Pikavippi on liian kallis - hae järkevää käyttölainaa alkaen 1000 euroa | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Pikavippi on liian kallis

Pikavippi on kallis tapa rahoittaa arjen äkillisiä menoja. Rahoitu.fi -vertailupalvelu auttaa löytämään juuri sinulle järkevän käyttölainatarjouksen internetistä nopeasti ja helposti. Lainatarjousten vertailu kannattaa aina, se säästää rahaa. Vain yksi hakemus riittää. Lähetämme hakemuksesi samanaikaisesti usealle tunnetulle pankille. Saat puolueettoman vastauksen palvelustamme nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Valitse juuri sinulle sopivin tarjous - voit saada järkevää käyttölainaa helposti ja vaivattomasti.

Rikkoutuiko kodinkone tai muuttuiko elämäntilanne? Äkilliset ylimääräiset menot voivat aiheuttaa kitkaa arjen talouden sujuvaan pyöritykseen. Monen kallis valinta internetissä on ollut valita pikavippi tilille heti - ilman tutustumista tai vertailua. Liian kalliit lainakulut saattavat hiertää taloutta joka kuukausi.  Olemme jo yli viiden vuoden ajan auttaneet käyttäjiämme etsimään juuri heille järkevintä ja edullisinta käyttölainaa ilman vakuuksia. Rahoitu.fi auttaa myös vanhojen ja kalliiden pikavippien yhdistämisessä uudeksi ja järkeväksi lainaratkaisuksi. 

Riippumatta siitä, onko lainantarpeesi pieni tai vähän suurempikin, lainatarjousten vertailu kannattaa aina. Rahoitu.fi -palvelu on helppo tapa vertailla käyttölainatarjouksia nopeasti ja vaivattomasti. Vertailu kannattaa. Eri lainantarjoajien korko - ja muut ehdot samansuuruiselle käyttölainalle saattavat vaihdella hyvinkin paljon. Verkossa toimii myös monenlaisia toimijoita sekä yrittäjiä. Vertailun ei tarvitse olla aikaavievää tai monimutkaista - yksi hakemus riittää, anna meidän hoitaa loput. Palvelumme on sinulle maksutonta, me saamme palkkiomme erikseen pankeilta.

Palvelumme on rakennettu löytämään juuri sinulle paras käyttölaina. Toimimme puolueettomasti yhteistyökumppaneidemme lainatarjouksia vertaillen. Rahoitu.fi toimii vain tunnettujen ja vakavaraisten, Suomen Finanssivalvonnan hyväksymien yhteistyökumppanien kanssa.

Onko sinulla lisää kysyttävää? Ota meihin yhteyttä. Ystävällinen asiakaspalvelu suomen kielellä on meille sydämen asia. Löydät lisää tietoa sekä hyviksi koettuja neuvoja Rahoitu.fi -verkkosivuiltamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin myös puhelimitse. Meille on tärkeää, että yhä useampi löytää käyttölainan internetistä järkevästi ja turvallisesti, ilman turhia kommervenkkejä. Voit lukea käyttäjiemme käyttölaina kokemuksia sekä saamiamme asiakaspalautteita täältä.  Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi. 

Olemme onnistuneet kun arjen talous rullaa.