Pikaluotto on liian kallista - hae järkevä käyttölaina alkaen 1000 euroa | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Pikaluotto on liian kallista

Pikaluotto on usein kallis vaihtoehto. Ota arjen raha-asiat haltuun ja hae järkevää, sinulle edullisinta käyttölainaa Rahoitus.fi - vertailupalvelun avulla helposti ja nopeasti. Autamme löytämään juuri sinulle parhaan ja edullisimman lainaratkaisun. Tarjousten vertailu kannattaa aina, se säästää rahaa. Vain yksi hakemus riittää. Lähetämme sen samanaikaisesti usealle tunnetulle pankille. Saat puolueettoman vastauksen palvelustamme nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Valitse juuri sinulle sopivin tarjous - voit saada järkevän käyttölainan nopeasti.

Liian kallis pikaluotto aiheuttaa monille turhan suuria kuluja joka kuukausi. Tämä aiheuttaa kitkaa arjen talouden sujuvaan hallintaan. Me Rahoitu.fi -lainanvertailupalvelussa olemme jo yli viiden vuoden ajan auttaneet käyttäjiämme etsimään juuri heille järkevintä ja edullisinta käyttölainaa netissä. Lisäksi autamme vanhojen ja kalliiden pikaluottojen yhdistämisessä uudeksi ja edullisemmaksi lainaratkaisuksi. 

Riippumatta siitä, onko tarpeesi vähän pienempi tai suurempikin käyttölaina - tarjousten vertailu kannattaa aina. Lainanvertailu Rahoitu.fi -palvelun kautta on nopeaa ja sinulle maksutonta. Me saamme palkkiomme erikseen pankeilta. Tarjousten vertailu kannattaa, sillä eri lainantarjoajien ehdot saman suuruisille käyttölainoille saattavat vaihdella hyvinkin paljon. Verkossa toimii myös monenlaisia yrittäjiä. Käyttölainavertailun ei tarvitse olla aikaavievää tai vaivalloista - yksi hakemus riittää, anna meidän hoitaa loput.

Palvelumme on rakennettu löytämään juuri sinulle paras käyttölainaratkaisu. Emme suosi tiettyjä lainantarjoajia vaan järjestelmämme etsii juuri sinun elämääsi järkevintä, ehdoiltaan edullisinta ratkaisua eri tarjousten joukosta. Rahoitu.fi -palvelu toimii vain tunnettujen ja vakavaraisten, Suomen Finanssivalvonnan hyväksymien yhteistyökumppanien kanssa.Lähetämme hakemuksemme luotettaville pankkikumppaneillemme ja vertailemme ne puolestasi. Saat vastauksen nopeasti, jopa minuuteissa.

Onko sinulla lisää kysyttävää? Ota meihin yhteyttä. Ystävällinen asiakaspalvelu suomen kielellä on meille sydämen asia. Löydät lisää tietoa sekä hyviksi koettuja neuvoja Rahoitu.fi -verkkosivuiltamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös puhelimitse. Meille on tärkeää että kalliiden pikaluottojen sijaan yhä useampi löytää järkevää käyttölainaa internetistä turvallisesti ja mahdollisimman edullisesti -  ilman turhia kommervenkkejä. Voit lukea käyttäjiemme käyttölaina kokemuksia sekä asiakaspalautteita lisää täältä.

Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi. Olemme onnistuneet kun arjen talous rullaa.

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.