Maksatko kulutusluotosta tuplasti enemmän kuin naapurisi

Maksatko kulutusluotosta tuplasti enemmän kuin naapurisi?

Suomalainen kokee perinteisesti elämän naapurinsa kanssa nollasummapeliksi, jossa toisen hyvä on itseltä pois. Eräässä tutkimuksessa henkilöille annettiin kaksi valintavaihtoehtoa a) saat 100 euroa ja naapurisi 200 euroa b) ette saa kumpikaan mitään. Valtaosa vastaajista valitsi vaihtoehdon b.

Haluatko nukkua yösi rauhassa tietäen, että et maksa kulutusluotoistasi tai lainoistasi enempää kuin on pakko? Meillä on sinulle hyviä uutisia.


Maksuton verkkopalvelu kulutusluottojen vertailuun

Harva suomalainen tarttuu ensimmäiseen löytämäänsä lomamatkaan vaan vertaa eri verkkopalveluiden avulla mistä mieluisen matkan ostaa edullisimmin. Samoin myös esimerkiksi vakuutusten, sähkösopimusten, asuntolainan tai remonttien kilpailuttaminen on monelle selvä asia.

Suomalainen Rahoitu.fi palvelu mahdollistaa jopa 20 eri pankin tarjousten vertailun helposti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Moni lainantarjoaja tekee aina asiakaskohtaisen tarjouksen, jolloin lainan määrä, korko ja kulut sekä laina-aika vaihtelevat paljonkin. Ilman toimivaa ja asiantuntevaa palvelua eri tarjouksia on vaikea tai mahdoton verrata.

Yksi hakemus – monta tarjousta

Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahoitu.fi sivulla etsimme sinulle aina kaikki parhaat lainatarjoukset. Hakeminen ei sido sinua mihinkään. Päätät itse, hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset ja voit valita itsellesi sopivimman ja edullisimman.

Nopeasti alkuun

Olipa tarpeesi joko kokonaan uuden lainan hakeminen tai vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi halvemmaksi lainaksi, pääset alkuun helposti. Valitse alta lähinnä tarvettasi oleva lainasumma ja sinulla voi olla jo 5 minuutin päästä tarjouksia vertailtavana!