Kilpailuta Laina.fi - Rahoitu.fi

Laina.fi

Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy konsernia, joka on tarjonnut asiakkailleen rahoitusratkaisuja vuodesta 2005 lähtien. Laina.fi tarjoaa lainoja 4000 eurosta 10 000 euroon asti.

nopea tuwallinen maksuton

Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy:ta, joka on harjoittanut rahoitustoimintaa vuodesta 2005 alkaen. Palvelua on tähän mennessä käyttänyt jopa yli 400 000 suomalaista. Toiminta perustuu luotettavuuteen sekä vastuullisuuteen, ja kyseessä onkin erittäin vakavarainen kuluttajalainayritys. Laina.fi pyrkii olemaan mahdollisimman läpinäkyvä, jotta sopimusehdoissa tai hinnoittelussa ei olisi epäselvyyksiä, ja toiminta olisi yrityksen arvojen mukaista. Laina.fi toimii aluehallintaviraston valvomana noudattaen myös kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Lisäksi Laina.fi:n toimintaa ohjaavat European Coalition for Responsible Credit:n, ECRC:n luotonannon kriteerit. Laina.fi tarjoaa asiakkailleen kertalainaa 4000-10 000 euroa enintään 7 vuoden takaisinmaksuajalla. Muita konsernin tarjoamia palveluita ovat esimerkiksi Jousto verkkomaksupalvelu, Risicum, Sefina.se ja Helsingin Pantti.

RAHOITU.FI JÄRJESTÄÄ SINULLE PARHAAN LAINAN

Kotimainen Rahoitu.fi neuvottelee sinulle parhaat ja edullisimmat lainatarjoukset. Yhdellä hakemuksella saat vastauksen jopa kymmeniltä markkinoiden parhailta rahoittajilta. Miksi siis maksaisit turhaan, kun Rahoitu.fi kilpailuttaa lainat puolestasi?

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi