Jukka sai apua velkakierteeseen yhdistelylainalla - Rahoitu.fi
Jukka ratkaisi pitkään jatkuneen velkakierteen yhdistämällä lainansa

Jukka ratkaisi pitkään jatkuneen velkakierteen yhdistämällä lainansa

Yllättävät menot tai elämäntilanteen muutokset horjuttavat taloutta merkittävästi. Lainaa tarvitaan usein nopeasti eikä tällöin lainaehtoja tule mietittyä liiaksi. Näin kävi myös Jukalle.

Yllättävästä sairastumisesta seurasi kuitenkin merkittävä tulojen pieneneminen, joka johti edelleen maksuvaikeuksiin. Jukka päätyi ottamaan useita pieniä kulutusluottoja maksaakseen erääntyviä laskuja ja lainalyhennyksiä. Velkakierre aiheutti Jukalle huomattavia taloushuolia, eikä kulutusluottojen takaisinmaksu ison asuntolainan rinnalla onnistunut ongelmitta. Jukka oli tilanteesta häpeissään eikä pankeista ollut apua. Noin viidenkymmenentuhannen euron kulutusluotoista aiheutuvat maksut ja asuntolainan lyhennykset painoivat armottomasti päälle - kuukausitasolla velkojen maksuun kului lähes kaksituhatta euroa.

Sinniteltyään muutaman vuoden Jukka päätyi vaimonsa rohkaisemana kohtaamaan velkaongelmansa. Jukka löysi netistä lainalaskurin, jonka avulla hän huomasi, että lainat yhdistämällä hän voisi säästää huomattavan summan rahaa ja saada kuukausikustannukset kuriin. 36 500 euron yhdistelylainan avulla Jukka sai tiputettua kuukausimaksun alle neljään sataan euroon. Lainojen yhdistäminen toi kaivattua selkeyttä tilanteeseen, ja nyt Jukka näkee jälleen valoa tunnelin päässä.

Lue alkuperäinen haastattelu kokonaisuudessaan Iltalehdestä:

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Näin yhdistelylaina auttaa sinua velkojen maksussa

Jos sinulla on useampi pienempi laina, kannattaa ne yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. Voit helposti hakea yhdistelylainaa netissä ja tarkistaa auttaisiko järjestelylaina sinun kuukausittain maksamia lainanhoitokuluja. Kilpailuta lainasi rahoitu.fi hakulomakkeella ilmaiseksi.

  • Kilpailuttamalla voit saada pienemmän koron koko lainasummalle
  • Maksat joka kuukausi vain yhden lainan hoitomaksut
  • Isommassa lainassa on pienempi korko kuin pikavipeissä ja pienemmissä kulutusluotoissa
  • Yhden lainan maksaminen on nopeampaa kuin usean erillisen lainan maksujen hoitaminen
  • Et ota uutta lainaa nykyisten päälle vaan maksat kalliit pienet lainat pois

Vinkit järjestelylainan hakemiseen

Kun haet uutta isompaa järjestelylainaa, jolla maksat pois aikaisemmat velkasi, ilmoita kaikki lainasi hakemuksessa. Uutta luottoa kannattaa hakea vain siinä tapauksessa, että haluat maksaa vanhat velkasi kerralla pois. Täydennä myös kaikki tarvittavat tiedot hakemuksessa, jotta pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on mahdollisimman kattavat tiedot lainahakemusta varten. Yhteishakijan kanssa lainan saaminen on helpompaa ja nopeuttaa myös lainapäätöstä. Lainaa voi hakea myös ilman takaajia eli voit saada vakuudetonta lainaa velkojen maksuun.

LUE LISÄÄ: