Hae lainaa fiksusti - Lainanvertailupalvelu lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille - Rahoitu.fi
Hae lainaa fiksusti - Lainanvertailupalvelu lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille

Hae lainaa fiksusti - Lainanvertailupalvelu lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille

Miksi tyytyä heti ensimmäiseen lainatarjoukseen, jonka saat lähipankistasi. Fiksu lainanhakija lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille ja saa mahdollisesti halvemman lainatarjouksen. Nykyaikana koko lainanhakuprosessin voi hoitaa netitse nopeasti ja helposti.

Kilpailuttaminen lainavertailupalvelun avulla on kannattavaa: voit mahdollisesti saada halvemman lainan ja vertailu ei maksa mitään. Se on kuin oma laina-avustajasi, joka bongaa puolestasi edullisimman lainan.

Lainanhakijan on syytä tosin olla tarkkana valitessaan lainanvertailupalvelua, sillä markkinoilla on monia yrityksiä.

Hyvä lainanvertailupalvelu näyttää selkeästi lainan kokonaiskustannukset ja asiakaspalvelu on aina valmiina auttamassa, mikäli pulmatilanne iskee. Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Tästä syystä yritys kantaa arvostettua avainlippu-tunnusta. Lainatarjoukset tulevat näppärästi yhteen paikkaan, jossa voit rauhassa vertailla vastaanotettuja lainatarjouksia.

Talven lomamatka mielessä? Rahoitu.fi voi olla kätevä palvelu, joka kannattaa hyödyntää etsiessäsi rahoitusta unelmiasi varten. Siirtyessäsi Rahoitu.fi-sivulle pääset kätevästi arvioimaan kuukausieräsi laskurin avulla.

Katsaus omaan talouteen on myös hyvä tehdä, sillä lainahakemuksessa tullaan kysymään tulotietoja. Kun kaikki tiedot ovat valmiina ja ne on syötetty lainavertailupalveluun, kaikki sujuu käden käänteessä – jopa muutamassa minuutissa.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

LUE LISÄÄ: