Kilpailuta laina ja säästä rahaa - joka kuukausi | Rahoitu.fi
Kaikkien uusien lainojen nimelliskorko 4,5%-10% 30.9.2021 asti. 1.10.2021 alkaen lainasopimuksen mukainen.
Trustpilot

Kilpailuta lainasi ja säästä rahaa

Lainatarjousten kilpailutus kannattaa - voit säästää selvää rahaa, joka kuukausi. Kilpai-luta laina kotimaisen Rahoitu.fi -lainanvertailupalvelun avulla nopeasti, helposti ja maksutta. Voit myös kilpailuttaa palvelussamme kalliit vanhat lainaratkaisusi uudeksi ja ehdoiltaan edullisemmaksi. Vain yksi hakemus riittää - lähetämme sen puolestasi useal-le tunnetulle pankille. Saat puolueettoman ja luotettavan vastauksen palvelustamme jopa minuuuteissa. Valitse juuri sinulle sopivin tarjous ja voit saada raha-asiat haltuun jopa saman päivän aikana.

Aiheuttiko yllättävä ylimääräinen meno tai muuttunut elämäntilanne lisähaastetta arjen raha-asioiden pyörittämiseen? Onko haaveissasi pienen tai vähän suuremmankin unelman toteuttaminen? Rahoitu.fi -lainanvertailupalvelun tavoite on jo viiden vuoden ajan ollut auttaa käyttäjiään kilpailuttamaan juuri heille paras laina netissä luotettavalla tavalla. Riippumatta siitä, onko haaveesi pieni tai vähän suurempikin - kilpailuta lainatarjous vaivattomasti Rahoitu.fi - palvelussa nopeasti ja maksutta.

Eri lainantarjoajien korko - sekä muut ehdot saman suuruisille lainaratkaisuille saattavat vaihdella merkittävästi. Lisäksi verkossa toimii monenlaisia yrittäjiä. Siksi kilpailutus kannattaa aina. Rahoitu.fi toimii puolueettomasti, tunnettujen ja vakavaraisten pankkikumppaneidemme lainatarjouksia vertaillen. Emme suosi tiettyjä pankkeja vaan järjestelmämme etsii juuri sinun elämääsi järkevintä, ehdoiltaan edullisinta ratkaisua.

Myös vanhojen lainaratkaisujen kilpailuttaminen kannattaa. Liian kalliit kuukausittaiset lainanhoitokulut aiheuttavat turhaa kitkaa arjen talouden pyörittämiseen. Rahoitu.fi -palvelu kilpailuttaa vanhoja, kalliita lainoja uusiksi - ehdoiltaan juuri sinulle sopivammiksi.

Kilpailuta laina Rahoitu.fi -palvelun kautta vaivattomasti, ilman kustannuksia. Meille on tärkeää, että vertailu on sinulle maksutonta. Siksi me saamme palkkiomme erikseen pankeilta. Verkkosivultamme löytyvä laskuri auttaa alkuun jo tänään. Vain yksi lainahakemus riittää, anna meidän hoitaa loput. 

Lisätietoa lainojen kilpailuttamisesta löydät Rahoitu.fi -verkkosivuilta. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse. Ystävällinen asiakaspalvelu suomen kielellä on meille sydämen asia. Meille on tärkeää, että yhä useampi valitsee verkosta yhä järkevämpää lainaa. Voit lukea käyttäjiemme kilpailuta laina kokemuksia sekä vastaanottamiamme asiakaspalautteita lisää täältä. Arvostamme mielipidettäsi ja olet tervetullut antamaan myös oman palautteesi. Olemme onnistuneet kun arjen talous rullaa.

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.