Yhdistelylainalla helpotusta taloudellisiin pulmatilanteisiin - Rahoitu.fi
Yhdistelylainalla helpotusta taloudellisiin pulmatilanteisiin

Yhdistelylainalla helpotusta taloudellisiin pulmatilanteisiin

Jokainen meistä saattaa syystä tai toisesta joutua lyhyt- tai pitkäaikaiseen taloudelliseen pulmatilanteeseen. Yksi syy tähän saattaa olla velkaantuminen moneen eri paikkaan ja kalliit lainanhoitokulut. Nopea reagointi on avainasemassa, kun tavoitteena on minimoida lainakustannukset. Kalliiden pienlainojen ottamiseen sijaan on olemassa toinen keino, jolla madaltaa kuukausittaisia lainakustannuksia, jolloin rahaa jää enemmän elämiseen.

Lainojen yhdistäminen on yksinkertaisimmillaan isomman lainan ottamista, jolla maksetaan aiemmin otetut pienlainat. Näin lainakustannukset ovat edullisemmat ja lainanhoito sujuu helpommin, kun huolta täytyy pitää vain yhdestä eräpäivästä.

Yhdistelylaina selkeyttää omaa taloudellista tilannetta. On hyvää pitää kuitenkin mielessä, että yhdistelylainojen ehdot ovat pankkikohtaisia ja siksi lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa. Tämä saattaa koitua raskaaksi ja aikaa vieväksi, mutta ratkaisun voi mahdollisesti tuoda lainanvälityspalvelu. Esimerkiksi Rahoitu.fi on suomalainen yritys, joka kilpailuttaa ja saa selville edullisimman ja sopivimman tarjouksen.

Hakuprosessin aloittaminen on helppoa ja maksutonta. Kotimainen Rahoitu.fi lähettää lainahakemuksen usealle eri pankille varmistaakseen, että saapuvat tarjoukset ovat markkinoiden edullisimpia. Saapuneisiin lainatarjouksiin voi tutustua rauhassa ja sen jälkeen hyväksyä sellaisen, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseen.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

LUE LISÄÄ: