Remonttilaina ilman vakuuksia – Kilpailuta tästä | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Remonttilaina ilman vakuuksia

Remonttilaina ilman vakuuksia edullisesti Rahoitu.fi:n kilpailutuksella. Löydä tarpeisiisi sopiva remonttilaina, 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Kokeile lainahakua ilman sitoumuksia tästä.

Vakuudeton remonttilaina omiin tarpeisiin

Vakuudeton remonttilaina on yksinkertainen laina, jota voi käyttää haluamallaan tavalla vaikka keittiön, kylppärin tai kesämökin remontoimiseen. Se on täysin vapaasti käytettävissä, eikä sen hakemiseen vaadita monimutkaisia järjestelyitä tai vakuuksia.

Meiltä voit hakea remonttilainaa kerralla kymmenistä pankeista ja luotonmyöntäjiltä. Yhdellä hakemuksella kilpailutat siis helposti lukuisat lainanmyöntäjät ja valitset sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Remonttilaina on helppo räätälöidä sopivaksi

Meillä remonttilainaa voi hakea juuri sen verran kuin on tarpeen - ja aina ilman vakuuksia. Myös laina-aika on dynaamisesti määriteltävissä oman taloustilanteen mukaan. Kuukausierää on helppo säätää valitsemalla lainalle sopiva laina-aika.

Vakuudeton remonttilaina pähkinänkuoressa:

Hae remonttilainaa 3 vaiheessa

Meillä remmontilainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Homma onnistuu helposti kolmessa vaiheessa, ja koko prosessi lainan hakemisesta rahojen saamiseen kestää yleensä maksimissaan muutamia arkipäiviä.

1. Täytä lainahakemus sivullamme

Täytä remonttilainahakemus suoraan tämän sivun yläreunasta. Pyydämme mm. henkilötietojasi, taloudellisia tietoja sekä haetun lainan tietoja. Välitämme nämä tiedot suoraan lainanmyöntäjille.

2. Saat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme

Me välitämme lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, ja laitamme heidät kilpailemaan lainahakemuksestasi. Saat tarjouksia jo nopeasti, jopa välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen. 

3. Valitse edullisin remonttilaina ja tee lainasopimus suoraan luotonmyöntäjän kanssa

Pääset itse valitsemaan lainatarjouksista parhaiten sopivan. Todellinen vuosikorko tekee eri lainatarjousten vertailusta helppoa ja voit suoraan valita edullisimman vaihtoehdon.

Remonttilaina kannattaa kilpailuttaa

Remonttilaina kannattaa aina kilpailuttaa. Vain kilpailuttamalla voit varmistua siitä, että saat edullisimman koron lainallesi.

Rahoitu tekee remonttilainan kilpailuttamisesta helppoa. Sen sijaan, että syöttäisit lainahakemuksen aina erikseen useaan paikkaan, voit tehdä meillä kaiken yhdellä hakemuksella. 

Kokosimme vielä alle parhaita syitä, miksi remonttilaina kannattaa aina kilpailuttaa.

Mahdollisuutesi saada lainaa ovat paremmat

Eri luotonmyöntäjillä on esimerkiksi erilaiset vaatimukset tulotasolle tai erilainen ikäraja. Kun vakuudetonta remonttilainaa hakeee kerralla useammalta pankilta ja luotonmyöntäjältä, paranevat mahdollisuudet saada sitä.

Kilpailuttamalla löydät edullisimman remonttilainan

Lainat kilpailuttamalla on mahdollista löytää edullisin tarjous remonttilainasta. Lainayhtiöiden hinnastot vaihtelevat niin haetun lainan kuin hakijan tietojenkin perusteella. Kilpailuttamalla voit parhaimmillaan säästää korkokuluissa isojakin summia.

Remonttilainojen vertailu on helppoa

Rahoitu.fi:n avulla remonttilainojen vertailu on helppoa. Voit hakea suoraan omien tietojesi perusteella lainatarjouksen - näin saat heti juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen. Jokaisen tarjouksen yhteydessä ilmoitettu todellinen vuosikorko tekee helpoksi eri lainakulujen tarkastamisen kerralla.

Vinkit remontin tekemiseen ja rahoittamiseen

Remontti voi olla iso kuluerä budjetissa. Oli haaveissasi sitten juuri ostamasi asunnon remontointi parhaaseen hohtoon, oman keittiön kauan odotettu kunnostus tai vaikka pieni pintaremontti ennen asunnon myyntiä, vaatii remontti usein rahoitusta.

remonttivinkit.jpg

Keräsimme listaan vinkkejä remontin suunnitteluun, budjetointiin ja rahoittamiseen liittyen.

Remontin tekeminen alkaa tarkasta suunnittelusta, jatkuu toteutuksella ja päättyy, kun viimeiset tarkastukset on tehty. Kaikissa vaiheissa voi ilmaantua yllättäviäkin tilanteita. Sen lisäksi, että remonttiin varautuu rahallisesti kannattaa siihen varautua myös henkisesti ja aikataulullisesti.

Omaan talouteen sopiva maksuaika remonttilainalle

Kauttamme haetulle remonttilainalle voi saada maksuaikaa 1 vuodesta 15 vuoteen. Sinä päätät, paljonko tarvitset maksuaikaa.

Pidempi maksuaika tarkoittaa edullisempia kuukausikustannuksia, mutta samalla lainan kokonaiskustannukset kasvavat. Laina-aika kannattaa valita oikein: liian pitkästä laina-ajasta maksat turhaan ylimääräistä, liian lyhyessä taas kuukausierä ei sovi välttämättä budjettiisi.

Omaan talouteen sopiva laina-aika remonttilainalle riippuu remonttilainan koosta sekä omasta budjetista. Sopivan lainan löytää helposti vertailemalla kuukausieriä eri laina-ajoilla.

  1. Laske omat kuukausittaiset tulosi ja menosi
  2. Tarkasta lainan kuukausierä tietyllä laina-ajalla
  3. Varmista, että budjettiin jää liikkumavaraa

Lainan kuukausierä kannattaa siis aina mitoittaa niin, että kuukausibudjettiin jää liikkumavaraa. Jo remontin budjetointivaiheessa on hyvä miettiä, millaiseen remonttiin on varaa.

Rahoitu.fi-palvelussa näet arvioidun kuukausierän jo suunnitellessasi sinulle sopivaa lainaa. Vahvistuksen tarjotusta kuukausierästä saat sen jälkeen, kun lähetät hakemuksesi ja saat lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Huom! Voit aina maksaa vakuudettoman remonttilainan myös aikataulua nopeammin pois. Laina-aika voi siis olla hieman pidempi, eivätkä ylimääräiset lyhennykset maksa mitään.

Remontin kotitalousvähennys

Jos teetätät oman kodin remontin ulkopuolisella urakoitsijalla, sinulla on mahdollisuus usein saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksellä voit vähentää remontin työn osuuden kustannuksia tiettyyn pisteeseen asti.

Kotitalousvähennys ei koske esimerkiksi remonttitarvikkeita tai uusia kalusteita, vaan nimenomaan työn osuutta.

Kotitalousvähennyksen määrä on Vero.fi-palvelun mukaan maksimissaan 2 250 euroa vuodessa vuonna 2022. Kotitalousvähennystä saa 40 %:n verran työn kustannuksista.

Kotitalousvähennykseen oikeuttavat mm. seuraavat remontit:

Erilaiset remontit - Joka tilanteeseen sopivat lainat meiltä

Remontit ovat erilaisia ja niin ovat remonttilainatkin. Vakuudeton remonttilaina on helppo räätälöidä mieleiseksi, lainan summa ja kuukausierä on valittavissa tarpeen mukaan, ja lainan voi käyttää haluamallaan tavalla.

Remontti kuin remontti - rahoitusta voi hakea meidän kautta. Tässä muutama esimerkki tyypillisistä remonttikohteista ja niihin sopivista lainoista.

Kylpyhuoneremontti

Oletko uusimassa kylpyhuonetta? Meiltä voit hakea remonttilainaa niin pienen kuin isommankin kylpyhuoneen remontoimista varten. Halusit sitten uudistaa koko kylpyhuoneen kerralla, tai vain päivittää allaskalustoa, voit hakea meiltä tilanteeseen sopivaa lainaa.

Keittiöremontti

Kaipaako keittiösi päivitystä nykyaikaan? Olit sitten uusimassa keittiön kalusteita uusiin, päivittämässä samalla tasoja tai pistämässä koko keittiön välitiloineen uusiksi, voit hakea meiltä tarpeisiisi sopivaa keittiöremonttilainaa. Voit hakea remonttilainaa kätevästi ilman vakuuksia.

Mökkiremonttilaina

Mökkiremontti voi tulla tarpeeseen monessa tilanteessa. Halusit sitten vetää sähköt mökille, päivittää saunan uuteen uskoon tai ehostaa mökin sisustusta, voit hakea meiltä tarpeeseen sopivaa lainaa. Mökkiremonttia varten voit hakea lainaa 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Remontin voi rahoittaa monella tavalla

Remontin rahoittamiseen on olemassa useita vaihtoehtoja. Markkinoilla on monenlaisia rahoitustuotteita, eikä mikään vaihtoehto sovi kaikkiin tilanteisiin. Sopiva rahoitustuote kannattaakin valita oman tilanteen mukaan.

Osa remonttiliikkeistä saattaa suoraan tarjota omaa rahoitusvaihtoehtoaan. Tällöin remonttifirma tekee yhteistyötä jonkin lainayhtiön kanssa. Kannustamme kuitenkin vahvasti aina vertailemaan eri vaihtoehtoja ennen lainan ottamista. Remonttilainaa ei ole pakko ottaa suoraan remonttiyhtiöltä.

Yksi kätevimmistä työkaluista eri rahoitustuotteiden vertailuun on todellinen vuosikorko. Se kertoo aina tietyssä tilanteessa lainan todelliset kustannukset vuositasolla. Kyseessä on lakisääteinen tieto, joka on aina ilmoitettava lainatarjouksen yhteydessä.

Remonttilainaa yhteishakijan kanssa

Remonttilainaa on helppo hakea myös oman puolison tai muun rinnakkaishakijan kanssa. Kun lainaa hakee yhdessä, mahdollisuudet saada lainaa paranevat. Samalla lainalle voi joskus saada paremman korkotarjouksen. 

Yhteishakija on aina yhtä lailla velvollinen lainan takaisinmaksusta. Tällöin lainatarjous tehdään teidän kummankin tietojen perusteella.

Remonttilainaa voit hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa - sinun päätöksesi. Voit valita rinnakkaishakijan "Haluan lisätä rinnakkaishakijan" -alakohdan kautta.

Remonttilainan hinnasto - Vertaile lainojen korkoja

Remonttilainan hinnasto riippuu valitusta lainatarjouksesta. Kun teet lainahakemuksen palvelussamme, me välitämme sen automaattisesti kymmenille pankeille ja luotonmyöntäjille. Heistä jokainen voi tehdä oman lainatarjouksensa, tai olla myöntämättä lainaa.

Näin remonttilainan kulut jakautuvat:

Remonttilainan kokonaiskustannukset määräytyvät lopulta laina-ajan mukaan. Mitä pidempi laina-aika on, sitä kauemmin korot juoksevat, ja sitä isommat kokonaiskustannukset ovat. Lyhyemmällä laina-ajalla maksat enemmän kuukausittain, mutta vähemmän kokonaiskustannuksina.

Lainahinnasto vaihtelee aina luotonmyöntäjittäin ja henkilökohtaisen tilanteen mukaan. Jotta saisit edullisimman remonttilainan parhaalla korolla, kannattaa laina ehdottomasti kilpailuttaa. Rahoitu hoitaa sen kätevästi puolestasi, ja saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua lukuisat lainanmyöntäjät.

Miksi kannattaa valita Rahoitu.fi?

Rahoitu.fi on suomalainen lainankilpailutuspalvelu, jossa voit helposti hakea sinulle sopivaa lainaa. Remonttilaina ilman vakuuksia on yksinkertainen laina, johon saat alustavan lainapäätöksen monesta paikasta nopeasti.

Tässä 5 parasta syytä valita Rahoitu.fi:

  1. Voit kilpailuttaa remonttilainan vain minuuteissa
  2. OmaRahoitu-palvelussa vertailet kaikki saamasi lainatarjoukset mutkattomasti
  3. Saat remonttilainan tarvittaessa jo nopeasti tilille
  4. Asiakaspalvelumme tukee aina tarvittaessa
  5. Laajan lainaverkoston avulla saat tarjoukset useasta paikasta

Usein kysytyt kysymykset vakuudettomasta remonttilainasta

Mistä löydän vakuudettoman remonttilainan?

Rahoitu.fi on kotimainen palvelu, jossa voit kilpailuttaa remonttilainan ilman vakuuksia vain minuuteissa. Voit hakea lainaa 1 000 eurosta aina 60 000 euroon, ja laajan lainantarjoajaverkoston ansisosta lainatarjousta haetaan jopa kymmeniltä luotonmyöntäjiltä.

Mistä löytyy halvin remonttilaina?

Halvin remonttilaina löytyy kilpailuttamalla. Lainantarjoajat tekevät usein lainatarjoukset henkilökohtaisesti hakijan tietojen perusteella, joten yksittäistä paikkaa halvimman koron saamiseen ei ole. Rahoitu.fi:ssä voit kilpailuttaa useat lainanmyöntäjät kerralla.

Voinko hakea remonttilainaa yhdessä toisen hakijan kanssa?

Kyllä voit. Täytä vain lainahakemukseesi kohta rinnakkaishakijasta, ja täytä tämän tiedot. Rinnakkaishakijan kanssa lainalle voi saada paremmat ehdot.

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Rahoitu-palvelun kautta voit hakea lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

Miten remonttilainan hakeminen toimii?

Remonttilainan hakeminen etenee seuraavissa vaiheissa:

Paljonko remonttilainaa voi saada ilman vakuuksia?

Enimmillään palvelussamme voi hakea vakuudetonta remonttilainaa 60 000 euron verran. Valitset itse summan 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä omien tarpeidesi, ja taloustilanteesi mukaan. Lainanmyöntäjät voivat itse päättää, tarjoavatko lainaa.