Yhdistä lainat netissä - helposti ja nopeasti - Rahoitu.fi
Kaikkien uusien lainojen nimelliskorko 4,5%-10% 31.12.2020 asti. Vuoden 2021 alusta lainasopimuksen mukainen.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa ja aikaa

Mitä yhdistämisellä tarkoitetaan?

Yhdistämisellä tarkoitetaan käytännössä sitä, että useampi pienempi laina maksetaan pois yhdellä, uudella lainalla. Useamman lainan, kulutusluoton tai laskun maksaminen on monesti huomattavasti kalliimpaa ja työläämpää. Useiden samanaikaisesti maksettavien laskujen kohdalla voi helposti käydä inhimillisiä unohduksia esimerkiksi eräpäivien tai summien kanssa, jotka aiheuttavat ylimääräistä päänvaivaa ja selvittelyä. Yhdistelylaina ratkaisee tämän ongelman sillä maksat vain yhtä lainaa, joka on huomattavasti helpompi hoitaa. Lisäksi jokainen laina ja lasku kerryttää jatkuvasti korkoja ja kuluja, kun taas luottojen yhdistäminen niputtaa pienemmät kalliit lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, joten maksat jatkossa vain yhtä lainaa – ja näin ollen vain yhden luoton korkoa ja kuluja. Yhdistämisellä voit vaikuttaa siis positiivisesti niin talouteesi, kuin myös ajankäyttöösi.

Yhdistä lainasi

Usean lainan yhdistäminen antaa mahdollisuuksia

Kilpailuta ennen kuin yhdistät

Yhdistelylainojen ehdot ovat pankkikohtaisia, jonka takia lainatarjoukset kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailuttamalla lainahakemuksen useilla pankeilla saat selville juuri sinulle edullisimman ja sopivimman tarjouksen. Voit saada rahoituksen aina 60 000 euroon asti ja voit valita itsellesi sopivimman takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista eikä sido mihinkään. Ammattitaitoiset ja kokeneet asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan sinua koko lainaprosessin läpi, jotta prosessi olisi sinulle mahdollisimman helppo ja vaivaton.

Kannattaako minun yhdistää useampi laina yhdeksi?

Kyllä! Velkojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään parhaimmillaan satoja, ellei jopa tuhansia euroja vuodessa. Kilpailuttamalla lainatarjoukset varmistat, että saat varmasti halvimman yhdistelylainan. Olethan kuitenkin tarkkana, että käytät uuden rahan vain lainojen poismaksuun, etkä lisää lainataakkaasi entuudestaan – idea ei toimi, jos et yhdistä lainojasi uudella lainalla. Voit myös halutessasi hakea isompaa lainaa, jolla saat yhdistettyä lainasi ja ylijäävän osan voit käyttää muihin tarpeisiin. Yksi laina on siis järkevä ratkaisu niille, jotka haluavat laittaa taloutensa kuntoon. Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Mitä siis vielä odotat? Asiakaspalvelumme odottaa yhteydenottoasi!

Yhdistä lainat helposti:

1. Aloita hakuprosessi

Täytä hakemus sivullamme – hakemuksen täyttäminen on helppoa ja onnistuu nopeasti. Hakemukseen pääset tästä. Jos tarvitset apua lainahakemuksen tekemisessä tai lainojen yhdistäminen kiinnostaa mutta haluat lisää tietoa, voit olla yhteydessä asiakaspalvelijoidemme kanssa soittamalla numeroon 03-41092000.

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme hakemuksesi yli 20 luotettavalla ja turvallisella pankilla sekä rahoituslaitoksella. Näin varmistamme, että saamasi tarjous on varmasti markkinoiden edullisin ja juuri sinulle sopiva

3. Hyväksy haluamasi tarjous

Hakemuksen jätettyäsi alat saamaan tarjouksia pankeilta. Pidämme sinut ajan tasalla lainaprosessin etenemisestä. Pääset näkemään saamasi lainatarjoukset viesteissämme olevien linkkien kautta ja ilmoitamme kun kaikki lainatarjoukset ovat saapuneet. Voit vertailla lainatarjouksia helposti todellisen vuosikoron avulla ja valita itsellesi sopivimman tarjouksen.

Milloin voin hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainan kellonajasta tai ajankohdasta riippumatta mutta muistathan, että huolellisesti täytetty hakemus parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi. Tässä muutamia vinkkejä hakemuksen tekemiseen:

  • Hae sen verran, kun tarvitset. Käytä laina kuitenkin alkuperäiseen tarkoitukseen eli yhdistämiseen. Mahdollisen ylijäävän osan voit käyttää muihin tarpeisiin
  • Merkitse hakemukseen säännölliset palkka- ja/tai eläketulosi, jotka voit tarvittaessa todentaa myöhemmin tositteilla.
  • Selvitä nykyiset velkasaldot ja lyhennykset ja merkitse ne kaikki hakemukseen
  • Hae lainaa mahdollisuuksien mukaan rinnakkaishakijan kanssa; saat paremmat lainaehdot ja parannat lainansaantimahdollisuuksiasi.

Hakemukseen pääset suoraan tästä

nopea tuwallinen maksuton