Esitelyssä: Pop Pankki laina | Rahoitu.fi
Esittelyssä: Pop Pankki laina

POP Pankki pikalaina on 2 000 – 20 000 euron suuruinen laina, jota voit hakea arjen erilaisiin tarpeisiin. Maksuaikaa on mahdollista saada 1-10 vuotta oman talouden mukaan.

POP Pankin valikoimiin kuuluu monipuolisesti erilaisia lainatuotteita pikalainasta joustoluottoon ja asuntolainoihin. Rahoitu.fi-sivulla voit kilpailuttaa maksutta eri pankkien ja luotonmyöntäjien lainat yhdellä hakemuksella. 

POP Pankki – lainat pähkinänkuoressa:

POP Pankki – Lainan hyvät ja huonot puolet

POP Pankki on luotettava kotimainen luotonmyöntäjä. Se tarjoaa monipuolisesti erilaisia rahoitusratkaisua eri tilanteisiin. Lainaa voi hakea helposti niin arjen pienempiin kuin isompiinkin hankintoihin – tai pikalainana nopeaan rahantarpeeseen.

Keräsimme tähän listan POP Pankin hyvistä ja huonoista puolista lainanhakijan kannalta.

Hyvät puolet:

Huonot puolet:

POP Pankki on turvallinen ja luotettava lainantarjoaja. Se on kotimainen vaihtoehto ja tarjoaa lainoja läpinäkyvällä hinnoittelulla. Todellisen vuosikoron avulla eri lainoja on helppo vertailla.

Rahoitu.fi-palvelussa voit maksutta kilpailuttaa POP Pankin lainan ja lukuisat muut luotonmyöntäjät. Lainaa voi hakea oman tarpeen mukaan ilman vakuuksia.

POP Pankin lainat – lista eri vaihtoehdoista

POP Pankin lainatarjonta jakautuu useisiin eri tuotteisiin. Lainaa voi hakea omien tarpeiden mukaan – ja myös laina-aika on varsin vapaasti säädettävissä. Osa tuotteista myönnetään ilman vakuuksia, kun toisissa vaaditaan vakuuksia.

Tästä löydät esittelyt eri lainatuotteista, joita POP Pankilta voi hakea.

POP Pikalaina

POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea erilaisiin arjen tarpeisiin. Pikalainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia – ja lainapäätöksen saa välittömästi.

POP Pankki kertoo, että pikalainan voi saada parhaimmillaan omalle tilille jo saman arkipäivän aikana. Viikonloppuisin siirrossa voi luonnollisesti kestää hieman pidempään.

Kaikki pikalainan kulut ovat nähtävissä mahdollisen lainatarjouksen yhteydessä. Lainatarjous voidaan allekirjoittaa omien verkkopankkitunnusten kautta.

Pikalaina soveltuu kaikkiin arjen tarpeisiin. Jos haluat esimerkiksi remontoida keittiön, hakea vakuudetonta autolainaa tai rahoittaa vaikka kesälomamatkan, pikalainalla voit tehdä sen.

POP Joustoluotto

POP Jousto on joustoluoton tavoin toimiva lainaratkaisu. Voit hakea haluamaasi lainasummaa ja nostaa käyttöösi joustavasti vain sen verran kuin tarvitset.

Joustoluotosta maksetaan korkoa vain siitä osuudesta, jonka on nostanut käyttöösi. Se soveltuu siis hyvin myös hätävaraksi – voit hakea lainapäätöksen etukäteen ja nostaa rahat vasta tarvittaessa tilillesi.

POP Asuntolaina

POP Asuntolaina on perinteinen vakuudellinen pankkilaina. POP Pankin kautta voit hakea rahoitusta omistusasuntoon.

Asuntolainaa varten sinun ei tarvitse olla POP Pankin asiakas, vaan asuntohakemusta haetaan erillisellä hakemuksella. Nettipalveluun on mahdollista tunnistautua kaikkien kotimaisten pankkien tunnuksilla.

POP Pankin asuntolainaa on mahdollista hakea joko konttorista tai netin kautta. Vakuudellinen laina vaatii kuitenkin aina sen, että joku tarkastaa hakemuksen manuaalisesti. Koko prosessi ei siis onnistu automatisoidusti netissä.

POP Opintolaina

Valtion takaamaa opintolainaa on mahdollista hakea POP Pankin kautta. Lisäksi tarjolla on myös monenlaisia vakuudettomia lainoja, joissa on kuitenkin tavallista opintolainaa korkeammat korot.

Opintolainaa hakiessa kannattaa tarkastaa takaukseen liittyvät tiedot. Opintolainan hyvänä puolena on myös Kelan maksama opintolainahyvitys, jota voi saada valmistuessaan ajoissa.

POP Pankki – lisätietoa lainantarjoajasta

POP Pankki on monipuolinen lainantarjoaja. Valikoimiin kuuluu sekä perinteiset vakuudelliset pankkilainat että erilaiset vakuudettomat lainat, joita voi hakea eri tarkoituksiin. Lainanhoito onnistuu kätevästi mobiilisovelluksessa, ja tarjolla on myös asiakaspalvelua.

Pop Pankki lainan palvelumaksut.png

POP Pankki on osuuskuntamuotoinen pankki, mutta kaikki yhtiön lainat maksetaan Bonum Pankki Oyj:n kautta. Bonum Pankki hoitaa POP Pankin luottotoimintaa sekä maksukorttipalveluita.

POP Pankin laina on luotettava ja turvallinen laina. Kyseessä on vakavarainen ja luotettu pankki, joka on perustettu nykymuotoisena vuonna 1997 – juuret puolestaan ulottuvat yli 100 vuoden päähän. 

POP Pankki – Yhteystiedot 

POP Pankki tarjoaa asiakaspalvelua chat-asiakaspalvelun kautta. Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi hakemaasi POP Pankin lainaa koskien, kannattaa yhteydenotot suunnata suoraan lainanmyöntäjälle.

Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä suoraan oman tilisi kautta. Mikäli haluat saada lisäaikaa lainallesi tai muuttaa maksusuunnitelmaa, onnistuu tämäkin asiakaspalvelun kautta.

Tässä POP Pankin yhteystiedot:

POP Pankki on osuuskuntamuotoinen pankki, joten jokaisella konttorilla on omat käyntiosoitteet ja yhteystietonsa. Mikäli olet POP Pankin asiakas, kannattaa tarkastaa, minkä osuuspankin kanssa on tehnyt sopimuksen.

Usein kysyttyä POP Pankin lainasta

Voiko POP Pankilta saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voi. POP Pankin pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea 2 000 eurosta 20 000 euroon. Maksuaika voi olla 1 vuodesta 10 vuoteen.

Kuka voi hakea POP Pankin lainaa?

POP Pankin lainaa voi hakea kuka tahansa suomalainen, joka täyttää seuraavat ehdot:

Lainaa varten tarkastetaan aina luottokelpoisuus haettua lainaa varten. 

Onko POP Pankin laina edullinen?

Lainan korko riippuu aina henkilökohtaisesta taloustilanteesta ja haetusta lainasummasta. Rahoitu.fi-sivustolla voit kilpailuttaa eri kulutusluotot maksutta.

Kuinka nopeasti POP Pankin laina maksetaan?

Vakuudettoman pikalainan voit saada parhaimmillaan saman arkipäivän aikana. Tämä riippuu kuitenkin ajankohdasta ja siitä, kuinka nopeasti lähetät tarvittavat liitteet.