Muista nämä 5 asiaa lainaa hakiessa - Rahoitu.fi
Muista nämä 5 asiaa lainaa hakiessa

Muista nämä 5 asiaa lainaa hakiessa

Suomalaisten kynnys hakea lainaa on madaltunut. Syitä tähän on monia, mutta yksi merkittävimmistä on lainan hakemisen helppous.

Nykyään lainaa pystyy hakemaan kätevästi netissä lainanvälityspalveluiden kautta. Nämä palvelut kilpailuttavat hakemuksen hakijan puolesta ja näin ollen edullisen lainan löytyminen on entistä helpompaa.

Lainan ehtoihin ja ylipäänsä hakemuksen hyväksymiseen vaikuttavat monet asiat. Alla listattuna 5 asiaa, jotka on hyvä pitää mielessä lainaa hakiessa.

1. Lisää hakemukseen kaikki tarvittavat tiedot

Lainantarjoajat tekevät lainapäätöksen antamiesi tietojen perusteella. On siis tärkeää, että merkitset hakemukseen kaikki kysytyt tiedot. Lainahakemusta tehdessä kannattaa olla rehellinen, sillä pankit ja luotonmyöntäjät varmistavat tietojen paikkansa pitävyyden.

2. Yhteishakemus auttaa lainan saamista

Pankit ja luotonmyöntäjät arvioivat hakijan maksukyvykkyyttä ja tekevät päätöksen tämän pohjalta. Tämän vuoksi lainan hakeminen yhdessä esimerkiksi puolison kanssa voi olla järkevää – kahden ihmisen tulot ovat enemmän kuin yhden.

Etenkin yli 10 000€ lainaa hakiessa rinnakkaishakijasta on apua. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi puoliso, äiti/isä tai vaikkapa samassa taloudessa elävä henkilö.

3. Yhdistä vanhat lainat ja voit säästää

Mikäli sinulla on luottokorttivelkoja, kulutusluottoja tai muita pienlainoja entuudestaan, kannattaa hakea yksi uusi laina, jolla maksat vanhat lainat pois. Tällöin maksat jatkossa vain yhden lainan tilinhoitomaksua sekä muita kustannuksia monen lainan sijasta. Yksinkertaisella järjestelyllä saatat säästää kuukaudessa huomattavia summia.

4. Hyödynnä lainanvälityspalveluita

Lainanvälityspalvelut helpottavat lainan hakemista huomattavasti, sillä ne tekevät suurimman työn hakijan puolesta. Rahoitu.fi on luotettava kotimainen lainanvälittäjä. Lainan hakeminen palvelun kautta on ilmaista, nopeaa ja turvallista.

5. Hyvin valmisteltu on puoliksi tehty

Kuten vanha kansa sanoo, hyvin valmisteltu on puoliksi tehty. Ennen lainahakemuksen täyttämistä on hyvä miettiä, mihin tarkoitukseen lainaa haet ja kuinka paljon. Minkälainen maksukyky sinulla on? Kun ajatus on kirkkaana mielessä, hoituu lainahakemuksen täyttäminenkin huomattavasti helpommin.

Täytä ilmainen lainahakemus alla olevan linkin kautta ja Rahoitu.fi auttaa sinua toteuttamaan unelmasi.

nopea tuwallinen maksuton

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi