Kilpailuta Fellow Finance - Rahoitu.fi

Fellow Finance

Kotimainen Fellow Finance on joukkorahoituspalveluihin keskittynyt pankki, joka toimii Suomen lisäksi Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Fellow Financelta voit hakea vertaislainaa jopa 20 000 euroa.

nopea tuwallinen maksuton

Fellow Finance on kotimainen vuonna 2013 Suomessa perustettu joukkorahoituspalveluita tarjoava konserni. Fellow Finance aloitti toimintansa vuonna 2014 ja toimii nykyään kansainvälisesti Suomen lisäksi myös Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Fellow Finance tarjoaa joukkorahoitus- ja vertaislainapalveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille. Fellow Finance on ainoa joukkorahoituspalveluihin keskittynyt toimija euroalueella, joka palvelee kuluttajia sekä yrityksiä lainamuotoisella joukkorahoituksella. Fellow Finance on kasvuhakuinen ja edistyksellinen toimija, joka onkin onnistunut kasvamaan Pohjoismaiden suurimmaksi joukkorahoitusalustaksi nopeasti välitettyä rahoitusta mitattaessa. Suosiosta kertoo muun muassa se, että vuoden 2019 lokakuuhun mennessä Fellow Financessa on yli 14.000 sijoittajaa, jotka ovat onnistuneet lainaamaan jopa melkein 700.000:lle lainanhakijalle reilut 510 miljoonaa euroa. Vertaislaina ei poikkea kuluttajan silmissä muiden rahoitusyhtiöiden lainoihin verrattuna. Fellow Financelta voit hakea lainaa aina 20.000 euroon asti jopa 7 vuoden maksuajalla.

RAHOITU.FI LÖYTÄÄ LAINAT PUOLESTASI

Kotimainen Rahoitu.fi on lainapalveluita tarjoava yhtiö, jonka avulla saa kilpailutettua merkittävimmät lainantarjoajat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Hakeminen on aina ilmaista ja täysin riskitöntä. Rahoitu.fi-palvelun avulla voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja. Täytä hakemus ja ylläty!

LUE LISÄÄ:

Haastattelu perustuu todelliseen, palveluamme käyttäneelle henkilöille tehtyyn haastatteluun, joka on anonymisoitu haastatellun yksityisyyden suojaamiseksi