Yhdistelylainalla helpotusta taloudellisiin pulmatilanteisiin - Rahoitu.fi
Yhdistelylainalla helpotusta taloudellisiin pulmatilanteisiin

Yhdistelylainalla helpotusta taloudellisiin pulmatilanteisiin

Jokainen meistä saattaa syystä tai toisesta joutua lyhyt- tai pitkäaikaiseen taloudelliseen pulmatilanteeseen. Yksi syy tähän saattaa olla velkaantuminen moneen eri paikkaan ja kalliit lainanhoitokulut. Nopea reagointi on avainasemassa, kun tavoitteena on minimoida lainakustannukset. Kalliiden pienlainojen ottamiseen sijaan on olemassa toinen keino, jolla madaltaa kuukausittaisia lainakustannuksia, jolloin rahaa jää enemmän elämiseen.

Lainojen yhdistäminen on yksinkertaisimmillaan isomman lainan ottamista, jolla maksetaan aiemmin otetut pienlainat. Näin lainakustannukset ovat edullisemmat ja lainanhoito sujuu helpommin, kun huolta täytyy pitää vain yhdestä eräpäivästä.

Yhdistelylaina selkeyttää omaa taloudellista tilannetta. On hyvää pitää kuitenkin mielessä, että yhdistelylainojen ehdot ovat pankkikohtaisia ja siksi lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa. Tämä saattaa koitua raskaaksi ja aikaa vieväksi, mutta ratkaisun voi mahdollisesti tuoda lainanvälityspalvelu. Esimerkiksi Rahoitu.fi on suomalainen yritys, joka kilpailuttaa ja saa selville edullisimman ja sopivimman tarjouksen.

Hakuprosessin aloittaminen on helppoa ja maksutonta. Kotimainen Rahoitu.fi lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille varmistaakseen, että saapuvat tarjoukset ovat markkinoiden edullisimpia. Saapuneisiin lainatarjouksiin voi tutustua rauhassa ja sen jälkeen hyväksyä sellaisen, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseen.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

LUE LISÄÄ: