Remonttilaina | Rahoitu.fi

Remonttilaina

Suunnitteletko kotisi remontoimista? Remonttilainalla toteutat niin pienet kuin suuretkin kunnostustyöt.

Jokainen remontti on erilainen ja vaatii omat suunnitelmansa. Olit sitten tekemässä pienempää pintaremonttia tai uusimassa kokonaan kotisi kylpyhuonetta, remonttilainan turvin voit toteuttaa juuri sellaisen remontin kuin haluat.

Omakotitalossa omistaja voi yleensä itse päättää remontoimisen laajuudesta ja aikataulusta, mutta esimerkiksi kerrostalossa putki- tai julkisivuremontti voi tulla eteen myös silloin, kun itselle se ei ehkä parhaiten taloudellisesti sovi. Mikäli rahaa ei ole kertynyt tarpeeksi sukanvarteen, voi muutoksen toteuttaa remonttilainalla.

Remonttilainaksi voit valita tavallisen kulutusluoton sijaan joustoluoton. Joustoluotto soveltuu erinomaisesti niihin tilanteisiin, joissa tarkkaa rahantarvetta ei ole vielä tiedossa. Tällöin rahaa voi nostaa lisää, mikäli remontin yhteydessä tulee eteen uusia ideoita tai tarpeita. Rahoitu.fi -palvelun avulla voit hakea kulutusluottoa remonttiasi varten jopa 60 000 euroa.

Muista, että ammattilaisella teetetty kodin remontti on sijoitus, jonka voi kotitalousvähennyksen ansiosta vähentää verotuksessa. Kahden aikuisen taloudessa kotitalousvähennystä voi saada jopa 4800 euroa vuodessa.