Kilpailuta Bank Norwegian - Rahoitu.fi

Bank Norwegian

Bank Norwegian on yksi Pohjoismaiden suosituimmista pankkilainapalveluista. Bank Norwegianin tarjontaan kuuluvat lainat, säästötilit ja luottokortit. Bank Norwegianilta voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti.

nopea tuwallinen maksuton

Arvioitu Kuukausiera: XX €*

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Bank Norwegian on norjalainen internetpankki, joka tarjoaa kuluttajille lainoja, säästötilejä ja luottokortteja. Vakuudetonta lainaa Bank Norwegian myöntää jopa 60.000 euroon asti enintään 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Pankki aloitti toimintansa Norjassa vuonna 2007 ja Suomessa toiminta käynnistyi vuoden 2015 joulukuussa. Bank Norwegian on noussut nopeasti kuluttajien sekä sijoittajien suosioon. Jo vuonna 2016 Bank Norwegianilla oli nettipankkipalveluissaan yli 600.000 asiakasta. Pankki toimii Suomen ja Norjan lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa. Bank Norwegian on merkittävä tekijä Pohjoismaissa ja heidän suosiostansa kertookin esimerkiksi se, että he ovat olleet ylivoimaisesti suosituin pankkilainapalvelu jo neljättä vuotta putkeen.

RAHOITU.FI KILPAILUTTAA LAINAT PUOLESTASI

Rahoitu.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka avulla saat kilpailutettua kaikki merkittävimmät lainanantajat - yhdellä helpolla hakemuksella. Hakeminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tee siis hakemus ja näe mitä Bank Norwegian ja lukuisat muut rahoittajat ovat valmiita tarjoamaan sinulle!

LUE LISÄÄ: