Lainojen yhdistämisen edut tiedossa, mutta prosessi epäselvä? Näin helposti voit hakea yhdistelylainaa! - Rahoitu.fi
Lainojen yhdistämisen edut tiedossa, mutta prosessi epäselvä? Näin helposti voit hakea yhdistelylainaa!

Lainojen yhdistämisen edut tiedossa, mutta prosessi epäselvä? Näin helposti voit hakea yhdistelylainaa!

Kulutusluotot ovat kätevä tapa kustantaa arjen hankintoja, mutta mitä tehdä, kun useat luotot muuttuvat ongelmaksi?
Taannoin otettujen kulutusluottojen kustannukset saattavat hyvinkin syödä suurimman osan tuloista, jolloin huoli takaisinmaksusta voi kalvata monen mieltä. Tilannetta paikkaamaan saatetaan helposti ottaa uusi pienlaina, mutta se ei välttämättä ole paras ratkaisu. Velkataakan keventämiseen on sen sijaan mahdollista hakea yhdistelylainaa.

Lainojen yhdistäminen on yksi niistä tavoista, jolla voidaan helpottaa ahtaalle joutunutta taloudellista tilannetta.
Lainanhakijan lainat niputetaan siis yhdeksi lainaksi, jolloin kalliista lainanhoitokuluista on mahdollista päästä eroon.
Samalla suurempi haettava lainasumma merkitsee yleensä myös pienempää korkoa, jolloin rahaa jää enemmän säästöön.

Huoli omasta taloudesta voi olla joillekin suuri ja aikaa lainaehtoihin perinpohjaiseen tutkimiseen ei välttämättä ole.
Tällöin ammattilaisen apu saattaa tulla tarpeeseen: Rahoitu.fi-lainanvälityspalvelulla on vakavaraisia luotonantajia, useita tyytyväisiä asiakkaita ja yritys kilpailuttaa lainat nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti.
Jokainen varmasti toivoo osaltaan nopeaa lainanhakuprosessia. Ennen hakemusten lähettämistä kannattaa siis käydä läpi alla oleva tarkastuslista, jonka avulla nopeutat lainanhakua ja saat rahat nopeammin tilille.

Lainanhakijan muistilista:

  1. Asuuko taloudessa kumppani tai puoliso? Tällöin yhteislaina voi olla tehokas tapa hakea suurempi laina suotuisammilla lainaehdoilla. Mikäli mielessäsi on hakea esimerkiksi yli 10 000€ lainaa, rinnakkaishakijan lisääminen kannattaa ehdottomasti pitää mielessä.
  2. Täsmällisyys hakemuksen kanssa on valttia: kaikki tiedot tulee täyttää oikein, jotta vältytään turhilta hylkäyksiltä.
  3. Lainatarjouksien vastaanottaminen ja hyväksyminen: Rahoitu.fi lähettää lainahakemuksesi usealle eri rahoitusalan yhteistyökumppanille. Kyseinen palvelu on luonut asiakkailleen OmaRahoitu.fi-palvelun, jonka avulla voi vertailla lainatarjouksia ja hyväksyä itselleen sopivan tarjouksen.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

LUE LISÄÄ: