Kilpailuta Avida - Rahoitu.fi

Avida

Avidan juuret juontavat aina vuoteen 1983 saakka, jolloin tämä Ruotsin finanssivalvonnan alla toimiva luottomarkkinayhtiö aloitti rahoitusratkaisujen tarjoamisen asiakkailleen. Avidalta voit hakea lainaa jopa 50 000 euroa.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Avida Finans AB on Ruotsin finanssivalvonnan alla toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on tarjonnut rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille sekä yrityksille jo vuodesta 1983 lähtien. Avida Finans toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Norjassa. Tällä hetkellä Avida Finans työllistää yhteensä noin 100 henkilöä. Avida Finans on vakavarainen ja luotettava toimija, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Avida pyrkii palvelemaan yksityis- ja yritysasiakkaitaan innovatiivisilla ja kehittyneillä menetelmillä asiakaspalvelua unohtamatta. Avida Finans tarjoaa yritysasiakkailleen myyntisaatavien hallinnointi-, rahoitus- ja perintäpalveluita. Yksityisasiakkaiden tuotevalikoimaan kuuluvat erikokoiset kulutusluotot aina 2000 eurosta 50 000 euroon saakka, maksimissaan 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

RAHOITU.FI LÖYTÄÄ PARHAAT LAINATARJOUKSET

Suomalainen Rahoitu.fi on lainankilpailutuspalvelu, jonka avulla lainojen vertailu on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Rahoitu.fi hoitaa sinulle parhaat lainatarjoukset vain yhdellä hakemuksella ilman mitään velvoitteita. Täytä siis hakemus ja saa markkinoiden edullisin laina!

LUE LISÄÄ: