Kilpailuta laina – 30 000 euroa ilman vakuuksia | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Kilpailuta laina 30000 €

Vakuudetonta lainaa 30 000 euroa

Meiltä voit hakea 30 000 euroa lainaa ilman vakuuksia. Kilpailutamme kymmeniä pankkeja ja lainanmyöntäjiä löytääksemme sinulle edullisimman vaihtoehdon. Saat lainapäätöksen nopeasti, ja voit itse valita parhaiten sopivan lainan eri tarjouksista.

Rahoitu.fi:n lainan kilpailutus:

Vakuudettoman lainan käyttöä ei rajata, vaan voit käyttää hakemasi 30 000 euron lainan haluamallasi tavalla. Rahoitettavaa tuotetta ei käytetä vakuutena, eikä lainan pantiksi laiteta muutakaan omaisuutta.

Tarvitsit sitten autolainaa, yhdistelylainaa vanhojen vippien poismaksamiseksi tai vaikka remonttilainaa - voit hakea sitä meiltä. Täytä lainahakemus minuuteissa, ja saat ensimmäiset lainapäätökset välittömästi.

Kuka voi saada 30 000 euron lainan?

30 000 euron lainaa on mahdollista hakea Rahoitu.fi-palvelusta, kunhan täyttää minimivaatimuksemme lainan hakemiseen.

Vaatimukset lainan hakemiseen:

Lopullisen lainapäätöksen tekevät aina lainayhtiöt. Emme siis voi taata, että saisit 30 000 euroa lainaa, vaikka täyttäisit minimivaatimuksemme. Lainan myöntämiseen vaikuttaa lainayhtiön minimivaatimukset sekä arvio luottokelpoisuudestasi halutulle lainalle.

Mikäli lainayhtiö ei voi tarjota sinulle hakemaasi 30 000 euron lainaa, voidaan sinulle silti mahdollisesti tarjota pienempää lainaa. Saat myös näistä tiedot kauttamme.

Kilpailuta laina - 30 000 euroa edullisesti

Rahoitu.fi on lainojen kilpailutustyökalu, jonka avulla voit helposti hakea lainaa kymmeniltä luotonmyöntäjiltä kerralla. Saat lainatarjoukset nopeasti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, ja pääset valitsemaan itse edullisimman vaihtoehdon.

Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella niin pankin kuin hakijan tietojenkin perusteella. Et voi etukäteen tietää, mistä saisit lainaa halvimmalla, joten vain lainojen kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään halvimman lainan.

Kun haluat lainaa 30 000 euroa, erot lainakustannuksissa voivat olla jopa tuhansia euroja - erityisesti pidemmistä laina-ajoista puhuttaessa. Meidän avullamme voit laittaa pankit kilpailemaan sinusta saadaksesi edullisimmat mahdolliset lainakustannukset.

Kilpailuta lainat - näin homma toimii

Lainojen kilpailuttamisen ei tarvitse olla hankalaa. Meillä homma toimii helposti ja täysin asiakkaan ehdoilla.

1. Täytä haettava lainasumma ja yhteystietosi

Ensiksi kysymme hakemaasi lainasummaa ja laina-aikaa. Valitse esimerkiksi 30 000 euron laina 3 vuoden laina-ajalla, ja näet heti esimerkin mahdollisista lainakustannuksista.

Samalla kysymme myös sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, jotta voimme välittää lainatarjoukset suoraan sinulle.

2. Täytä loput tiedot mm. taloustilanteestasi

Seuraavaksi kartoitamme lainanmaksukykyäsi kysymällä lisätietoja taloustilanteestasi. Näiden tietojen perusteella pankit voivat tarjota sinulle parasta mahdollista nimelliskorkoa.

Me välitämme lainatarjouksesi suoraan pankkien arvioitavaksi, joten voit ottaa ihan rennosti.

3. Valitse halvin 30 000 euron laina 

Välitämme lainatarjoukset suoraan sinulle, ja pääset itse valitsemaan edullisimman vaihtoehdon. Lainasopimuksen teet lainanmyöntäjän kautta, ja pääset räätälöimään kaikki lainan tiedot kuntoon.

Rahat maksetaan tilille yleensä muutamassa päivässä. Saat siis rahat tilille nopeasti.

Lainaa 30 000 euroa - esimerkki kuluista

30 000 euron lainassa lainakustannukset voivat vaihdella lainanmyöntäjän perusteella runsaastikin. Lainat kannattaa kilpailuttaa, jotta itselleen saisi mahdollisimman edullisen lainatarjouksen.

Tässä esimerkkilaskelma 30 000 euron lainalle, kun laina-ajaksi on valittu 10 vuotta.

Jos lainan nimelliskorko on isompi, tai lainalle hakee pidempää takaisinmaksuaikaa, kokonaiskustannukset kasvavat. Pidemmällä laina-ajalla voit kuitenkin pienentää kuukausittain maksettavaa lainaerää.

Ota eri kulut huomioon

Löydä sinulle sopiva 30 000 euron laina

Kaikki 30 000 euron lainat eivät ole samanlaisia. Rahoitu.fi-palvelussa voit itse räätälöidä kaikki lainatiedot haettavasta lainasummasta sopivaan laina-aikaan. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, mutta voit halutessasi hakea lainaa joko yksin tai rinnakkaishakijan kanssa.

Talouteen sopiva laina-aika

Kun lainasumma on 30 000 euroa, kannattaa laina-aika suunnitella tarkoin. Laina-aika vaikuttaa suoraan kuukausittain maksettavaan lainaerään, mutta myös lainan kokonaiskustannuksiin. Pidemmällä laina-ajalla voit jaotella maksun pidemmälle aikavälille, mutta kokonaiskustannukset nousevat.

Muista aina, että lainaa on mahdollista maksaa pois myös sovittua nopeammin. Laina-aika ei siis vielä sido sinua maksamaan juuri kyseisessä aikataulussa. Voit maksaa koko lainan pois vaikka saman päivän aikana, jos siltä tuntuu.

Takaisinmaksuaika kannattaa mitoittaa omaan talouteen sopivaksi. Laske kuukausittaiset tulosi, menosi ja valitse sellainen lainaerä, että selviydyt siitä helposti. Älä ota lainaa, jos et ole varma, pystytkö maksamaan sitä takaisin.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa vai yksin?

Meiltä voit hakea lainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa lainaa on joskus mahdollista saada enemmän, ja edullisemmalla korolla. Hakemuksessa otetaan tällöin huomioon kummankin tulot ja taloustilanne.

Jos suunnittelet vaikka yhdessä puolisosi kanssa keittiöremonttia, voit hakea 30 000 euron lainaa kätevästi yhdessä. Rinnakkaishakija toimii tällöin lainan takaajana, jos päähakija ei jostain syystä pystyisi maksamaan lainaa takaisin.

Mihin kaikkeen 30 000 euron lainaa voi hakea?

30 000 euron lainalle voit hakea meiltä tarjouksen riippumatta käyttötarkoituksesta. Vakuudettoman lainan käyttöä ei rajata samaan tapaan kuin vakuudellisissa lainoissa, vaan voit itse päättää, mihin lainaa käytät.

Keräsimme muutamia esimerkkejä, joihin 30 000 euron vakuudeton laina sopii hyvin.

Autolaina

30 000 euron vakuudeton autolaina sopii moneen tilanteeseen. Saat ostettua auton suoraan omiin nimiisi, ja ostaminen onnistuu helposti niin liikkeestä kuin yksityiseltäkin. Lainarahat saat suoraan tilille, ja laina-aika on valittavissa oman tarpeen mukaan 1 vuodesta 15 vuoteen.

Perinteisen autorahoitusmallin ohella suosittelemme tutustumaan myös vakuudettomiin vaihtoehtoihin. 

Remonttilaina

Onko edessä keittiö- tai kylpyremontti, vai oletko kenties kunnostamassa asuntoasi myyntiä varten? Rahoitu.fi:ltä voit hakea remonttilainaa 30 000 euroa eri tilanteisiin. Saat lainapäätöksen nopeasti, eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään.

Voit itse valita kymmenistä vaihtoehdoista sen edullisimman ja parhaiten sinulle sopivan. Säästöjä et tarvitse, sillä lainan voi hakea ilman vakuuksia.

Lainojen yhdistäminen

Vanhat kalliskorkoiset pikavipit ja kulutusluotot on usein järkevää yhdistää yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Meiltä voit hakea yhdistelylainaa 30 000 euroa vanhojen lainojen poismaksamiseen. 

Yhden isomman lainan poismaksaminen on usein paitsi edullisempaa, myös huomattavasti yksinkertaisempaa.

Yllättävät kulut

Arjen yllättäviä tilanteita varten olisi hyvä pitää omia säästöjä tallessa. Aina et pysty kuitenkaan varautumaan kaikkeen, ja silloin Rahoitu.fi voi auttaa sinua. Voit kilpailuttaa 30 000 euron nopean vakuudettoman lainan yllättäviä kuluja varten ja saada arjen taas rullaamaan.

Mitä kannattaa ottaa huomioon 30 000 euron lainaa hakiessa?

Ennen kuin hyppäät lainahakemuksen pariin ja haet lainaa 30 000 euroa, tutustu tähän muistilistaan lainanhakijaa varten. 

Kilpailuta 30 000 euron laina minuuteissa

Kilpailuta lainat helposti avullamme. Hae haluamasi määrä lainaa ja me pyydämme lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja luotonmyöntäjiltä puolestasi. Sinä voit ottaa rennosti ja valita edullisimman vaihtoehdon itse.

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu vain minuuteissa. Et joudu maksamaan palvelustamme mitään ylimääräistä, ja saat luottopäätöksen yhtä nopeasti kuin muutenkin.

kilpailuta lainojen korot.jpg

Kilpailuta lainat ja säästä

Kilpailuttamalla voit säästää. Todellinen vuosikorko on aina halvin mahdollinen, kun voit valita lainan useasta vaihtoehdosta. 3 syytä valita Rahoitu.fi.

  1. Saat halvimman mahdollisen koron
  2. Voit valita kirsikan kakun päältä
  3. Nopeaa ja vaivatonta

Usein kysytyt kysymykset - lainaa 30 000 euroa

Mikä on Rahoitu.fi?

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, jonka avulla voit helposti kilpailuttaa erilaiset lainat ja rahoitustuotteet. Voit hakea lainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon, ja me laitamme luotonmyöntäjät kilpailemaan sinusta.

Kuinka nopeasti saan lainaa?

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat alustavia lainapäätöksiä jo saman päivän aikana. Luottopäätöksen jälkeen voit tehdä lainasopimuksen valitsemasi lainayhtiön kanssa, ja saat rahat nopeasti tilille.

Millainen korko 30 000 euron lainalla on?

Lainan korko vaihtelee aina lainanmyöntäjän tarjouksen perusteella. Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 30 000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,99 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 37 971 €.

Voiko 30 000 euron lainaa hakea ilman vakuuksia?

Kyllä voi. Meiltä haet aina lainaa ilman vakuuksia. Voit itse valita, haetko lainaa yksin vai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Miten saan halvimman koron 30 000 euron lainalle?

Halvimman koron saat kilpailuttamalla lainat. Meillä voit yhdellä hakemuksella hakea lainaa kymmeniltä pankeilta ja luotonmyöntäjiltä saadaksesi parhaat lainatarjoukset nopeasti.