Kilpailuta Bank Norwegian - Rahoitu.fi

Bank Norwegian

Bank Norwegian on yksi Pohjoismaiden suosituimmista pankkilainapalveluista. Bank Norwegianin tarjontaan kuuluvat lainat, säästötilit ja luottokortit. Bank Norwegianilta voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti.

nopea tuwallinen maksuton

Bank Norwegian on norjalainen internetpankki, joka tarjoaa kuluttajille lainoja, säästötilejä ja luottokortteja. Vakuudetonta lainaa Bank Norwegian myöntää jopa 60.000 euroon asti enintään 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Pankki aloitti toimintansa Norjassa vuonna 2007 ja Suomessa toiminta käynnistyi vuoden 2015 joulukuussa. Bank Norwegian on noussut nopeasti kuluttajien sekä sijoittajien suosioon. Jo vuonna 2016 Bank Norwegianilla oli nettipankkipalveluissaan yli 600.000 asiakasta. Pankki toimii Suomen ja Norjan lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa. Bank Norwegian on merkittävä tekijä Pohjoismaissa ja heidän suosiostansa kertookin esimerkiksi se, että he ovat olleet ylivoimaisesti suosituin pankkilainapalvelu jo neljättä vuotta putkeen.

RAHOITU.FI KILPAILUTTAA LAINAT PUOLESTASI

Rahoitu.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka avulla saat kilpailutettua kaikki merkittävimmät lainanantajat - yhdellä helpolla hakemuksella. Hakeminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tee siis hakemus ja näe mitä Bank Norwegian ja lukuisat muut rahoittajat ovat valmiita tarjoamaan sinulle!

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi