Tästä syystä kova kilpailu rahoitusalalla on kuluttajien etu - Rahoitu.fi
Tästä syystä kova kilpailu rahoitusalalla on kuluttajien etu

Tästä syystä kova kilpailu rahoitusalalla on kuluttajien etu

Markkinoilla on nykyään lukuisia erilaisia pankkeja ja luotonmyöntäjiä, joilta suomalaisen on mahdollista hakea lainaa. Lukuisten vaihtoehtojen kanssa saattaa helposti mennä sormi suuhun, mutta todellisuudessa eri toimijoiden välinen kova kilpailu on kuluttajien etu.

Yritysmaailmassa kilpailu tarkoittaa usein sitä, että asiakkaat voittavat. Kun monta eri yritystä kilpailee samoista asiakkaista, joutuvat yritykset tekemään kaikkensa saadakseen asiakkaat itselleen.

Toisin kuin joitain vuosia sitten, nykyään lainantarjoajia on markkinoilla valtava määrä. Tämän vuoksi kuluttajat voivat kilpailuttaa omat lainahakemuksensa ja tätä kautta saada hyvät ehdot lainalleen.

Kun mainitaan sana ”kilpailutus”, saattaa joillain nousta niskakarvat pystyyn. Joskus kilpailutus nimittäin tarkoittaa lisätyötä, joka puolestaan vie aikaa.
Lainaa hakiessa kilpailutus kuitenkin hoidetaan puolestasi, jos osaat kääntyä oikean tahon puoleen.

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia löytämään parhaan mahdollisen lainan helposti ja vaivattomasti.
Palvelun kautta on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000€ saakka. Erityisen hyödyllisen palvelusta tekee se, että se kilpailuttaa hakemuksen puolestasi täysin ilmaiseksi.

Sinun tehtäväsi on täyttää lainahakemus, Rahoitu.fi kilpailuttaa sen yhteistyökumppaneillaan ja esittää tämän jälkeen lainatarjoukset sinulle. Parhaassa tapauksessa pääset valitsemaan useasta vaihtoehdosta sinun tarpeisiisi sopivimman lainatarjouksen.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä ilmainen lainahakemus – se ei vielä sido sinua mihinkään.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

LUE LISÄÄ: