Hae lainaa fiksusti - Lainanvertailupalvelu lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille - Rahoitu.fi
Hae lainaa fiksusti - Lainanvertailupalvelu lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille

Hae lainaa fiksusti - Lainanvertailupalvelu lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille

Miksi tyytyä heti ensimmäiseen lainatarjoukseen, jonka saat lähipankistasi. Fiksu lainanhakija lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille ja saa mahdollisesti halvemman lainatarjouksen. Nykyaikana koko lainanhakuprosessin voi hoitaa netitse nopeasti ja helposti.

Kilpailuttaminen lainavertailupalvelun avulla on kannattavaa: voit mahdollisesti saada halvemman lainan ja vertailu ei maksa mitään. Se on kuin oma laina-avustajasi, joka bongaa puolestasi edullisimman lainan.

Lainanhakijan on syytä tosin olla tarkkana valitessaan lainanvertailupalvelua, sillä markkinoilla on monia yrityksiä.

Hyvä lainanvertailupalvelu näyttää selkeästi lainan kokonaiskustannukset ja asiakaspalvelu on aina valmiina auttamassa, mikäli pulmatilanne iskee. Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Tästä syystä yritys kantaa arvostettua avainlippu-tunnusta. Lainatarjoukset tulevat näppärästi yhteen paikkaan, jossa voit rauhassa vertailla vastaanotettuja lainatarjouksia.

Talven lomamatka mielessä? Rahoitu.fi voi olla kätevä palvelu, joka kannattaa hyödyntää etsiessäsi rahoitusta unelmiasi varten. Siirtyessäsi Rahoitu.fi-sivulle pääset kätevästi arvioimaan kuukausieräsi laskurin avulla.

Katsaus omaan talouteen on myös hyvä tehdä, sillä lainahakemuksessa tullaan kysymään tulotietoja. Kun kaikki tiedot ovat valmiina ja ne on syötetty lainavertailupalveluun, kaikki sujuu käden käänteessä – jopa muutamassa minuutissa.

nopea tuwallinen maksuton

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi