Ota lainanvertailupalvelu osaksi lainan hakemista - Rahoitu.fi
Ota lainanvertailupalvelu osaksi lainan hakemista

Ota lainanvertailupalvelu osaksi lainan hakemista

Usean eri lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen pankille voi olla uuvuttavaa kaiken kiireen keskelle. Lainanvertailupalvelu on helppo tapa verrata lainoja ja hyväksyä omaan talouteen sopiva lainatarjous. Aikaa ei kulu kuin tovi ja lompakko kiittää, kun lainakuluissa säästyy rahaa.

Lainahakemuksen tekeminen saattaa tulla osalle meistä ajankohtaiseksi, kun olemme tekemässä suurempaa investointia tai vain tukkimassa joululahjaostosten tekemää rahareikää. Oli syy lainalle mikä tahansa, yksi asia kannattaa pitää mielessä: kilpailuta lainasi.

Nykyaikana kilpailuttaminen on oiva tapa selvittää, mikä pankki tarjoaa halvinta lainaa. Kilpailu rahoitusalalla on kovaa, joten fiksu lainanhakija pitää tämän mielessä ja lähettää lainahakemuksen usealle pankille. Rahoitu.fi on lainanvertailupalvelu, joka lähettää lainahakemuksesi usealle lainanmyöntäjälle, joilla on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä hyväksyntä.

Kotimainen Rahoitu.fi kantaa avainlipputunnusta. Se on suunniteltu palvelemaan suomalaisia kuluttajia ja kokenut henkilökunta on valmiina ottamaan kaikki lainaan liittyvät kysymykset ja opastamaan lainahakemuksen jokaisessa vaiheessa. Kaiken tämän lisäksi palvelu on maksuton. Lainatarjoukset tulevat kätevästi yhteen paikkaan, jossa niihin voi rauhassa tutustua ja hyväksyä sen, joka sopii itselleen parhaiten.

nopea tuwallinen maksuton

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi