Kilpailuta Avida - Rahoitu.fi

Avida

Avidan juuret juontavat aina vuoteen 1983 saakka, jolloin tämä Ruotsin finanssivalvonnan alla toimiva luottomarkkinayhtiö aloitti rahoitusratkaisujen tarjoamisen asiakkailleen. Avidalta voit hakea lainaa jopa 50 000 euroa.

nopea tuwallinen maksuton

Avida Finans AB on Ruotsin finanssivalvonnan alla toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on tarjonnut rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille sekä yrityksille jo vuodesta 1983 lähtien. Avida Finans toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Norjassa. Tällä hetkellä Avida Finans työllistää yhteensä noin 100 henkilöä. Avida Finans on vakavarainen ja luotettava toimija, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Avida pyrkii palvelemaan yksityis- ja yritysasiakkaitaan innovatiivisilla ja kehittyneillä menetelmillä asiakaspalvelua unohtamatta. Avida Finans tarjoaa yritysasiakkailleen myyntisaatavien hallinnointi-, rahoitus- ja perintäpalveluita. Yksityisasiakkaiden tuotevalikoimaan kuuluvat erikokoiset kulutusluotot aina 2000 eurosta 50 000 euroon saakka, maksimissaan 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

RAHOITU.FI LÖYTÄÄ PARHAAT LAINATARJOUKSET

Suomalainen Rahoitu.fi on lainankilpailutuspalvelu, jonka avulla lainojen vertailu on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Rahoitu.fi hoitaa sinulle parhaat lainatarjoukset vain yhdellä hakemuksella ilman mitään velvoitteita. Täytä siis hakemus ja saa markkinoiden edullisin laina!

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi