Ota rahoitus haltuun. Hae edullista rahoitusta arjen tarpeisiin tai uusiin haaveisiin | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Ota rahoitus haltuun

Rahoituksen vertailu kannattaa - voit säästää rahaa, joka kuukausi. Rahoitu.fi on kotimainen ja maksuton rahoitusvertailupalvelu jolle on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu -merkki. Tehtävämme on auttaa etsimään juuri sinulle paras, edullinen rahoitus helposti ja nopeasti. Voit myös järkeistää kauttamme kalliit vanhat rahoitusratkaisusi. Yksi rahoitushakemus riittää - lähetämme sen usealle tunnetulle pankille. Saat puolueettoman ja luotettavan vastauksen palvelustamme nopeasti. Valitse juuri sinulle sopiva rahoitustarjous ja voit saada rahoitusta heti.

Järkevä rahoitus on meille tärkeä asia. Rahoitu.fi - vertailupalvelun tehtävä on auttaa etsimään juuri sinulle sopiva rahoitus helposti, juuri sillä hetkellä kun sitä eniten tarvitset. Autamme päivittäin käyttäjiämme löytämään edullisia rahoitusratkaisuja elämän eri tarpeisiin. Juuri silloin kun arjen ylimääräinen meno yllättää, muuttuva elämäntilanne aiheuttaa uusia kuluja tai haluat yksinkertaisesti toteuttaa pieniä tai suuria elämäntavoitteita. On tarpeesi sitten pienemmän tai vähän suuremmankin tavoitteen toteuttaminen - rahoituksen kannattaa aina olla paras mahdollinen. Rahoituksen hakemisen ei tarvitse olla monimutkaista ja mikä tärkeintä, rahoituksesta ei pidä maksaa liikaa.

Yhä useamman valinta on rahoitus ilman käsirahaa, yhä useammin netin kautta. Verkossa alalla toimiikin monenlaisia yrittäjiä. Saman suuruisten rahoitustarjousten korot sekä muut ehdot voivat vaihdella yllättävän paljon. Erilaisten ehtojen vertailu itse voi olla aikaavievää ja vaikeaselkoista. On silti tärkeää tutustua mahdollisimman moniin eri pankeilta saatuihin rahoitustarjouksiin sillä vertailu kannattaa, se säästää rahaa. 

Yhä useamman valinta on rahoitus ilman käsirahaa, yhä useammin netin kautta. Verkossa alalla toimiikin monenlaisia yrittäjiä. Saman suuruisten rahoitustarjousten korot sekä muut ehdot voivat vaihdella yllättävän paljon. Erilaisten ehtojen vertailu itse voi olla aikaavievää ja vaikeaselkoista. On silti tärkeää tutustua mahdollisimman moniin eri pankeilta saatuihin rahoitustarjouksiin sillä vertailu kannattaa, se säästää rahaa.  Perustimme Rahoitu.fi -palvelun viisi vuotta sitten. Haluamme olla kotimainen, puolueeton vaihtoehto markkinoilla ja toimia rahoituksen parissa selkeällä ja avoimella tavalla. Rahoitu.fi toimiikin vain tunnettujen ja vakavaraisten, Suomen Finanssivalvonnan hyväksymien pankkien kanssa. On tärkeää että vertailupalvelumme on sinulle maksutonta - siksi me saamme palkkiomme maksaa erikseen rahoituskumppani.

Rahoitusasiat voi ottaa avullamme helposti haltuun. Autamme löytämään edullista uutta rahoitusta mutta yhä useampi päätyy myös järkeistämään jo olemassa olevat, kalliit vanhat rahoitusratkaisut uudeksi ja edullisemmaksi avullamme. Uuden rahoituksen paremmilla ehdoilla kuukausittaiset rahoituskulusi voivat pienentyä selvästi. Tämä on selvää säästöä arjen muihin menoihin tai esimerkiksi puskuriksi pahan päivän varalle. Meille jokainen kuukausi on uusi kuukausi -  siksi vanhan rahoituksen järkeistäminen ei ole koskaan liian myöhäistä.

Rahoitu.fi rahoituslaskuri on nopea tapa aloittaa. Rahoitushakemus on yksinkertainen täyttää. ja vain yksi hakemus riittää. Anna meidän hoitaa loput. Lähetämme valmiin rahoitushakemuksen sen täytettyäsi samanaikaisesti usealle eri rahoituskumppaneille. Rahoitu.fi -palvelu vertailee pankkien vastaukset puolestasi, tehokkaasti ja puolueettomasti. Vastaus saapuu sinulle nopeasti - valitse tämän jälkeen juuri sinulle sopivin rahoitustarjous ja saa rahoitusta heti. 

Haluatko kysyä lisää? Käyttäjiemme ystävällinen palvelu suomen kielellä on meille tärkeä  asia. Löydät lisää tietoa rahoitusasioista sekä parhaaksi havaittuja neuvoja myös nettisivuiltamme. Mikäli sinulle on lisää kysyttävää, Rahoitu.fi -asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. 

Meille on tärkeää, että yhä useampi löytää järkevää rahoitusta netistä ja turvallisesti, ilman turhia kommervenkkejä. Voit lukea käyttäjiemme rahoitus kokemuksia sekä asiakaspalautteita lisää täältä (link customer feedback, trustpilot?). Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi.

Me olemme onnistuneet kun arjen talous rullaa.

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.