Näillä toimenpiteillä saat taloutesi kuntoon - Rahoitu.fi
Näillä toimenpiteillä saat taloutesi kuntoon

Näillä toimenpiteillä saat taloutesi kuntoon

Erilaisia taloudellisia tilanteita on yhtä monta kuin eri elämäntilanteita. Taloutemme on sidottu omaan elämäämme, joka saattaa ottaa yllättäviä käänteitä. Ennalta-arvaamaton arki vaatii nykypäivänä joustavia rahoitusratkaisuja.

Mielessämme saattaa olla suurempi rahasumma tiettyä kohdetta varten, mutta aiemmin otetut pienemmät luottoratkaisut estävät sen ottamisen. Onneksi nykyaikana ratkaisuja on monia rahoituksen suhteen – yksi näistä on rahoitu.fi.

Suomalaisia kuluttajia palveleva Rahoitu.fi auttaa löytämään sopivan lainan. Ennen hakemuksen lähettämistä on hyvä varmistaa, että oma taloudellinen tilanne on selvillä, jotta lainanhakuprosessi on mahdollisimman sujuva.

Tarkkaile kulujasi

Ennen hakemuksen lähettämistä on hyvä tehdä oma tulo- ja menoarvio, joka auttaa selvittämään maksukyvyn. On hyvä varmistaa, että säännölliset tulot riittävät maksueriin sekä elämiseen ja muihin menoihin. Tulot ja menot tulee myös tarkastamaan pankit, jotka loppupeleissä myöntävät lainan.

Kilpailuta ja yhdistä lainasi

Rahoitusmaailma saattaa vaikuttaa sekavalta eri pankkien tarjotessa lainatarjouksia, mutta Rahoitu.fi tarjoaa palvelun, joka selventää lainanhakua. Fiksu lainanhakija kilpailuttaa lainansa eli etsii parhaan mahdollisen lainatarjouksen pankeilta.

Modernin lainanomistajan työkalupakkiin kuuluu myös lainojen yhdistäminen: suuremman lainan hakeminen, joka kattaa pienempien lainojen maksut sekä alentaa kuukausittaisia korkokustannuksia. Näin omaa taloutta pystyy selkiyttämään.

Arjen yllättävät tilanteet saattavat tuoda hankaluuksia omaan talouteen, mutta nykyaikaiset lainapalvelut tarjoavat mahdollisuuden paitsi yhdistämään lainan myös kilpailuttamaan sen parhaimman tarjouksen toivossa.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

LUE LISÄÄ: