Näin minimoit lainasi kulut - Rahoitu.fi
Näin minimoit lainasi kulut

Näin minimoit lainasi kulut

Jokainen lainaa hakeva suomalainen toivoo löytävänsä itselleen mahdollisimman edullisen lainan – koronkiskonnasta ei pidä kukaan. Kun käytät Rahoitu.fi –palvelua, pystyt kilpailuttamaan yhdellä hakemuksella.

Ennen lainanvälityspalveluita lainaa hakeva henkilö joutui olemaan itse yhteydessä pankkeihin, jotta hän sai selville mistä löytyy edullisin laina. Nykyään tämä hoituu kuitenkin kätevästi käyttämällä lainanvälityspalveluita.

Rahoitu.fi on suomalainen lainanvälityspalvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainat ilmaiseksi.

Miten tämä on mahdollista? Rahoitu.fi ei veloita hakijalta mitään, sillä yritys saa palkkionsa pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Tällöin hakija ei joudu maksamaan ylimääräisiä kuluja.

Yksi hakemus voi tuoda hakijalle useita lainatarjouksia, joissa on erilaiset ehdot. Tarjouksia tutkiessa kannatta huomioida takaisinmaksuaika sekä lainan todellinen vuosikorko.

Todellisella vuosikorolla tarkoitetaan korkoa sekä muita lainasta aiheutuvia kuluja, kuten avausmaksua ja tilinhoitomaksua. Lainaa hakiessa kannattaakin kiinnittää huomiota enemmän todelliseen vuosikorkoon, kuin pelkästään korkotasoon.
Lisäkuluja saattaa tulla helposti myös esimerkiksi paperisen laskun tilaamisesta. Lainantarjoajalta onkin hyvä kysyä verkkolaskun mahdollisuutta, jolloin kuluja saa jälleen karsittua.

Laina-aikaa ei kannata väkisin venyttää pitkäksi, sillä se saattaa tuoda yllättävän isoja lisäkustannuksia. Tämä johtuu siitä, että monet lainantarjoajat veloittavat lainanhoitomaksun kuukausittain.

Usein kyseessä on varsin pieneltä tuntuva summa, mutta pitkällä aikavälillä pienestä summasta saattaa muodostua hämmästyttävän iso.

Esimerkiksi 5€ tilinhoitomaksu tuo 5 vuoden aikana peräti 300€ lisäkulut.

Rahoitu.fi esittää asiakkailleen lainatarjousten todelliset vuosikorot ja kulut selkeästi, jotta väärinkäsityksiltä vältytään. Yrityksellä on avainlipputunnus ja se noudattaa tietosuojaa koskevia lakeja, määräyksiä ja vaatimuksia.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

LUE LISÄÄ: