Kilpailuta Resurs Bank - Rahoitu.fi

Resurs Bank

Resurs Bank on lainoihin ja vähittäiskaupan rahoitukseen erikoistunut vakavarainen ja hyvämaineinen pankki, jolla on Suomessa jo yli 100 000 asiakasta. Lainaa Resurs Bankilta voi hakea aina 50 000 euroon asti.

nopea tuwallinen maksuton

Resurs Bankin juuret juontavat aina vuoteen 1977, jolloin Resurs aloitti toimintansa Ruotsissa. Resurs muuttui Resurs Bankiksi vuonna 2001 saadessaan pankkitoimiluvan. Suomessa Resurs Bank aloitti vuonna 2002 ja se onkin kasvanut vuosien saatossa yhdeksi merkittäväksi rahoittajaksi Suomen markkinoilla. Tänä päivänä Resurs-konserni vaikuttaa kaikissa Pohjoismaissa tarjoten asiakkailleen kulutusluottoja, osamaksuja, luottokortteja ja vakuutuksia. Resurs Bank hallitsee vähittäiskaupparahoituksen markkinoita Ruotsissa jopa 25.000 myymälällä ja yli 350 yhteistyöketjulla. Suomessa Resurs Bankilla on jo yli 100.000 asiakasta. Resurs Bank tarjoaa kuluttaja-asiakkailleen lainaa aina 50.000 euroon saakka enintään 12 vuoden takaisinmaksuajalla.

RAHOITU.FI AUTTAA LAINAN HAKEMISESSA

Rahoitu.fi on suomalainen lainapalveluita tarjoava yhtiö, jonka kautta kilpailutat helposti usean eri lainantarjoajan yhdellä hakemuksella. Tee ilmainen hakemus ja saat sinulle parhaan lainatarjouksen nopeasti. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa vertailla eri lainatarjouksia ja valita sinulle parhaan lainan.

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi