Yhdistelylaina toi apua Jukan velkakierteeseen - Rahoitu.fi
Jukka ratkaisi pitkään jatkuneen velkakierteen yhdistämällä lainansa

Jukka ratkaisi pitkään jatkuneen velkakierteen yhdistämällä lainansa

Yllättävät menot tai elämäntilanteen muutokset horjuttavat taloutta merkittävästi. Lainaa tarvitaan usein nopeasti eikä tällöin lainaehtoja tule mietittyä liiaksi. Näin kävi myös Jukalle.

Yllättävästä sairastumisesta seurasi kuitenkin merkittävä tulojen pieneneminen, joka johti edelleen maksuvaikeuksiin. Jukka päätyi ottamaan useita pieniä kulutusluottoja maksaakseen erääntyviä laskuja ja lainalyhennyksiä. Velkakierre aiheutti Jukalle huomattavia taloushuolia, eikä kulutusluottojen takaisinmaksu ison asuntolainan rinnalla onnistunut ongelmitta. Jukka oli tilanteesta häpeissään eikä pankeista ollut apua. Noin viidenkymmenentuhannen euron kulutusluotoista aiheutuvat maksut ja asuntolainan lyhennykset painoivat armottomasti päälle - kuukausitasolla velkojen maksuun kului lähes kaksituhatta euroa.

Sinniteltyään muutaman vuoden Jukka päätyi vaimonsa rohkaisemana kohtaamaan velkaongelmansa. Jukka löysi netistä lainalaskurin, jonka avulla hän huomasi, että lainat yhdistämällä hän voisi säästää huomattavan summan rahaa ja saada kuukausikustannukset kuriin. 36 500 euron yhdistelylainan avulla Jukka sai tiputettua kuukausimaksun alle neljään sataan euroon. Lainojen yhdistäminen toi kaivattua selkeyttä tilanteeseen, ja nyt Jukka näkee jälleen valoa tunnelin päässä.

nopea tuwallinen maksuton

Näin yhdistelylaina auttaa sinua velkojen maksussa

Sisällysluettelo

Jokainen meistä saattaa syystä tai toisesta joutua lyhyt- tai pitkäaikaiseen taloudelliseen pulmatilanteeseen. Yksi syy tähän saattaa olla velkaantuminen moneen eri paikkaan ja kalliit lainanhoitokulut.

Nopea reagointi on avainasemassa, kun tavoitteena on minimoida lainakustannukset. Kalliiden pienlainojen ottamiseen sijaan on olemassa toinen keino, jolla madaltaa kuukausittaisia lainakustannuksia, jolloin rahaa jää enemmän elämiseen.

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Jos sinulla on useampi pienempi laina, kannattaa ne yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. Voit helposti hakea yhdistelylainaa netissä ja tarkistaa auttaisiko uusi laina sinun kuukausittain maksamia lainanhoitokuluja. Yhdistele lainasi rahoitu.fi hakulomakkeella ilmaiseksi.

  • Kilpailuttamalla voit saada pienemmän koron koko lainasummalle
  • Maksat joka kuukausi vain yhden lainan hoitomaksut
  • Isommassa lainassa on pienempi korko kuin pikavipeissä ja pienemmissä kulutusluotoissa
  • Yhden lainan maksaminen on nopeampaa kuin usean erillisen lainan maksujen hoitaminen
  • Et ota uutta lainaa nykyisten päälle vaan maksat kalliit pienet lainat pois

Vinkit yhdistelylainan hakemiseen

Kun haet uutta isompaa järjestelylainaa, jolla maksat pois aikaisemmat velkasi, ilmoita kaikki lainasi hakemuksessa. Uutta luottoa kannattaa hakea vain siinä tapauksessa, että haluat maksaa vanhat velkasi kerralla pois.

Täydennä myös kaikki tarvittavat tiedot hakemuksessa, jotta pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on mahdollisimman kattavat tiedot lainahakemusta varten. Yhteishakijan kanssa lainan saaminen on helpompaa ja nopeuttaa myös lainapäätöstä. Lainaa voi hakea myös ilman takaajia eli voit saada vakuudetonta lainaa velkojen maksuun.

Mistä yhdistelylainaa?

Yhdistelylaina selkeyttää omaa taloudellista tilannetta. On hyvää pitää kuitenkin mielessä, että yhdistelylainojen ehdot ovat pankkikohtaisia ja siksi lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa.

Rahoitu.fi on suomalainen yritys, joka kilpailuttaa ja saa selville edullisimman ja sopivimman tarjouksen.

Rahoitu.fi lainan kilpailutuspalvelu lähettää hakemuksesi useisiin eri rahoituslaitoksiin. Sinun tarvitsee vain lukea lainatarjoukset läpi ja valita sinulle edullisin ja paras yhdistelylaina.

Miten eroon velkakierteestä?

Nykyinen kulutusyhteiskunta ja shoppailu voivat helposti johtaa tilanteeseen, jossa ihmiset elävät yli omien varojensa. Ostoksia tehdään hetken mielijohteesta ja ei mietitä tarkkaan miten maksetaan pikaisesti otetut kulutusluotot ja pienlainat takaisin tulevista palkoista.

Velkakierteeseen voi helposti joutua myös yllättävän tapahtuman johdosta, kuten sairastumisen, työttömyyden tai eron jälkeen. Velkakierteen katkaiseminen on aina järkevää ja vaatii paljon itsekuria henkilöltä itseltään.

Avuksi monen kulutusluoton ja pienemmän velan kanssa kamppaileville voi yhdistelylainasta olla apua. Edullisemmat lainakustannukset auttavat kuukausilyhennyksissä ja velkojen hallinta helpottuu, kun on vain yksi eräpäivä muistettavana.

Tärkeintä velkakierteeseen joutuneelle on hetkeksi pysähtyä ja miettiä omaa kulutustaan. Listaa tulot ja menot sekä velat ylös ja tarkista kriittisesti mistä voit säästää, jotta saat nykyiset lainasi hoidettua ajoissa ennen kuin velkataakka on liian iso.

Pankkilaina velkojen maksuun?

Omasta pankista voi myös saada yhdistelylainaa velkojensa maksuun. Jos lainaa varten ei ole vakuutta tai takaajia voi pankkilainan korot olla kulutusluottojen tasolla. Pankissa on myös paljon erilaisia tuotteita, joten lainojen yhdistäminen ei välttämättä ole tärkein tuote heille.

Kilpailuttamalla voi varmistua että saat parhaimman tarjouksiaouksen yhdistelylainalle. Käyttämällä palvelua saat tarjouksia useammalta pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Näin voit helposti vertailla mistä pankista saat edullisimman yhdistelylainan velkojen maksuun. Korkovertailu ja lainan kulujen kustannuksien vertailu on helppoa yhden palvelun kautta.

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi