Velkojen yhdistäminen toi säästöä yli 300 kuukaudessa - Rahoitu.fi
Lainojen yhdistäminen oli Annin pelastus - säästää yli 300 euroa kuukaudessa

Lainojen yhdistäminen oli Annin pelastus - säästää yli 300 euroa kuukaudessa

Moni kuluttaja tuskailee velkojensa kanssa ja etsii siihen ratkaisua. Oikeilla keinoilla voi apu järjestyä nopeastikin. Anni onnistui parantamaan tilannettaan huomattavasti yhdistelylainalla.

Talouden hallinta on yleensä helppoa, jos elämässä ei tule eteen ikäviä yllätyksiä. Odottamaton ja budjetoimaton meno voi kuitenkin laittaa rahatilanteen nopeasti sekaisin. Moni on ratkaissut yllätysten rahoituksen pienillä ja usein kalliilla vipeillä ja osamaksusopimuksilla. Yksittäinen luotto ei vielä välttämättä ole ongelma mutta kun pienalainoja alkaa kertyä useita on talous kovilla.

Lainakierre alkoi huomaamatta

Tuossa tilanteessa otin ensimmäisen lainani 8 500 euroa ja korko 6%, Anni kertoo. Muutama vuosi myöhemmin tuli otettua toinen laina. Tilanteen jatkuessa tiukkana oli velkojen yhteismäärä lopulta yli 20 000 euroa.

Viisi vuotta sairastumisen jälkeen Anni sai lopulta terveen paperit. Tilanne ei kuitenkaan siitä juuri helpottunut, sillä jatkuva penninvenyttäminen ja lainamaksujen kanssa tasapainoilu vei sekä energiat että yöunet. Ystävän neuvosta tehty tilannekartoitus lainalaskurilla antoi kuitenkin toivoa. Anni huomasi, että hän pystyy laskemaan sekä korkoa että lainoistaan maksamaa kuukausierää.
Harmitti etten ollut ymmärtänyt tehdä sitä jo aikaisemmin, Anni sanoo.

Lainojen yhdistäminen toi avun hetkessä

Lainalaskuri on samanlainen kuin matkailualan vertailu- ja säästöpalvelut. Palvelu vertaa yli 20 pankin ja luotonantajan vaihtoehdot ja esittää ne asiakkaalle helposti vertailtavana. Anni sai yhdellä hakemuksella heti 13 lainavaihtoehtoa.

Valitsin monista tarjouksista itselleni sopivimman 4,9% korolla. Anni kertoo. Sain myös kuukausierää alemmas ja maksan nyt 400 euroa kuukaudessa aiemman yli 700 euron sijaan. Yhdistäminen helpotti oman talouden seurantaa ja antoi liikkumavaraa arkipäivän menoihin. Jokaista senttiä ei tarvitse enää laskea, Anni iloitsee.

Lue alkuperäinen haastattelu kokonaisuudessaan Seiskasta:

nopea tuwallinen maksuton

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi