Ammattilaisten avulla eroon velkataakasta - Rahoitu.fi
Ammattilaisten avulla eroon velkataakasta

Ammattilaisten avulla eroon velkataakasta

Vuodet 2008-2010 olivat pikalainojen- ja vippien kulta-aikaa. Moni suomalainen yritti korjata taloudellista tilannettaan näillä ratkaisuilla, mutta sysäsikin itsensä vain syvempään ahdinkoon.

Monilla suomalaisilla on myös muista syistä useampi luottokorttilaskuja tai pienlainoja. Kun kaikkien pienlainojen kuukausittaiset kulut lasketaan yhteen, saattaa kokonaissumma muodostua todella korkeaksi.

Jos kärsit itse velkataakasta, tai tunnet henkilön, joka on taloudellisessa ahdingossa, ei ole syytä masentua. Kun tilanteen tiedostaa ja pyytää apua ammattilaisilta, voi velkataakasta päästä eroon nopeastikin.

Lainojen yhdistäminen tehokas toimenpide säästämiseen

Rahoitu.fi on uusi suomalainen lainanvälittäjä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia raha-asioissa. Mikä hienointa, palvelu ei veloita käyttäjältä mitään, sillä se saa palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan.

Yksi palvelun suosituimmista ja myös tehokkaimmista toimenpiteistä säästöjä hakeville ihmisille on lainojen yhdistäminen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas kertoo Rahoitu.fi palvelussa kuinka paljon hän tarvitsee rahaa, että pystyy maksamaan aiemmat lainansa pois.

Rahoitu.fi kilpailuttaa lainahakemuksen pankeilla sekä luotonmyöntäjillä ja esittää tämän jälkeen saadut lainatarjoukset asiakkaalle. Asiakas pääsee valitsemaan itselleen sopivimman lainaratkaisun.

Mutta miksi ottaa lisää lainaa, jos kerran vanhatkin lainat ovat maksamatta?

Syy on yksinkertainen: monta lainaa tarkoittaa monia sivukuluja, kun taas yksi laina sisältää vain yhdet sivukulut.

Lähes kaikkiin pienlainojen, pikavippeihin ja kulutusluottoihin kuuluu kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä mahdollisesti myös laskutuslisä.

Kun otat yhden isomman lainan, jolla maksat vanhat lainat pois ja tämän jälkeen maksat vain yhteen paikkaan uutta lainaa, saatat säästää tuntuvia summia.

Esimerkki:
Pekalla on 4 erilaista pienlainaa, jotka ovat kaikki suuruudeltaan 2000€. Hän lyhentää jokaista lainaa kuukaudessa 200€ ja maksaa jokaisesta lainasta kuukausittain myös 20€ tilinhoitomaksun. Yhteensä kuluja tulee siis kuukausittain 880€.

Jos Pekka ottaisi yhden 8000€ suuruisen lainan ja maksaisi sillä vanhat lainat pois, lyhentäisi sitä 800€ kuukaudessa ja maksaisi 20€ tilinhoitomaksun, säästäisi hän kuukaudessa 60€. Vuositasolla tämä tarkoittaisi 720€ säästöjä.

nopea tuwallinen maksuton

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi