Jukka järjesteli lainansa uudelleen – säästää nyt kuukausittain 1600€ - Rahoitu.fi
Jukka järjesteli lainansa uudelleen – säästää nyt kuukausittain 1600€

Jukka järjesteli lainansa uudelleen – säästää nyt kuukausittain 1600€

Kymmenen vuotta sitten Jukan elämä hymyili. Suurperheen isällä oli päivätyö, jonka lisäksi hän hankki lisätienestejä työskentelemällä toiminimellä. Yllättävä sairastuminen ajoi Jukan kuitenkin taloudelliseen ahdinkoon ja samalla koko perheen elämä kääntyi päälaelleen.

Sairauden vuoksi Jukka ei pystynyt tekemään töitä, joka tarkoitti perheen tulojen romahtamista. Elättääkseen perheensä ja maksaakseen laskut Jukka otti useita pienlainoja ja kulutusluottoja.

Asuntolaina ja useat pienlainat ajoivat Jukan velkakierteeseen. Hän joutui maksamaan tilinhoitomaksuja ja laskutuslisiä jokaisesta ottamastaan lainasta. Kuukausitasolla lainojen maksamiseen upposi lähes 2000€.

Ammattilaisten avulla pois velkakierteestä

Lopulta Jukka myönsi ajautuneensa velkakierteeseen ja vaimonsa kannustamana haki apua tilanteeseen ammattilaisilta.

Jukka sai apua tilanteeseen lainanvälityspalvelulta, jonka avulla hänen taloudellinen tilanteensa parani huomattavasti.

Ensin Jukka käytti lainalaskuria, jonka avulla hän sai selville, että lainojen yhdistäminen saattaisi tuoda helpotusta tilanteeseen.

Yhdistämällä monta lainaa yhdeksi isommaksi lainaksi Jukka onnistui tiputtamaan 2000€ kuukausikulut alle neljään sataan euroon. Taloudellisten säästöjen lisäksi lainojen yhdistäminen selkeytti Jukan taloutta ja valoa tunnelin päässä alkoi jälleen näkymään.

Näin lainojen yhdistäminen tapahtuu.

Rahoitu.fi palvelun avulla voit yhdistää lainasi aina 60 000€ saakka. Kyseessä on kotimainen yritys, jolla on avainlipputunnus. Lainojen yhdistäminen tapahtuu turvallisessa ympäristössä.

Lainojen yhdistäminen tapahtuu verkossa ja sen voit tehdä mobiililaitteella tai tietokoneella muutamassa minuutissa.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

LUE LISÄÄ: