Kilpailuta laina ja säästä rahaa - joka kuukausi | Rahoitu.fi
Kaikkien uusien lainojen nimelliskorko 4,5%-10% 31.12.2020 asti. Vuoden 2021 alusta lainasopimuksen mukainen.

Kilpailuta laina ja säästä rahaa - joka kuukausi

Aiheuttiko yllättävä ylimääräinen meno tai muuttunut elämäntilanne lisähaastetta arjen raha-asioiden pyörittämiseen? Onko haaveissasi pienen tai vähän suuremmankin unelman toteuttaminen? Rahoitu.fi -lainanvertailupalvelun tavoite on jo viiden vuoden ajan ollut auttaa käyttäjiään kilpailuttamaan juuri heille paras laina netissä luotettavalla tavalla. Riippumatta siitä, onko haaveesi pieni tai vähän suurempikin - kilpailuta lainatarjous vaivattomasti Rahoitu.fi - palvelussa nopeasti ja maksutta.

Eri lainantarjoajien korko - sekä muut ehdot saman suuruisille lainaratkaisuille saattavat vaihdella merkittävästi. Lisäksi verkossa toimii monenlaisia yrittäjiä. Siksi kilpailutus kannattaa aina. Rahoitu.fi toimii puolueettomasti, tunnettujen ja vakavaraisten pankkikumppaneidemme lainatarjouksia vertaillen. Emme suosi tiettyjä pankkeja vaan järjestelmämme etsii juuri sinun elämääsi järkevintä, ehdoiltaan edullisinta ratkaisua.

Myös vanhojen lainaratkaisujen kilpailuttaminen kannattaa. Liian kalliit kuukausittaiset lainanhoitokulut aiheuttavat turhaa kitkaa arjen talouden pyörittämiseen. Rahoitu.fi -palvelu kilpailuttaa vanhoja, kalliita lainoja uusiksi - ehdoiltaan juuri sinulle sopivammiksi.

Kilpailuta laina Rahoitu.fi -palvelun kautta vaivattomasti, ilman kustannuksia. Meille on tärkeää, että vertailu on sinulle maksutonta. Siksi me saamme palkkiomme erikseen pankeilta. Verkkosivultamme löytyvä laskuri auttaa alkuun jo tänään. Vain yksi lainahakemus riittää, anna meidän hoitaa loput. 

Lisätietoa lainojen kilpailuttamisesta löydät Rahoitu.fi -verkkosivuilta. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse. Ystävällinen asiakaspalvelu suomen kielellä on meille sydämen asia. Meille on tärkeää, että yhä useampi valitsee verkosta yhä järkevämpää lainaa. Voit lukea käyttäjiemme kilpailuta laina kokemuksia sekä vastaanottamiamme asiakaspalautteita lisää täältä. Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi. Olemme onnistuneet kun arjen talous rullaa.