Esitelyssä: Instabank laina | Rahoitu.fi
Esittelyssä: Instabank laina

Instabank on lainoihin ja säästötileihin erikoistunut norjalainen lainapalvelu, joka on palvellut lainantarpeessa olevia henkilöitä jo vuodesta 2016 saakka. Omien sanojensa mukaan Instabank perustettiin sen takia, että he halusivat luoda modernin ja verkkopohjaisen pankin. Kuluttajien keskuudessa Instabank on saanut paljon positiivista huomiota etenkin siksi, että se tarjoaa kohtuullisen suuria lainoja pienillä kuluilla.

Esittely lainantarjoajasta:

+ Luotettava norjalainen lainapalvelu, joka on kotoisin Oslosta

+ Tarjoaa kulutusluottoja, yhdistelylainoja ja joustoluottoja

+ Lainaa 500 eurosta 50 000 euroon saakka

- Perii kuukausittaisen tilinhoitomaksun ja avausmaksun

Mitä palveluita Instabank tarjoaa?

Instabank tarjoaa suomalaisille henkilöille lainoja ja säästötilejä. Lainatuotteisiin kuuluvat kulutusluotot, yhdistelylainat ja joustoluotot. Lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 50 000
euroon saakka maksimissaan 15 vuoden maksuajalla, jos kyseessä on kulutusluotto tai yhdistelylaina. Joustoluotossa takaisinmaksu on joustava, samaan tapaan kuin luottokortissa. 

Instabankin sivuilla on kätevä lainalaskuri, jota käyttämällä voit laskea arvion lainasi kuukausierästä perustuen hakemaasi lainasummaan ja takaisinmaksuaikaan. On myös hienoa, että sivustolla mainitaan selkeästi, millaiset kulut lainaan liittyvät. 

Instabank lainalaskuri.png

Lainoja vertaillessa hakijoiden kannattaa kiinnittää huomiota Instabankin todelliseen vuosikorkoon nimelliskoron sijaan, nimittäin palvelu veloittaa nimelliskoron lisäksi myös muita kuluja, kuten avausmaksun ja kuukausittaisen tilinhoitomaksun.

Lainavaatimukset lainan saamiseen Instabankin kautta

Jotta voit hakea lainaa Instabankin kautta, sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset.

Näin haet lainaa Instabankin kautta

Lainan hakeminen Instabankin kautta on helppoa. Ensimmäinen askel on klikata valikossa olevaa “Lainat”-painiketta ja valita jokin pudotusvalikossa olevista lainatyypeistä (kulutusluotto, yhdistelylaina, joustoluotto). Seuraavaksi hakijan pitää valita hakuamansa lainasumma ja laina-aika, jonka jälkeen hän täyttää lainahakemukseen omat tietonsa. 

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakija saa alustavan lainapäätöksen jo minuuteissa. Hakijan pitää vielä lopuksi varmentaa omat tulonsa, jonka jälkeen mahdollinen lainasopimus voidaan allekirjoittaa. Laina maksetaan tilille viimeistään parin arkipäivän kuluessa.

Instabank: brändi ja tuotteet

Instabank on luotettava norjalainen toimija, joka tarjoaa suomalaisille lainanhakijoille mahdollisuuden hakea lainaa suureenkin lainantarpeeseen. Vuosien saatossa Instabankia on kiitelty sen läpinäkyvyydestä ja alhaisista lainaan liittyvistä koroista ja kuluista verrattuna moneen muuhun toimijaan. Instabankin taustalla on alan ammattilaisia sekä tehokas asiakaspalvelu, jotka auttavat lainanhakijoita aina mieleen juolahtavissa kysymyksissä.

Instabankin lainatuotteet ovat hyvät, sillä ne kattavat niin pienemmän kuin suuremman lainantarpeen. Mahdollisuus säästötilin avaamiseen on myös plussaa ja oma säästötili aukeaa helposti netissä ilman, että asiakkaan tarvitsee lähteä fyysisesti käymään pankissa. 

Kaiken kaikkiaan kyseessä on luotettava ja turvallinen, suomalaisia asiantuntevalla otteella palveleva rahoituspalvelu, jonka kautta voi huoletta hakea lainaa.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10:00-16:00.

Osoite: Drammensveien 175, 0277 Oslo, Norja
⁠Puhelinnumero: +358 75 3266 170
Sähköposti: Yhteydenottolomake nettisivuilla