Kilpailuta Komplett Bank - Rahoitu.fi

Komplett Bank

Komplett Bank on vakavarainen ja luotettava jälleenrahoituspalveluihin ja vakuudettomiin kulutusluottoihin erikoistunut pankki. Komplett Bank tarjoaa joustoluottoa 50 000 euroon asti.

nopea tuwallinen maksuton

Komplett Bank on vakuudettomia kulutusluottoja ja jälleenrahoituspalveluita tarjoava internetpankki, joka perustettiin Norjassa vuonna 2014. Suomeen pankki rantautui 2017 vuoden alussa. Norjassa Komplett Bankin palveluihin kuuluu vakuudettomien kulutusluottojen lisäksi myös säästötilit ja luottokortit. Komplett Bank on osa Komplett Groupia, johon kuuluu myös vakuutusyhtiö Komplett Forsikring. Konserniin kuuluu lisäksi useita norjalaisia nettikauppoja. Komplett Bank myöntää lainoja aina 50.000 euroon asti jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Komplett Bankin tarjoama joustoluotto eroaa merkittävästi muiden pankkien tarjoamista lainatuotteista, sillä siinä ei ole kiinteää kuukausimaksua, vaan asiakas itse päättää lyhennyksen määrän kuukausittain. Lainaa on lisäksi mahdollisuus nostaa takaisinmaksun jälkeen lisää aina myönnettyyn lainarajaan asti.

RAHOITU.FI LÖYTÄÄ HALVIMMAT LAINAT

Rahoitu.fi auttaa sinua, kun tarvitset lainaa. Rahoitu.fi kilpailuttaa lainahakemuksesi kymmenillä eri pankeilla, jotta sopivan lainatarjouksen löytäminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Hakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista ja riskitöntä, etkä sitoudu mihinkään. Täytä hakemus heti ja säästä rahaa!

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi