Häälaina ilman vakuuksia nopealla hakemuksella | Rahoitu.fi
Trustpilot

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Häälaina

Häälaina ilman vakuuksia meiltä

Meiltä voit hakea kaikkiin tarpeisiin sopivaa häälainaa ilman vakuuksia. Häälainan avulla voit kattaa kaikki häiden järjestämiseen liittyvät kulut helposti. Koska vakuudettoman lainan voi aina käyttää haluamallaan tavalla, ei häälainankaan käyttöä rajoiteta eri tavalla.

Häälainaa on helppo hakea myös yhdessä kumppanin kansssa. Voit ottaa lainalle rinnakkaishakijan, jolloin hyväksytyn lainatarjouksen saaminen on todennäköisempää ja lainan voi saada edullisemmin. Halutessasi häälainaa voi kuitenkin myös aina hakea yksin vain toisen nimiin.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit täyttää sen maksutta ja ilman pakkoa ottaa lainaa kauttamme.

Häälaina kaikkiin tilanteisiin

Vakuudeton häälaina on aina oman näköinen laina. Voitte yhdessä päättää, paljonko lainaa tarvitaan ja millaisella maksuajalla sen haluaa maksaa takaisin. Lainahakemuksessa voi itse määrittää, paljonko lainaa hakee ja millaisen laina-ajan sen maksamiseen tarvitsee.

Täytä lainahakemuksesi tarpeidesi mukaisesti:

Lainayhtiöt tarjoavat hakemuksen perusteella oman lainatarjouksensa. Lainatarjouksesta ilmenee tarjottava lainasumma sekä lainaan liittyvät kustannukset. Lainan nimelliskorko määräytyy aina henkilökohtaisesti, ja palvelussamme voit vertailla tarjoukset helposti.

Häälaina kannattaa kilpailuttaa

Häälaina kannattaa kilpailuttaa, jotta saisi edullisimman mahdollisen koron ja parhaat lainaehdot. Kun häälainan kilpailuttaa kauttamme, yhteistyöpankit ja luotonantajat kilpailevat sinusta – näin lainalle voi hakea parasta mahdollista korkoa.

Et sitoudu mihinkään täyttäessä lainahakemusta kauttamme. Saat alustavat lainapäätökset yhteistyökumppaneilta nopeasti, joten aikaa ei kulu turhaan odotteluun. Vertailemalla valitset parhaiten sopivan häälainan.

Me hoidamme kaiken lainan hakemiseen liittyvän ylimääräisen homman, eikä sinun tarvitse erikseen hakea häälainaa useasta paikasta. Yksi huolenaihe vähemmän häiden järjestämiseen siis.

1. Täytä lainahakemus

Aloita häälainan hakeminen lainahakemuksen täyttämisellä. Se onnistuu tämän sivun yläreunasta valitsemalla lainalle sopivat parametrit – hakemasi lainausmman ja laina-ajan päätät itse joustavasti. Kysymme myös henkilötietojasi ja tietoja taloudellisesta tilanteesta, jotta lainayhtiöt voivat tarjota sinulle tai sinulle ja kumppanillesi henkilökohtaisen tarjouksen.

2. Saat lainapäätöksen yhteistyöpankeilta

Heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen alat saamaan tarjouksia yhteistyöpankeilta. Häälaina myönnetään ilman vakuuksia, joten lainantarjoajat hyödyntävät automaattista päätöksentekoa lainatarjouksissa. Mikäli et saa hakemaasi lainasummaa, voivat yhtiöt tarjota myös vastatarjouksena pienempää lainasummaa.

3. Vertaile lainatarjouksia ja valitse edullisin häälaina

Palvelussamme vertailet saadut lainatarjoukset helposti. Voit valita sinulle parhaiten sopivan häälainan vapaasti - edullisin laina häitä varten näytetään ensimmäisenä. Helpoin tapa vertailla ja löytää edullisin häälaina on tutustua kunkin tarjouksen todelliseen vuosikorkoon.

Häälainan kustannukset

Häälainan kustannukset määräytyvät lainayhtiön hinnaston sekä sinulle tarjotun henkilökohtaisen nimelliskoron perusteella. Lainakustannukset jakautuvat yleensä kolmeen osaan:

Luotonmyöntäjät perivät lainakuluja lopulta oman hinnastonsa mukaisesti. Kaikkiin lainoihin ei välttämättä liity lainkaan perustamismaksua, ja koron sekä kulujen välinen suhde voi vaihdella. Laki määrittää ainoastaan ylärajat nimelliskorolle ja lainan muille kustannuksille lainasumman perusteella.

Todellinen vuosikorko tekee vertailusta helppoa

Kaikkien eri lainakustannusten vertailu keskenään voi olla hankalaa. Todellisen vuosikoron avulla näet suoraan, paljonko joudut maksamaan lainasta ylimääräistä vuositasolla.

Rahoitu.fi-palvelussa voit aina vertailla lainatarjouksia sen mukaan, mikä niiden todellinen vuosikorko on. Edullinen laina on näin helppo valita useiden joukosta.

Todellisen vuosikoron ohella myös lainan kokonaiskustannukset kannattaa ottaa huomioon. Laina-aika vaikuttaa suoraan siihen, millaisiksi lainan kokonaiskustannukset nousevat.

Häiden järjestäminen vaatii suunnittelua

Häiden järjestämiseen liittyy paljon mietittävää ja suunnittelua. Omiin häihin pääsee vain kerran, jos kaikki sujuu odotetusti. Siksi niiden suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja ottaa kaikki mahdolliset kulut huomioon.

Keräsimme listaan vinkkejä häiden järjestämiseen aina budjetin laatimisesta käytännön järjestelyiden hoitamiseen.

Hääbudjetti on laadittava tarkoin

Häät voivat käydä kalliiksi etenkin, jos niitä ei suunnittele huolella. Budjetti kannattaa määrittää realistisesti, ja ottaa kaikki järjestelyihin liittyvät kulut huomioon. Hääbudjettiin vaikuttaa oleellisesti esimerkiksi vieraiden määrä, hääpaikka ja tarjoilut.

Ottakaa molempien toiveet huomioon

Häät kannattaa suunnitella ottaen molempien toiveet huomioon. Niin vieraslista, hääpaikka, tarjoilut kuin teemakin kannattaa suunnitella ja rakentaa yhdessä. Samalla kannattaa ottaa huomioon kummankin taloudellinen tilanne ja sopia maksujärjestelyistä.

Tehkää juuri sellaiset häät kuin itse haluatte

Kaikkein tärkeintä on rakentaa omanlaiset häät. Inspiraatiota voi ottaa netistä ja muiden häistä, mutta älkää ottako paineita täydellisten häiden järjestämisestä. Tehkää omaan budjettiin sopivat ja juuri teille mieleiset häät.

haalaina-unelmahaat-lainalla.jpg

Häät voi rahoittaa monella tavalla

Häiden rahoittamiseen on monia vaihtoehtoja. Monet säästävät häitä varten puskuria, mutta aina omat säästöt eivät riitä kaikkien kulujen kattamiseen. Silloin lisäkuluja voi rahoittaa esimerkiksi vakuudettomalla häälainalla, joustoluotolla tai luottokortilla.

Eri luottovaihtoehtojen ehtoihin kannattaa tutustua tarkoin. Esimerkiksi luottokortilla saa yleensä tietyn ajan korotonta maksuaikaa, mutta pidemmällä maksuajalla korot voivat kasvaa korkeammaksi.

Meillä voit kilpailuttaa maksutta erilaiset vakuudettomat häälainat ja valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lainatarjousten yhteydessä ilmoitettava todellinen vuosikorko tekee eri lainojen vertailusta helppoa.

Löydä edullisin häälaina avullamme

Rahoituksen hoitaminen häitä varten kannattaa hoitaa hyvissä ajoin. Kun haet lainaa häitä varten, kannattaa se tehdä jo suunnittelun alkuvaiheessa turhan stressin välttämiseksi.

Lainatarjouksia voi helposti hakea useasta pankista kerralla käyttämällä Rahoitu-kilpailutustyökalua. Meidän avullamme voit hakea lainapäätökset etukäteen, valita sopivimman häälainan ja nostaa lainan silloin, kun sinulle sopii. Tarvittaessa voit hakea häälainaa nopeasti vain muutamassa päivässä.

Näin haet lainaa – 3 nopeaa vaihetta

  1. Täytä lainahakemuksesi minuuteissa

  2. Alat heti saamaan tarjouksia lainantarjoajilta

  3. Valitse edullisin laina ja nosta rahat heti tilille

Lainaa häitä varten – Ota nämä huomioon

Häiden järjestäminen voi olla stressaavaa puuhaa. Rahoitus tuo tähän vielä oman lisänsä - jos säästöjä ei löydy tarpeeksi omasta takaa, voi häiden järjestämiseen hakea lainaa monilta rahoitusyhtiöiltä.

Avullamme voitte antaa vastuun lainojen kilpailutuksesta meille. Me kilpailutamme puolestanne kymmenet lainanantajat yhdellä hakemuksella.

Sopiva maksuaika häälainalle

Häälainan maksuajan määrittäminen on tärkeä osa lainaprosessia. Kun haet lainaa häitä varten meiltä, voit itse valita hakemuksella, millaista laina-aikaa etsit. Yleisesti yhteistyöpankeiltamme voi saada laina-aikaa 1 vuodesta 15 vuoteen, joten lainan kuukausierä on helppo räätälöidä yhteiseen talouteen sopivaksi.

Sopivan laina-ajan määrittäminen alkaa oman taloustilanteen ja lainatarpeen kartoituksesta. Lainan kuukausierä ei saa syödä liian isoa osaa kuukausittaisesta budjetista, jotta selviytyy helposti arjen muista kuluista. Samalla laina-aikaa ei myöskään kannata valita liian pitkäksi, sillä lainan kokonaiskustannukset kasvavat korkojen juostessa pidempään.

Määrittäkää talouteenne sopiva maksuaika häälainalle:

Vakuudettoman lainan voi aina maksaa myös sovittua nopeammin pois. Tästä ei koidu lisäkuluja, ja yleensä ylimääräiset lyhennykset lyhentävät automaattisesti laina-aikaa.

Kuka voi hakea meiltä häälainaa?

Meiltä voi hakea lainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mikäli kumpikin tarvitsette lainaa häiden järjestämiseen, suosittelemme hakemaan lainaa yhdessä sen sijaan, että kumpikin hakisi lainaa erikseen .

Kilpailutamme häälainasi useiden yhteistyöpankkien ja luotonmyöntäjien kautta. Lainantarjoajat päättävät lopulta itse, kenelle he antavat lainaa oman luottoluokitusprosessinsa mukaisesti. Rajoituksia voi olla niin ikärajan kuin tulotason mukaan.

Lisäksi olemme määrittäneet lainan hakemiselle omat minimivaatimuksemme, jotka mukailevat pankkien yleisimpiä vaatimuksia:

Kilpailuta häälaina ja loihdi juuri sellaiset häät kuin haluat

Häiden järjestäminen ja suunnittelu voi olla stressaavaa puuhaa. Kun hoidat rahoituksen kuntoon kauttamme, sinulla on yksi huoli vähemmän murehdittavana.

Vakuudetonta häälainaa haet juuri tarpeen verran ja käytät vapaasti. Lainarahat saat nopeasti tilille, ja takaisinmaksu onnistuu joustavasti sovitun takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti.

Hae siis häälainaa kauttamme kilpailuttaaksesi kymmenet lainantarjoajat yhdellä hakemuksella – aina maksutta ja ilman sitoumuksia!

Usein kysytyt kysymykset häälainasta

Mistä voin hakea lainaa häitä varten?

Rahoitu.fi:n kautta voit kilpailuttaa kymmenet lainantarjoajat helposti. Voit hakea vakuudetonta lainaa nopeasti ja valita edullisimman lainavaihtoehdon tarjousten joukosta.

Paljonko voin hakea lainaa häitä varten?

Meiltä lainaa voi hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon. Välitämme lainatarjouksesi suoraan kymmenille lainanmyöntäjille, jotka voivat tehdä oman tarjouksensa.

Voiko häälainaa hakea yhdessä kumppanin kanssa?

Kyllä voi. Rahoitu.fi:n kautta voit kilpailuttaa lainan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Näin lainalle voi saada paremman koron ja ehdot - ja hyväksytty lainatarjous on todennäköisempi.

Paljonko häälaina maksaa?

Vakuudettoman häälainan kustannukset muodostuvat henkilökohtaisesta nimelliskorosta ja muista lainakustannuksista. Nimelliskorko on yleisesti 5-20 %:n suuruinen, ja todellinen vuosikorko tätä jonkin verran isompi lainakulujen mukaan.