Kotitalouksien velkataakka kasvaa – lainakustannusten alentaminen on kuitenkin mahdollista - Rahoitu.fi
Kotitalouksien velkataakka kasvaa – lainakustannusten alentaminen on kuitenkin mahdollista

Kotitalouksien velkataakka kasvaa – lainakustannusten alentaminen on kuitenkin mahdollista

Suomen Pankin mukaan jo yli 380 000 suomalaisella on luottohäiriömerkintä. Velkataakkaa on muun muassa kasvattanut kulutusluotot, joita usein on otettu monesta eri paikasta.

Jotkut meistä saattavat tunnistaa itsensä seuraavasta kuvauksesta: Lainaerien eräpäivät pääsevät unohtumaan, kun samaan aikaan yritämme pitää kurissa arjen muita kuluja. Hinta hajamielisyydelle saattaa olla kova, sillä lainanhoitomaksut yhdessä viivästyskorkojen kanssa voivat nousta korkeiksi.
Monesta eri eräpäivästä huolehtiminen saattaa olla työteliäs prosessi. Tämän lisäksi lainanhoitokulujen maksaminen moneen eri paikkaan saattaa vähintäänkin tuntua turhauttavalta. Onneksi ongelmaan löytyy ainakin yksi ratkaisu: lainojen yhdistäminen.

Rahoitu.fi on lainanvälityspalvelu, jolla kilpailutat yhdistelylainat tehokkaasti ja vieläpä ilmaiseksi. Sivulle tultaessa voit helposti laskea lainalaskurilla mahdolliset kuukausittaiset säästösi ja lainahakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin.
Moni suomalainen, kuten suurperheen isä Jukka sekä sairaudesta toipunut Anni, on löytänyt taloudellisen ratkaisun lainalaskurin avulla. Hakemuksen tekeminen onnistuu muutamassa minuutissa. Kirjautuessa netissä toimivaan palveluun voit helposti tarkistaa luotonmyöntäjiltä tulleet lainatarjoukset.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

LUE LISÄÄ: