pankille. Rahoitu.fi -palvelu vertailee pankkien vastaukset puolestasi, tehokkaasti ja puolueettomasti. Vastaus saapuu sinulle nopeasti - valitse tämän jälkeen juuri sinulle sopivin lainatarjous ja saa lainaa heti. 

Haluatko kysyä lisää? Käyttäjiemme ystävällinen palvelu suomen kielellä on meille tärkeä  asia. Löydät lisää tietoa laina-asioista sekä hyviksi koettuja neuvoja myös nettisivuiltamme. Mikäli sinulle on lisää kysyttävää, Rahoitu.fi asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Meille on tärkeää että yhä useampi löytää lainaa verkon kautta järkevästi ja turvallisesti, ilman turhia kommervenkkejä. Voit lukea käyttäjiemme laina kokemuksia sekä saamiamme palautteita lisää täältä. Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut kertomaan myös oman kokemuksesi tai antamaan oman palautteesi.

Me olemme onnistuneet kun arjen talous rullaa.