Kilpailuta Laina.fi - Rahoitu.fi

Laina.fi

Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy konsernia, joka on tarjonnut asiakkailleen rahoitusratkaisuja vuodesta 2005 lähtien. Laina.fi tarjoaa lainoja 4000 eurosta 10 000 euroon asti.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy:ta, joka on harjoittanut rahoitustoimintaa vuodesta 2005 alkaen. Palvelua on tähän mennessä käyttänyt jopa yli 400 000 suomalaista. Toiminta perustuu luotettavuuteen sekä vastuullisuuteen, ja kyseessä onkin erittäin vakavarainen kuluttajalainayritys. Laina.fi pyrkii olemaan mahdollisimman läpinäkyvä, jotta sopimusehdoissa tai hinnoittelussa ei olisi epäselvyyksiä, ja toiminta olisi yrityksen arvojen mukaista. Laina.fi toimii aluehallintaviraston valvomana noudattaen myös kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Lisäksi Laina.fi:n toimintaa ohjaavat European Coalition for Responsible Credit:n, ECRC:n luotonannon kriteerit. Laina.fi tarjoaa asiakkailleen kertalainaa 4000-10 000 euroa enintään 7 vuoden takaisinmaksuajalla. Muita konsernin tarjoamia palveluita ovat esimerkiksi Jousto verkkomaksupalvelu, Risicum, Sefina.se ja Helsingin Pantti.

RAHOITU.FI JÄRJESTÄÄ SINULLE PARHAAN LAINAN

Kotimainen Rahoitu.fi neuvottelee sinulle parhaat ja edullisimmat lainatarjoukset. Yhdellä hakemuksella saat vastauksen jopa kymmeniltä markkinoiden parhailta rahoittajilta. Miksi siis maksaisit turhaan, kun Rahoitu.fi kilpailuttaa lainat puolestasi?

LUE LISÄÄ: